- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
titiz,komik,hareketli
3 kelimeyle kocanı bize anlatsan
tanıdıgınız kadarıyla siz anlatın bakem5 kelimeyle kendini bize anlatsan
dolma yaparım tarifini vermiiim bilionuz zaten bide yayla çorbasıen iyi yaptıgın yemek? tarifini verirsen
pastam var 4 yumurta 1 bardak un 1 bardak seker tarcın kabartma tozu vanilya hepsini karıstırıp kalıba dök fırına ver 7 dkda pişer sonra arasını kes kremayı koy beni daha cok üzerini süsleme kısmı ilgilendiriyor kaydirigubbakcemile3en iyi yaptıgın pasta kurabiye kek?
yok kız olumunekankayizsmile
beni pataklıyasın geliyor mu?:roflol:
pişmanlık aslında kendimize bile zıt düşen ama yapmaktan kaçamadıgımız şeydir
sana göre pişmanlık nedir?
4 kardeşiz en büyüğüyüm 1 kız kardeşim var ıspartada tekstil tasarım okuyor 2 de erkek kardeşim var biri 16 biri 14 ikiside tarsus amerikan kolejında okuyor atılacakları günü bekliyoruz kaydirigubbakcemile3ne sorcam bilmiyorum :sm_confused:
kızlar sorsun da bi tanim seni Şeniz
tek bildiğim dikkat çekici nickin ve mor gelin çiçeğin :kedi:
sorulmadıysa sorim
kaç kardeşsiniz;kız-erkek
maşallah kız kardeşin de çok tatlı olumunekankayizsmile
hayatını senin eline verselerdi onu nasıl şekillendirdin neleri ekler ve neleri çıkarırdın hayatından ?
Larisa maşallah kız soru sormada benim rekorumu kırıcan zemuszemus
adım çıktı zati kaydirigubbakcemile3
şu anda burada ölürsem ailemi görmeden öldüğüm için gözüm açık giderŞunu yapmadan ölürsem gözüm açık gider dediğin bir şey?
kurufasülye anısı var ondan yiyordum aslında şimdi size tabagımdan 1 topak kıl cıktı desem sizde yemezsiniz ondan demiyorumkaydirigubbakcemile3asla yemem dediğin bişey var mı
Larisa maşallah kız soru sormada benim rekorumu kırıcan zemuszemus
adım çıktı zati kaydirigubbakcemile3
ona cabalıyomm
neyim eksik senden heeeeee-tatlicadiarzu-
you know beni en sonunda topikden kovcak o olcak:roflol::roflol:
2 kızım olsun kısmet tabi ama 1 kız 1 erkek isterim ben ama galiba 2 erkek olacak cunku hep hayalimde 1 kız ismi ama 2 erkek ismi varanne ve iki kızları tablosu çok hoşuma gitmiştir hep
sen de ister misin 2 kızın olsun
olacak çocuklarıma örnek olabilmek belkideHayatındaki İlken Nedir?
oldu olmazmı 10 ay cok zor bir süreç geçirdim ilaçlarla fln ayakta durdum denilebilirHayatında Dayanılması Zor Kritik Bir Dönemin Oldu Mu?
bagırmak kaydirigubbakcemile3 ağlarımdaAşırı Stresli Olunca Kullandığın Yöntem Nedir?
kesinlikle doğru bu zamana kadar duydugum en dogru söz"Hayat Aşk oldukça yaşamaya Değer" doğrumudur yoksa boş sözmüdür? sence ?
Tehlikedesin sadece 5 kişiyi arama hakkı verilse kimi ararsın?
Dandini Dandini Dastana Danalarda Bostana Nerde Ve Ne Zaman Girmiştir ?
2 kızım olsun kısmet tabi ama 1 kız 1 erkek isterim ben ama galiba 2 erkek olacak cunku hep hayalimde 1 kız ismi ama 2 erkek ismi var
olacak çocuklarıma örnek olabilmek belkide
oldu olmazmı 10 ay cok zor bir süreç geçirdim ilaçlarla fln ayakta durdum denilebilir
bagırmak kaydirigubbakcemile3 ağlarımda
kesinlikle doğru bu zamana kadar duydugum en dogru söz
polisi, acil servisi , ailemi,eşimi , degeri biçilemeyecekı biri var benim için bir dost onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?