Verdiği para ile 1 kg tatlı alınır"tek başıma ağır geliyor artık, sizin de taşın altına elinizi koymanız lazım kusura bakmayın" diyeceksiniz. Anneniz de para verse bile tatlıyı hazır alın, ekstra iş çıkarmayın kendinize.
Anne baba da olsa yaşlı insanlara bakmak cidden çok zor, sabır diliyorumVerdiği para ile 1 kg tatlı alınır
Yoo ,köye yollamayacaktim sadece üç dört haftalık ziyaret edecekler .Bütün kardesler toplanip konusun.
Cok tanidik geliyor maalesef bu yasadiginiz.
Umarim cozum bulursunuz. Köye yollamakdan da vazgectiniz herhal?
Ben yaşlılığında annesine babasına bakmayan insanları artık kınayamıyorum ya. Büyütürken çocukları yıpratıyorlar sonrada yalnız kalıyorlar. Verdiği cevaptan anlaşılacağı üzere zor bir kadın. Kardeşlerini topla bir araya her ay şu kadar vereceksiniz ben tek yetemiyorum de. Belli gün koyacaz o gün yemek ve bakım kimdeyse o yapacak de biraz yırtık(cesur) ol.Vermek istemedi çok buldu,iyi sen bilirsin bende yapmam dedim .
Beni beğenmeyen gelmesin dedi ,
Temizlik konusunda biraz kızdımı hep öyle der .Beğenmeyen gelmesin banane der .
Banyo girilmecek durumda ,kokuyor .
Nörolojiden randuvu aldım .Paraları varsa ya da tüm kardeşler topluca karşılayacak durumunuz varsa eve yatılı bakıcı tutun. Ayrıca annenizi nörolojiye bir götürün, pilav yapmayı unuttum demesi çok normal gelmedi. Kokocak derece kötü banyo vs demans oluyor olabilir. Bugün pilav yapmayı unutuyor, yarın ocağı açık unutur. Tatlı falan bu kadar önemli bir sorunun yanında çok küçük bir detay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?