Insallah banada nasip olur. Ben 7 haftalik sandigim icin bayagi bi goruruz kesin dusuncesiyle gitmistimGörünmemesi çok normal. Telaşa gerek yok. Ben görmüştüm ama görmeme ihtimalimi bilerek gittim sadece keseyi göreyim diye ama nasip oldu şükür. Şuan çok küçüktür hiç strese girmeyin boşuna
Merhaba hanimlar,benim son adet tarihim 25 hazirandi. Bunu baz alarak 7+3 sandigim icin hem bebegide gorurum diye ilk muaynemi oldum.
Karindan ultrasonda kese gozuktu ama bebegimiz gozukmedi. Fakat doktor gec dollenme oldugunu 6+3 oldugunu soyledi.
Karindan ultrasonda 6. Haftada normalde gozukur mu?Sizlerin gozuktu mu nasil oldu?
Bi hafta sonra tekrar gidecegim karindan gozukmez ise vajinal usg ile bakacakmis. Moral bozuldu bu hafta gozukmedi diye
Eki Görüntüle 2298958
Görünmemesi çok normal. Telaşa gerek yok. Ben görmüştüm ama görmeme ihtimalimi bilerek gittim sadece keseyi göreyim diye ama nasip oldu şükür. Şuan çok küçüktür hiç strese girmeyin boşuna
Bende 6.haftada gormustum bebeklerimi ama 10.haftaya kadar gormemek gayet normal o yuzden moralinizi bozmayin.Merhaba hanimlar,benim son adet tarihim 25 hazirandi. Bunu baz alarak 7+3 sandigim icin hem bebegide gorurum diye ilk muaynemi oldum.
Karindan ultrasonda kese gozuktu ama bebegimiz gozukmedi. Fakat doktor gec dollenme oldugunu 6+3 oldugunu soyledi.
Karindan ultrasonda 6. Haftada normalde gozukur mu?Sizlerin gozuktu mu nasil oldu?
Bi hafta sonra tekrar gidecegim karindan gozukmez ise vajinal usg ile bakacakmis. Moral bozuldu bu hafta gozukmedi diye
Eki Görüntüle 2298958
Görünür canım benim 4.5 haftalıktı göründüKizlar bizde 1 ayligiz doktor persembe gunu e randevu verdi kese gorunur mu acaba
Bana da doktorum Cuma günü gün verdi . Ama kaç haftalığız şuan bilemiyorum tam olarakAuy hadi inşallah o zaman ilk gebeliğim cok heyecanliyim
Ayy hadi bakalim ben dis gebelik falan olur diye cok korkuyorum o yüzden bi an once gidip görmek istiyorum benim ki normal yollarla oldu ama öncesinde kimyasal gebelik olmustuBana da doktorum Cuma günü gün verdi . Ama kaç haftalığız şuan bilemiyorum tam olaraktüp bebek benimki , bakalım inşallah sağlıkla devam eder
Bel agrilariniz yada karin agrilariniz oluyor muydu baslardaBen görmüştüm canım
6+2 de kalp atışı da duyulmuştu benim
Evet hem bel ağrısı hem de kasık ağrıları yaşadım, ama dayanılmayacak gibi ise doktora gitmenizi tavsiye ederim..Bel agrilariniz yada karin agrilariniz oluyor muydu baslarda
5. haftada kese ve bebek gorundu canim.kalp atislarini da 6+1 de duyduk sukur ki.Herkesin farkli olabilio banada gec dollenme dedi ama gorduk duyduk üstten baktı hepsindede .Merhaba hanimlar,benim son adet tarihim 25 hazirandi. Bunu baz alarak 7+3 sandigim icin hem bebegide gorurum diye ilk muaynemi oldum.
Eki Görüntüle 2298958
Yani yaşadığınız ağrılar normal ve gebeliğiniz boyunca devam edecek.. özellikle ilk 2-3 ay..Bel agrilariniz yada karin agrilariniz oluyor muydu baslarda
Belimde adet olucakmisim gibi bi agri var kasiklarimda ara ara ağrıyor ozellikle gece yüzüstü yattigimda kasiklarim ağrıyor benimde ama o kadar siddetli degil cok şükürEvet hem bel ağrısı hem de kasık ağrıları yaşadım, ama dayanılmayacak gibi ise doktora gitmenizi tavsiye ederim..
zira benim karın ağrısından ziyade kasık ağrılarım vardı adet sancıları gibi oda normal.. en son karın ağrısı şikayeti ile gitmiştim karnımda yanma ve pis bir ağrım vardı. ikizlere hamileydim. ikisinide karnımda kaybettim, kalpleri durdu maalesef ..