- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Afiyet olsun canım sabah sabah ne dövme corbasiMenüm
Sabah
1 kase dövme çorbası
2 dilim ekmekle tost
Yeşillik
5 zeytin
Öğlen
2 çatal makarna
Ara
1 filtre kahve
3 hurma
Akşam
1 tabak beyran çorbası
2 etsiz çiğköfte
Ara
1 filtre kahve
Kesinlikle katiliyorum hemde emziriyorsun daha dikkatli beslenmelisinAfiyet olsun canım sabah sabah ne dövme corbasi
Kahvaltina bol yesillik domates,salatalık,yumurta,ceviz seni tok tutucu seylerle yap oglen 2catal makarna ne makarnanin ustune tonbaligi yada tavuk haslasaydin mesela daha guzel olmazmiydi
Dövme çorbasını dün akşam yaptım ama tartı için yemedim cnm sabaha sakladım.Afiyet olsun canım sabah sabah ne dövme corbasi
Kahvaltina bol yesillik domates,salatalık,yumurta,ceviz seni tok tutucu seylerle yap oglen 2catal makarna ne makarnanin ustune tonbaligi yada tavuk haslasaydin mesela daha guzel olmazmiydi
Onu unutmusuz yaaDövme çorbasını dün akşam yaptım ama tartı için yemedim cnm sabaha sakladım.
Bebeğim alerjik ya balık tavuk yumurta kuruyemiş yiyemiyorum
Ah cnm herşeyi yiyemiyorum ki. Yoksa yumurtalı bir kahvaltı tavuklu bir yemek isterdim. Bir de çarşıya gittim koştur koştur makarna vardı 2 çatal yedim akşama saldırmamak içinKesinlikle katiliyorum hemde emziriyorsun daha dikkatli beslenmelisinsonundaoldu
Ben de herşeye bahane bulmuş gibi oluyorum ama yoğurdu falan da tek yemiyorum. Pişmiş şekliyle yemeye çalışıyorum. Ama yeşillik artırabilirim çok haklısınOnu unutmusuz yaa
Ama yemeklerin yanına yogurt ve yesillik ekle mutlaka canim
Yogurdu bende cok sevmiyorum ama yulafla felan seviyorumBen de herşeye bahane bulmuş gibi oluyorum ama yoğurdu falan da tek yemiyorum. Pişmiş şekliyle yemeye çalışıyorum. Ama yeşillik artırabilirim çok haklısın
Bir ömür mutlu ol inşallahYaa teşekkür ederim cook mutlu oldum
Ya onu da alerji belasına yiyemiyorum cnm. Ben de ayran olarak severim bak. Tek başına çok tercih etmiyorum. Ama sen zaten eridinYogurdu bende cok sevmiyorum ama yulafla felan seviyorum
Işin zor canim ozaman nediyimki bendeBen de herşeye bahane bulmuş gibi oluyorum ama yoğurdu falan da tek yemiyorum. Pişmiş şekliyle yemeye çalışıyorum. Ama yeşillik artırabilirim çok haklısın
Aynen cnm. Ama yine de şükürler olsun alerjinin arkasına saklanıp yemeyi devam ettirmedim. Ki hayatta en zevk aldığım şey yemekIşin zor canim ozaman nediyimki bende
Yok canim yaa daha eriyemedim boyum kisaYa onu da alerji belasına yiyemiyorum cnm. Ben de ayran olarak severim bak. Tek başına çok tercih etmiyorum. Ama sen zaten eridinistediğini ye şişmanlamadan afiyet şifa olsun
Cook tesekkur ederim canimHeee Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı hayırlı yaşların olsun. Bir ömür fit kal
Cokk tesekkur ediyorum canim
Gecmis olsun canım haftaya daha guzel olur bozma moraliniSelam. Kendi adima bu haftayi verimsiz geçirdim biliyorum, üzgünüm. Hem doğumgünü hem hastane işleri birleşti. Ödem çok kötü. Ayaklarim şiş, ellerim yüzüm bile şiş. Uykusuzluk, yorgunluk herşey bir arada. Haftaya köye 76 ile gitmek için elimden geleni yapicam.
Bugun de yine sonuç gostermeye gittikpazartesi hem kiz hem ben aşı olcaz, idrar kültürü verdik onun sonucunu gostercez. Benimde d vitamini eksik çıkmış. Ona da baslarim. Yine her yanımız ilaçla doldu
11 temmuz da benim doğum günümYok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa
Cook tesekkur ederim canim
Cokk tesekkur ediyorum canim
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim
Aramizda tam 1 gun varmis gecen yildan aslinda aklimda da bir kisinin daha 11 temmuzdu sanırım11 temmuz da benim doğum günümben de 32 ye giriyorum
Daha elimi surmem birseyeGecmis olsun canım haftaya daha guzel olur bozma moralini
Bu hafta temizlik yapma dinlen kendine vakit ayir birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?