inş. devam eder peki neden sıkılıyor hiç dr. götürdünüzmü ,valla bizde hiçç umut yok herkesin derdi aynı ama derde giden yollar farklı, sen başta seviniyorsun sonunu düşünüyorsun , ben başta sevinemiyorum ki sonunu düşüneyim sağolsun kızım ufacık bir kapı bile bırakmıyor, çocuk istemeyince hiç bir şey olmuyor, ama işte anne baba uğraşmaktan vazgeçmek istemiyoruz :uhm:
:çok üzgünüm:
kızlar 3 yanlış ile dersane birincisi olduk iyi yani kendinede güven geldi .ama oğlum geçen yılda iyi gidiyordu önce böyle başlıyor sonra sıkılıp bir bırakıyor toplaya bilene aşkolsun.geçen yıl hiç yanlışsız full çıkarıyordu.
inş. devam eder peki neden sıkılıyor hiç dr. götürdünüzmü ,valla bizde hiçç umut yok herkesin derdi aynı ama derde giden yollar farklı, sen başta seviniyorsun sonunu düşünüyorsun , ben başta sevinemiyorum ki sonunu düşüneyim sağolsun kızım ufacık bir kapı bile bırakmıyor, çocuk istemeyince hiç bir şey olmuyor, ama işte anne baba uğraşmaktan vazgeçmek istemiyoruz :uhm:
neredesiniz sevgili anneler
merhaba arkadaşlar bu konudan bir tane daha var, önce oraya yazdım ama daha önce burayı görmüştüm burayı ararken onu buldum, sonra bu konuyu buldum tekrar.
ben de sbs annesiyim, benim oğlum da 6. sınıfa başladı bu yıl. üstelik de izmirde yaşıyorduk fakat tayin sebebiyle ankaraya geldik. üstelik geleli 1 ay kadar oldu. ilk sınavlara izmirde girdi, sonra nakille ankaraya geldik. tabi bu da bir dezavantaj oldu bizim için. şehir değiştirdi, arkadaşlarından ayrıldı, okul değiştirdi, kısacası hayatı değişti. ben bir yetişkin olarak bile adapte olamadım bu yeni hayata ondan nasıl hemen adapte olmasını beklerim... sıkıntımız çok anlayacağınız. forumu görünce paylaşmak için ben de geldim aranıza
anneler hakkaten 1.dönem bitti ama çoçuklarımızda bitti haydi paylaşalım çoçuklarımızın karne notlarını benim kızımında türkçe dersi dışında ortalamaları 95 üzerinde sadece türkçe dersi ortalaması 88. küsür onuda hemen söyleyim bir arkadaşta aynı şeyi söylemiş çoçuklara test daha kolay geliyor klasik yazılı daha zor ve tabiki kompozisyon var birde en azından bizim ögretmenimiz bu şekilde yazılı yapıyor türkçe dersi 90 olan ögrenci çok az buda dikkatimi çekti takdir bekliyoruz son yazılıları biraz düşmüştü ama en azından 5 gün evde dinlene bilecek hepimizin yavrularına allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?