6 Şubat depreminde vefat eden canlarımıza Yasin-i Şerif okuyalım

Amin allah
yarin akşama kadar okuma durumunuz olabilirse okuyun olmazsa iyi niyetinizin sevabını alın inşallah

yarin akşama kadar okuma durumunuz olabilirse okuyun olmazsa iyi niyetinizin sevabını alın inşallah
Allah razı olsun kardesim çok okumak isterdim ama özel durumdayım ayrıca zaten deprem zedeyiz bizde rabbim okuyan okuyamayan kardeşlerimizden de razı olsun

Hanımlar 101 tane YASİN-İ ŞERİF okuduk gece biliyorsunuz Mirac kandiliydi ve okunan YASİN-İ ŞERİF leri bağışladım duasını yaptım Rabbim kabul etsin

Yaradanım bir daha böyle felaketleri yasatmasin kimseleri sevdiklerinden ayırmasın evinden malından mülkünden edip ağır imtihanlar vermesin

Ülkemi korusun kollasın

Okunan yasin-i şerifler ruhlarına varsın inşallah duamız budur ki binlerce giden canları Rabbim şehit mertebesine ulaştırsın peygamber efendimizin sancağı altında toplasın komşu eylesin

Cennette kevser ırmakları ve cennetin en güzel köşklerinde olsunlar

Arkada kalanlara sabırlar diliyoruz Allah yar yardımcıları olsun

Dua arkadaşlarım sizlerin de kalbine yüreğine o güzel gönüllerinize sağlık sizlere de mevlam Yasin süresinin sevabını versin Ölmüş öbür dünyaya göç etmislerinizin ruhlarına gitsin

Ne gibi dileğiniz varsa mevlam kabul etsin

Allah razı olsun canlar ❤❤

@selin18

Lidlaylim

A Ada-Anne

Iron Butterfly

zeyno genc

esoss88

Elif

Aktif Lora

Istenmeyentuyy

penyez83

Efnanl

B bilgiperi

YagmurSendeanlarsn

George Mc

Asimisa

aysen-

Ceylan2661

C Caresivarmi

U umudumvr

papatyamm

Gonulmeyvesi

milas1625

Eckubra

agustos72

Z Zerre

Mirta

D dilek peker

zeynones

Papatya6565

C Cay6

B Buluts34

H huysuzsdo

K kamera

istbl

Zekta1

Bonus

bu ay içinde okunacak cuzler vardı bana 30. cuz düşmüştü bu gruptamıydı ayın 20 sine kadar okunması gerekiyodu okuyunca yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…