• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Haziran Perşembe çatlatma iğnesi oldum süreci beraber takip edelim

Bbyloveeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
56
5
6
25
6 haziranda çatlatma iğnesi oldum süreci beraber takip edelim bugün bende bi belirti olmadı sadece bacaklarımda hafif kasılma oldu

6 haziranda çatlatma iğnesi oldum süreci beraber takip edelim bugün bende bi belirti olmadı sadece bacaklarımda hafif kasılma oldu
Bende 6 haziranda catlatma iğnesi oldum ovulasyon testim yoktu evde erken gebelik testi yaptım baya belirgine yakı in çift cizgi cıktı çatkatma iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini gebelik testinde ogrenebiliyomuyız acaba bilgisi olan varmı ?

Bende 6 haziranda catlatma iğnesi oldum ovulasyon testim yoktu evde erken gebelik testi yaptım baya belirgine yakı in çift cizgi cıktı çatkatma iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini gebelik testinde ogrenebiliyomuyız acaba bilgisi olan varmı ?
Canım bende az önce yaptım ama ben kasık ağrısı hafifçe yaşıyodum çok az ama kuvvetli değil acaba dedim iğne mi yapıyor bunu bende de silik çizgi çıktı ama sanmıyorum daha olalı 3 gün oldu vücudundan atmak mümkün değil bence bu kadar az günde

Canım bende az önce yaptım ama ben kasık ağrısı hafifçe yaşıyodum çok az ama kuvvetli değil acaba dedim iğne mi yapıyor bunu bende de silik çizgi çıktı ama sanmıyorum daha olalı 3 gün oldu vücudundan atmak mümkün değil bence bu kadar az günde
Bende de siddetli gögüslerde agrı hassasiyet ve karında şişkik var ne kaybederim ki diyerek test yaptım ama doktorum 15 haziranda evde tebelik testi yap senden gelicek sonucuna gore hareket edicez demişti ama beklemek cok zor 😕

Bende de siddetli gögüslerde agrı hassasiyet ve karında şişkik var ne kaybederim ki diyerek test yaptım ama doktorum 15 haziranda evde tebelik testi yap senden gelicek sonucuna gore hareket edicez demişti ama beklemek cok zor 😕
Canım iğneden sonra 14. Gün de yapmak daha iyiymiş bende 29 mayısta vuruldum 12. Günüm iğne olduğum gün hariç beklemedeyim hala sen erken yapmışsın biraz testi

Canım iğneden sonra 14. Gün de yapmak daha iyiymiş bende 29 mayısta vuruldum 12. Günüm iğne olduğum gün hariç beklemedeyim hala sen erken yapmışsın biraz testi
Evet evet erken olduğunu biliyorum 🙈 doktorum 15 haziranda yapmamı söyledi aslında oda erken galiba ama bir bildigi vardır diye düsünüyorum ☺️ belki kan testide isteyip baska degerlere bakmak istemis olabilir tek yumurta istediği boyuta geldi çünkü 🙁

Evet evet erken olduğunu biliyorum 🙈 doktorum 15 haziranda yapmamı söyledi aslında oda erken galiba ama bir bildigi vardır diye düsünüyorum ☺️ belki kan testide isteyip baska degerlere bakmak istemis olabilir tek yumurta istediği boyuta geldi çünkü 🙁
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende adet olmazsam o tarihlerde test yapacağım umarım güzel haberler alırız rabbim isteyen çabalayan hasret çeken herkese nasip etsin hayırlısıyla beklemek de zor seni çok iyi anlıyorum 💖

Bana da 12. Gün dedi 18 haziranda bayramın ikinci günü kan vereceğim ayrıca tek yumurta istediği boyuta geldi ne demek ben de doktora gittiğimde sol tarafındaki yumurtalık güzel olduğunu söyledi hatta ilk kez başladığım bir doktordu ilk kez gitmiştik testlerimize baktı rahim filme baktı daha sonrasında geç bakalım bir de alttan kontrol edelim dedi daha sonrasında hatta çok güzel fıstık gibi genç kızsın hiçbir sorun yok dedi hatta dedi ki bu ay sol tarafında olmuş diğer ay sağda olur bazen solda bazen sağda olur zaten normali budur dedi yani bu bir sorun değil ki niye bunu böyle düşündün hiç kafana takma bence bugüne kadar gittiğim her doktor bende bir şey olmadığını söyledi en son gittiğim doktorda aynı sana söylenen gibi bu ay sol tarafta çok güzel yumurta var dedi çok fazla yumurtlamak önemli değil yumurtanın kaliteli olması önemli 18 le 23 cm arası

Back