6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

cnm okudum okudum yazayım dedim bir türlü olmadı bugüne kısmetmiş zemuszemus

ne sorsam ki sana herşeyi sormuşlardır

hadi ilk aklıma geleni sorayım kaç çocuk istiyorsun cnm benim ??

bu sorulduysa yedek sorumuda sorayım

günlük giyim tarzın nasıldır en sevdiğim kıyafetin ne ??

öpüyorum cnm seni opuyorumnanaktan

2 cocuk canım sordular ama cevap vereyim yine :kedi:

giyim tarzım klasik giymem öyle kumas pantolon fln mecbur kaldıkca giyerim iş düğün fln
spor giyerim rahat seyler severim
en sevdigim kıyafetim ayyy hepsiiii ayırt edemedim şimdiiiisempatiksalakcinni:kedi:

en beğendiğin ruj rengi olumunekankayizsmile
ruj sürmem ki beeeen:kedi: ama illa süreceksem böyle hafif pembemsi ten rengi dudak rengi seyler
yunovum allah seni kahretmeye kız yarıldım burda deliii kaydirigubbakcemile3

ama öleee:kedi: valla bigun olsa bi 5 kilo eksilirim sanırsamsempatiksalakcinni

Biliyorum ruju sürmediğini kapatıcısız yapamadığını ama sorayım dedim maksat sormak öğrenmek istediğin ya da duyduğunda hoşuna giden bir dil var mı?

Biliyorum ruju sürmediğini kapatıcısız yapamadığını ama sorayım dedim maksat sormak öğrenmek istediğin ya da duyduğunda hoşuna giden bir dil var mı?

var japonca kaydirigubbakcemile2 cok seviyorum ya sanırım çat patta olsa çoğu dile aşinalıgım var ama japonca cok istiyorum öğrenmek

yunovcum mantık evliliği yapmışsın az buçuk anladığım kadarıyla , gerçek aşkı bulsan, çıksa karşına biri neyaparsın ?

yunovcum mantık evliliği yapmışsın az buçuk anladığım kadarıyla , gerçek aşkı bulsan, çıksa karşına biri neyaparsın ?

yok canım mantık evliligi degil aslında mantık daha agır basıyor hani hiç sevmiyorum mantık evliligi yaptım demiyorum sempatiksalakcinni

gerçek aşkı bulsam insanın hayatına 1 defa gelir gercek aşk bendede geldi geçti
demekki neymiş kadeeeer kısmeeeet

you knowcum eşini kıskanır mısın? eşin seni kıskanır mı?
bu kıskançlık mevzularında nasıl bi mizaca sahipsinn acep??

you knowcum eşini kıskanır mısın? eşin seni kıskanır mı?
bu kıskançlık mevzularında nasıl bi mizaca sahipsinn acep??

abartmadan kıskanırım tabi kıskanılacak bişide yapmıo gerci kociş akıllı benimsempatiksalakcinni

oda beni kıskanırda öyle şu erkek arkadaşınla konuşma bunla konuşma tarzında deil işte dısarı cıkacagımız zaman sunu giyme güzel olursan millet bakar tarzında ama giyerim tabi

güzelliği neye borçlusun anlat bakiimm güzel kısssssssssCADIARZU
Allah vergisi ona şüphe yok ama sen neler yapıyosun yerimseniben

güzelliği neye borçlusun anlat bakiimm güzel kısssssssssCADIARZU
Allah vergisi ona şüphe yok ama sen neler yapıyosun yerimseniben

güzelliğimimi:kedi::kedi:

valla hiçbişi yapmıyorum cola kahve fln içmem sanırım ondan hiç selülitim yok tabi siz bu güzellikten bahsetmiosunuz ama sölim dedim

dustan sonra nemlendirici o kadar bide makyaj yapmam fondoten fln sürmüyorum cildim ondanda düzgün olabilir

devamlı gülüyorum o kadar kaydirigubbakcemile3
bilmem ki ben güzelmiyim yaaa:kedi::kedi:

güzel olmazmısın hiç maşşalh bebeğimm boshayallersmile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…