Merhaba arkadaşlar...
Uzun zamandır bol boş vakitli hayatım, sizin aranıza yeni katıldığım şu dönemde dopdolu oldu ne yazık ki
(( Değil film izlemek, eve gelince bilgisayarı bile açamayacak hali geldim. (yeni işe başladım)
(( O yüzden planladığım gibi burda aktif olamıyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Yazılan tüm yorumları okudum. Büyük oranda her yazılana katılıyorum. Ruhların sevişmiş olmasına da... Zaten ben de bu yüzden cinsel imayı uygun bulmadım. Harold Maude un ruhuna aşık olmuştu çünkü... Heteroseksüel bir erkek olarak, Maude erkek olsa, yine aynı aşkla bağlanırdı çünkü... "Kadın" ya da "erkek", "çocuk ya da yaşlı", "güzel ya da çirkin" olmanın hiçbir etkisi yoktu Maude ve Harold ın dünyasında. O etkileri filmdeki diğer karakterlerin gözünden görmek yeterliydi benim için. (İma dediğim de öyle çok bişi değildi, hani bir sahnede kıyafetsiz, aynı yatakta görüyoruz ya, sadece o sahneyi sevmedim)
Tabi yukarıdaki yorumum tamamiyle Maude ve Harold ın ilişkisini nasıl tanımladığımla alakalı. Ben sadece zihinsel olarak sevişen iki "insan" gördüm. O şekilde sevişen kadın ve erkek görseydim aynen Orchidea gibi düşünürdüm cinsellik konusunda :)
Konuşulduğu gibi cuma günü geç saatlerde anketi hazırlarım arkadaşlar. (Yanlış bilmiyorsam sıradaki benim sanırım)
Filmi hatırlayınca içimden tekrar teşekkür etmek geldi Atlantis
Sen söylemesen belki de hiçbir zaman izleme fırsatı bulamacağım, izlenmezse olmaz bir filmdi. Ayrıntılı olarak beni başka dünyalara götüren şeyleri paylaşmak isterdim halbuki (neyse ki büyük oranda paylaşılmış burda), ama hayatımda ilk kez böyle yoğun bir duruma düştüm
Normalde anketlerdeki tüm filmleri izlemeyi planlıyordum. Şimdi ise öyle bir imkanım yok
Umarım en kısa zamanda yol yordam bulurum kendimce... Neyse kızlar, ben yazdıkça dertleneceğim sanırım. En iyisi susayım :)