6 haftalıktan itibaren yaşadığımız deneyimlerimizi paylasalım 2016 anneleri

Evet bende de var maalesef ayni Şeyler gecem gündüzüm karıştı inş sorumsuz şekilde atlatırız. Ne testleri yaptıracaksın canım bana doktor test falan demedi hiç 1 ay sonra kontrole gel dedi okadar

Evet bende de var maalesef ayni Şeyler gecem gündüzüm karıştı inş sorumsuz şekilde atlatırız. Ne testleri yaptıracaksın canım bana doktor test falan demedi hiç 1 ay sonra kontrole gel dedi okadar
idrar guatır seker bi kactane daha varda acılımını bilmiyorum arkadasım

kızlar benım mıde fena gun gectıkce dahada artıyor allahım 12 hafta sonra gecıcek dıyen arkadaslarım gercekten hayal gıbı geliyor :) gozumu acıyorum bu hıss yatıyorum bu hıss suanda saatte bakıyorum yatmama nekadar kalmıs dıye hesaplıyorum hayatttan sogudum ülen :)

Kizlar ben daha bugun ogrendim ama sonucum 62 cikti transerden sonraki 12.gun

Ben su an 16 haftaligm. Çok şükür hiç midem bulanmadı bilmesem anlamam o derece masaAllah ama 14 haftadan sonra kasık bel vajina ağrılarım var.. sadece 1 kilo aldım..

Kizlar benimde 7. Haftam. Yarin kontrolum var. Bakalim ne haberler bekliyor beni. Cok heyecanliyim. Ama bu mide bulantilari beni tuketti, nefret ettim herseyden agzim zehir gibI. ne kadar zor. Allah bize yardim etsin.

Merhaba kizlar,ben 8. Haftamdayim.midem okadar degisik ki anlatamam surekli bi eksime bulanti hali bide bende reflu var dayanamiyorum cubuk kraker fayda etmiyo cildiracam ,bugun internetten bir sey buldum ve denedim .gercekten ise yaradi eger benim gibi reflu hamile arkadaslar varsa mutlaka denesinler: orta boy patetesi soydum yikadim.rendeden gecirdikten sonra suyunu sıktım ve ac karnina ictim cok sukur bugun daha iyiyim...denemekte fayda var derim ,tabi herkesin bunyesi farkli bende ise yaradi :)allah hepimize sorunsuz bir hamilelik donemi yasatsin insallah ve kucagimiza almayi nasip etsin saglikla bebislerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…