Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalik karindan ultrasonda bebegini goren var mi?
Belimde adet olucakmisim gibi bi agri var kasiklarimda ara ara ağrıyor ozellikle gece yüzüstü yattigimda kasiklarim ağrıyor benimde ama o kadar siddetli degil cok şükür
Hayır canım öyle birşey yok.. Benim de ağrılarım vardı ilk 2 -3 ay çok normal. çünkü adet olmuyorsun hormonların şaşıyor rahim büyüyor bebek kendine yer arıyor bunlar cok normal. benim ablamın 6 ay boyunca ağrısı oldu tosun gibi paşamız var. hiç öyle bir şey yok.. ilk 3 ay her 15 günde bir doktoruna git muayeneni ol.. gerisi Allaha kalmış.
Hayır canım öyle birşey yok.. Benim de ağrılarım vardı ilk 2 -3 ay çok normal. çünkü adet olmuyorsun hormonların şaşıyor rahim büyüyor bebek kendine yer arıyor bunlar cok normal. benim ablamın 6 ay boyunca ağrısı oldu tosun gibi paşamız var. hiç öyle bir şey yok.. ilk 3 ay her 15 günde bir doktoruna git muayeneni ol.. gerisi Allaha kalmış.
Dış gebelikteki ağrı doğum sancısından beterdir.Ama siz yine de doktor kontrollerinizi aksatmayın.Ben ağrım olduğunda cahillik ettim gitmedim doktora en fazla düşer dedim.Daha önce düşük yaşamıştım.Ama ölümden döndüm ihmal ettiğim için.
Dış gebelikteki ağrı doğum sancısından beterdir.Ama siz yine de doktor kontrollerinizi aksatmayın.Ben ağrım olduğunda cahillik ettim gitmedim doktora en fazla düşer dedim.Daha önce düşük yaşamıştım.Ama ölümden döndüm ihmal ettiğim için.
5+5 de sadece keseyi gördük 7+1 de bebeği ve kalp atisi duyduk. Yanı geç döllenme ise görünmemesi normal. Moralini yüksek tut bebisin seninledir umarim❤