How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

6 kimyasal 1 düşük ve cok yoruldum

ozlem613453

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
220
53
13
33
Evet kizlar 6 kimyasal yaşadım 1 tane de düşük oldu
Ve şuan yeni bir kimyasal yaşıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum genetik test vs yaptırdım
3 gende heterozigot çıktı çokta önemsemedi doktorlar ne yapmalıyım hangi doktora gideyim öneriniz varmidir

Ve şuan yeni bir kimyasal yaşıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum genetik test vs yaptırdım
3 gende heterozigot çıktı çokta önemsemedi doktorlar ne yapmalıyım hangi doktora gideyim öneriniz varmidir
Kesinlikle MFKyla görüşün kendisi perinatolog aynı zamanda tedavisi bildiğim kadarıyla tüp bebek kadar etkili ve daha uygun lütfen bir görüşün

Ayrıca Mfk gebeleri var yani bayağı kimyasalı düşüğü olanlar var tedavinin ilk ayında gebe kalan

öncelikle geçmiş olsun umarım rabbim size de nasip eder bütün kimyasal gebelikler art arda mı oldu aralıklarla mı oldu

Öncelikle çok geçmiş olsun ve çok üzüldüm durumunuza. Benim de kayıplarım vardı ve hepsi de operasyon geçirmek zorunda kaldım. hiç kalp atışı duyamadan ya gelişim duruyordu ya boş gebelik oluyordu. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı, rahim filmi çekildim, eşim sperm testi verdi. Çok doktor gezdim çare aradım. Pcos vardı üstelik. Pıhtılaşmadan dolayı gebelik öncesi 7-8ay öncesi doktorum aspirin başlattı+folik asit. gebe kalırsan da şayet kan sulandırıcı iğne ve hapa yine devam dedi. Çok şükür Rabbime vakti zamanı bugüneymiş. Ama öncelikle yaptırılması gereken testleri yaptırın, genel kan tahlili verin belki kan değerleriniz ne bileyim TSH falan yüksektir düşüktür.
İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder 🤲🏻🖤

öncelikle geçmiş olsun umarım rabbim size de nasip eder bütün kimyasal gebelikler art arda mı oldu aralıklarla mı oldu
Teşekkürler
Benim iki kızım var Allaha şükürler olsun
Ama iki kızımın da öncesi ve sonrası ikişer kimyasal yaşadım
3.yu 2 yıldır istiyoruz 2 yılda da kimyasallar ve düşük yaşadım ve şuan da da adet sonrası 8.gunde lekelenme ile acile gidince beta değerinin 644 olduğunu öğrendim şok olduk
Ve aşırı bir lekelenme yaşıyorum büyük ihtimalle buda kimyasal

Öncelikle çok geçmiş olsun ve çok üzüldüm durumunuza. Benim de kayıplarım vardı ve hepsi de operasyon geçirmek zorunda kaldım. hiç kalp atışı duyamadan ya gelişim duruyordu ya boş gebelik oluyordu. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı, rahim filmi çekildim, eşim sperm testi verdi. Çok doktor gezdim çare aradım. Pcos vardı üstelik. Pıhtılaşmadan dolayı gebelik öncesi 7-8ay öncesi doktorum aspirin başlattı+folik asit. gebe kalırsan da şayet kan sulandırıcı iğne ve hapa yine devam dedi. Çok şükür Rabbime vakti zamanı bugüneymiş. Ama öncelikle yaptırılması gereken testleri yaptırın, genel kan tahlili verin belki kan değerleriniz ne bileyim TSH falan yüksektir düşüktür.
İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder 🤲🏻🖤
Sürekli yaptırıyorum triod ilacı kullaniyorum
Sizin kaç gende ne vardı
Benim 3 gende heterozigot var

Doktor çok önemsemedi kan sulandırıci vs gerek yok dedi

Sürekli yaptırıyorum triod ilacı kullaniyorum
Sizin kaç gende ne vardı
Benim 3 gende heterozigot var

Doktor çok önemsemedi kan sulandırıci vs gerek yok dedi
3 gendeki pıhtılaşmayı nasıl önemsemez, benim 2 gemimde vardı hap artı iğneye başladım bence doktorunuzu değiştirin

Back