yarin akşama kadar okuma durumunuz olabilirse okuyun olmazsa iyi niyetinizin sevabını alın inşallah
Allah razı olsun kardesim çok okumak isterdim ama özel durumdayım ayrıca zaten deprem zedeyiz bizde rabbim okuyan okuyamayan kardeşlerimizden de razı olsunyarin akşama kadar okuma durumunuz olabilirse okuyun olmazsa iyi niyetinizin sevabını alın inşallah
Tabiki okuyabilirsin Rabbim kabul etsinBen de okumak istiyorum
Yok kuzum sayı belli olmadan okuyoruz yarın son gün zaten yarına kadar kim okumak isterse
Sayı almama gerek var mı canımTabiki okuyabilirsin Rabbim kabul etsin
Iki sefer 41 Yasin okundu bittiSayı almama gerek var mı canım
bu ay içinde okunacak cuzler vardı bana 30. cuz düşmüştü bu gruptamıydı ayın 20 sine kadar okunması gerekiyodu okuyunca yazarım.Hanımlar 101 tane YASİN-İ ŞERİF okuduk gece biliyorsunuz Mirac kandiliydi ve okunan YASİN-İ ŞERİF leri bağışladım duasını yaptım Rabbim kabul etsin
Yaradanım bir daha böyle felaketleri yasatmasin kimseleri sevdiklerinden ayırmasın evinden malından mülkünden edip ağır imtihanlar vermesin
Ülkemi korusun kollasın
Okunan yasin-i şerifler ruhlarına varsın inşallah duamız budur ki binlerce giden canları Rabbim şehit mertebesine ulaştırsın peygamber efendimizin sancağı altında toplasın komşu eylesin
Cennette kevser ırmakları ve cennetin en güzel köşklerinde olsunlar
Arkada kalanlara sabırlar diliyoruz Allah yar yardımcıları olsun
Dua arkadaşlarım sizlerin de kalbine yüreğine o güzel gönüllerinize sağlık sizlere de mevlam Yasin süresinin sevabını versin Ölmüş abur dünyaya göç etkilerinizin ruhlarına gitsin
Ne gibi dileğiniz varsa mevlam kabul etsin
Allah razı olsun canlar❤❤
@selin18
Lidlaylim
A Ada-Anne
Iron Butterfly
zeyno genc
esoss88
Elif
Aktif Lora
Istenmeyentuyy
penyez83
Efnanl
B bilgiperi
YagmurSendeanlarsn
George Mc
Asimisa
aysen-
Ceylan2661
C Caresivarmi
U umudumvr
papatyamm
Gonulmeyvesi
milas1625
Eckubra
agustos72
Z Zerre
Mirta
D dilek peker
zeynones
Papatya6565
C Cay6
B Buluts34
H huysuzsdo
K kamera
istbl
Zekta1
Bonus
Canım cüz lerlebu ay içinde okunacak cuzler vardı bana 30. cuz düşmüştü bu gruptamıydı ayın 20 sine kadar okunması gerekiyodu okuyunca yazarım.
sağol canım tamam öyleyse okuyunca ona bilgi veririm.