o güne bi gelelim inşallah :) benimyarın opum varMerhaba arkadaslar benim salı gÜnü 6 haftam oluyor ve kalp atışlarını ögrenicem ikiz annesiyim mutfaktan tiksiniyorum hic su bile içemiyorum :) geceleri uykularım cok kısa uyanıp uyumaya calısıyorum siz neler yaşıyorsunuz?
transfriniz oldu ozaman dimi?Bende de henüz hiç belirti yok canım sadece çok nadir göğüslerimde sizlama oluyor
6 haftalık hamileyim canım bende çok şükürtransfriniz oldu ozaman dimi?
Bende 6+4 kac gundur midem bulanıyrdu bugun ilk defa istifra ettim doktorum dediki 12haftaya kadar bisey demiyorum bebekler senin deponda. Beslenıyor ama sen gunde bi kıraker bile olsa ye mideni bos bırakma sakın dedi herseyden tiksiniyorum anlıycagın6 haftalık hamileyim canım bende çok şükür
Bana da 5 öğün beslen dedi :)Bende 6+4 kac gundur midem bulanıyrdu bugun ilk defa istifra ettim doktorum dediki 12haftaya kadar bisey demiyorum bebekler senin deponda. Beslenıyor ama sen gunde bi kıraker bile olsa ye mideni bos bırakma sakın dedi herseyden tiksiniyorum anlıycagın
Hahah :) doktorlar farklı ben kalp atıslarını duydum ikiz annesiyim allahın izniyle soyledım yemek yiyeniyorum vicdan yapıyrm hatta kilo verdim dediki hic strs yapma keyfine bak senin depondan yiyorlar sen yeterki biraz sıvı bide hic bisey yiyemesende kıraker ye :) bu arada kreker ve meyve yıyorum:) bu saatte yazıyorum uyku duzenımde bu erken uyuyorum bu satte kalkıyorum bi iki saAt sonra uyur:) 8de kalkarım :) herseyım degiştiBana da 5 öğün beslen dedi :)
12.haftada bulantılarınız geçmeye başlarHahah :) doktorlar farklı ben kalp atıslarını duydum ikiz annesiyim allahın izniyle soyledım yemek yiyeniyorum vicdan yapıyrm hatta kilo verdim dediki hic strs yapma keyfine bak senin depondan yiyorlar sen yeterki biraz sıvı bide hic bisey yiyemesende kıraker ye :) bu arada kreker ve meyve yıyorum:) bu saatte yazıyorum uyku duzenımde bu erken uyuyorum bu satte kalkıyorum bi iki saAt sonra uyur:) 8de kalkarım :) herseyım degişti
İnsallahh arkadasım dr.sizin dediğinizi dedi :) 5 haftam kaldı:)))) sizin kacıncı hafta???12.haftada bulantılarınız geçmeye başlar
12.haftadayım ben arkadasımmİnsallahh arkadasım dr.sizin dediğinizi dedi :) 5 haftam kaldı:)))) sizin kacıncı hafta???
Oy masallah masallahhh masallah arkadasım darısı bana artık12.haftadayım ben arkadasımm
işallah cnm ınan zaman cook çabuk geçıyorrOy masallah masallahhh masallah arkadasım darısı bana artık
Hayirli olsun bebisleriniz kacinci gun embriyosu kaliteleri nasildiHahah :) doktorlar farklı ben kalp atıslarını duydum ikiz annesiyim allahın izniyle soyledım yemek yiyeniyorum vicdan yapıyrm hatta kilo verdim dediki hic strs yapma keyfine bak senin depondan yiyorlar sen yeterki biraz sıvı bide hic bisey yiyemesende kıraker ye :) bu arada kreker ve meyve yıyorum:) bu saatte yazıyorum uyku duzenımde bu erken uyuyorum bu satte kalkıyorum bi iki saAt sonra uyur:) 8de kalkarım :) herseyım degişti
merhaba arkadasım benımde 7 haftam oldu :) bi kac testler verdi doktor haftaya onları yaptırcam ayy mide bulantısı al bendende okadar yazarken okurkende kotu oluyorum allahım ınsallahhh 12 haftamızda gecer herkes oyle dıyor ama bakalım hemen gece olsun uyuyım ıstıyorum gozumu acar acmaz baslıyor ya ıskence gıbıMeraba anne Adayları bende 8+ 2 günlük hamileyim. Çok şükür kalp atışlarını geçen hafta duyduk Allah herkese yaşatsın inşallah benim mide bulantılarım 3 gündür şiddetli Öncesinde çok rahattım hatta içimden ne güzel rahat geçicek hamilelik diyordum ama 3 gündür öğürmekten bir hal oldum koku hassasiyetim çok ğöpüslerim kocaman oldu sığmıyorlar artık südyenlere. İnşallah bu sıkıntılarımız en yakın zamanda geçer
ben onu bilmiyorum 1inci kalıteydı sımdı 7 hafta oldu :) yumoslarım suanda hala bıkını bolgesının altında ama karnımdakı bantlar kullandıgım ılaclar gobısımı 5 aylık gıbı yaptıHayirli olsun bebisleriniz kacinci gun embriyosu kaliteleri nasildi
Benim daha yarin transferim varben onu bilmiyorum 1inci kalıteydı sımdı 7 hafta oldu :) yumoslarım suanda hala bıkını bolgesının altında ama karnımdakı bantlar kullandıgım ılaclar gobısımı 5 aylık gıbı yaptıallahın ıznıyle 12 haftada herseyden kurtulucam acılardan :)senın tatlım kacıncı haftan?
ayy arkadasım benım heycanlısındır benden sana tavsıyem tatlım yemek yeme ben piskolojık ogun cırcır olmustum :) cok kotuydum transferden sonra anlatırız hepımız sana :)) neler yaptımızı sımdıden tebrık edıyorumBenim daha yarin transferim var