How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

6 Kişilik Yemek Masası Örtüsü ve Runner Arıyorum /BULUNMUŞTUR.

Benim annem de bana yapıyor runnerlı masa örtüleri yapıp satmak da istediğini söylemişti. Şuan yaptıklarının resmi yok elimde ama haftasonu çekip yollayabilirim ve öyle pahalıya da yapmaz 200 tl filan tutmaz yani.

Canım resim ve fiyat eklermisin bana bekliyorum

Canım resim ekleyemeyeceğim şimdi annem farklı şehirde yaşıyo internet de yok orda. Ama eve gittiğimde çekip gönderebilirim acelesi yoksa. Fiyatı da konuştum kumaşın metre fiyatına göre değişir aslında ama dedi 50 tl civarı bir şeyler olur dedi. Ama daha ucuzu ve pahalısı da olabilirmiş alınan kumaşa göre. Bana çeyizlik yaptı bir sürü o kadar da güzel oluyorlar ki anlatamam.

Canım resim ekleyemeyeceğim şimdi annem farklı şehirde yaşıyo internet de yok orda. Ama eve gittiğimde çekip gönderebilirim acelesi yoksa. Fiyatı da konuştum kumaşın metre fiyatına göre değişir aslında ama dedi 50 tl civarı bir şeyler olur dedi. Ama daha ucuzu ve pahalısı da olabilirmiş alınan kumaşa göre. Bana çeyizlik yaptı bir sürü o kadar da güzel oluyorlar ki anlatamam.

Tamam canım şimdi görmeden bişey diyemiyorum ben acelesi yok zaten sen resim eklediğinde bakar karar veririz

Back