Ben fal bakan, baktıran, ol dediğinde her şeyi oldurabilen bir tanrıya inanan insanların psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum. Neden fal bakıyorsunuz? Bu şekilde sahtekarlık yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişiye bir şekilde iyi veya kötü şeyler vaadederek o insana zarar veriyorsunuz.
Aman tanrım. Ne çok talep varmış. Azıcık akıl fikir.
hey hey hey hey.. lütfen biraz sakin!
ben şu an sizin bana kullandığınız "sahtekarlık" lafını hakaret olarak algılayıp her türlü yasal hakkımı kullanmaya sahip biriyim.
internette konuşmak, 2 kat özen istiyor bu sebepten, bu konu da sizi uyarırım. buraya yazan 100 küsür kişi var, buradaki 100 küsür kişi ile 2 gün boyunca sohbet ettim, hepsi de akıl sahibi insanlar.
bu yargıyı sadece 1 kişi gelip yapıyorsa, o kişinin aklından ben şüphe ederim.
tüm topiği okudunuz var sayarak soruyorum, ben ya da benim gibi olan arkadaşlar; kimlere umut satmış ya da tanrı kılığına girip ol! demiş? çok değerli yargılarınızı kendinize saklayın.
ben bir ateistte olabilirdim, şeytana da tapabilirdim, budistte olabilirdim. inanç konusu herkesin belli seviye ve raddede yaşadığı bir şeydir. günah varsa orta da, buda ancak o günahı işleyene aittir.
burası kontrol altında tutulan bir forum, hatalı, yanlış, etik kurallarına aykırı şeyler paylaşıyorsak gerekli uyarımızı alırız.
siz, buradaki o kadar insana akıl fikir sahibi olmayı öğretecek son kişisiniz.
ben para karşılığı bu işi yapanlara bile sahtekar yakıştırması yapmıyorum ki siz belli ki gaza geldiniz, böyle bir kelimeyi heyecanla söylediniz.
burada bana fal baktırmak isteyen arkadaşlarım hakikatin farkında merak etmeyin; sabahın bir körü buraya gelip hangi amaçla bu yazıları yazdınız bilmiyorum ama ben sizin gibi arkadaşlarla da çok tanıştım.
birileri bir yargıyı hak ediyorsa ve yargılayacak kişi yargılamakta ısrarcı ise; önce bir araştırma yapması gerekir.
komik, cahil ve tutarsız duruma düşmemesi için.
ben burada ne bir para, mal, söz karşılığında hiç birşey yapmıyorum. ortak ilgi alanımı keşfettiğim bayanlarla bir sohbet ortamında karşılıklı fikir alışverişi yapıyorum.
deli saçması bir iş de değil yaptığım, dünya üzerinde asırlardır yapılan bir ritüeli ama gerçek ama sahte devam ettiriyorum.
gerek özel gerek genelden yazdığım yanıtlarla kimseyi bir soruna ya da tercihe zorlamıyorum.
astrologların çarşaf çarşaf her sene belki de yüzlerce kitabın basıldığı şeyi yapıyorum, gezegenlerden, dönemlerden, burç ilişkilerinden bahsediyorum.
yani söylediğim gibi kimseye deri üstüne yazılmış dualar, nohutlar, yakılması gereken ipler vermiyorum.
bunu yapanları da akıl yoksunu olarak değerlendirmiyorum zira allah korkusu olan insan zaten her kulun tek başına hesap kapısında hesabını vereceğini bilir. inanmayan kimselerde sonsuzluğa giderek yok olacağını.
yani diyorum ki; her koyun kendi bacağından asılır, karışmayınız.
yazacağınız yorumda en ufak bir hakaret içerikli cümle, kelime söz gördüğüm taktirde tüm yasal haklarımı kullanacağımdan adınız kadar emin olun.
tehtid olarak algılıyorsanızda çekinmeyin lütfen, algılayın.
buradaki tüm arkadaşlarımdan bu konudan ötürü özür diliyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum.
herkese mutlu günler.