Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel bacım benim
Niyetini alıp gelmişsin güller dökerim yoluna...bütün hanımlar her şeyin en güzeline layık...Yak gitsin bütün fazlalıklarıni yanındayız canım
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığım

Hamilelik nedeniyle ayirmistik seni canim aslinda bildirim yapsaydin alirdik seni listeye ama artik haftaya alabiliriz
Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64

Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64
Tamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsin
Hedefini ve kacla ayrilgini hafta ici kontrol ederim

Tamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsin
Hedefini ve kacla ayrilgini hafta ici kontrol ederim
Tamamdır teşekkür ediyorum kaptanım . Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canım

Ben buna cevap vermedimmikineden alintıda kalmis
Olsundu genede cevap vereyim cok guzel eksin tebrik ederim canim
Super olmus yazin canim ben cok ilgilenemiyorum takimla tum yetkilerim sende
Teşekkür ederim canım sorun yok sen bak işine beni istemeyen kapı orda gidebilir
Allah razı olsun
Bayrama kadar yapacağım tek kaçamak zıkkımın kökü olsun
Bana böyle zopayla gel her türlüsüne açığığım hakettim çünkü
Sevindim zıkkimın kökünü yiyeceğin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…