- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Normal canımmBelimde adet olucakmisim gibi bi agri var kasiklarimda ara ara ağrıyor ozellikle gece yüzüstü yattigimda kasiklarim ağrıyor benimde ama o kadar siddetli degil cok şükür
Dış gebeliktede agri oluyormus ya ben ondan cok korkuyorumNormal canımm
Hayır canım öyle birşey yok..Dış gebeliktede agri oluyormus ya ben ondan cok korkuyorum
Cok rahatladim tesekkur ederim canim persembe keseyi gormeye gidicez insallh görürüzHayır canım öyle birşey yok..
Benim de ağrılarım vardı ilk 2 -3 ay çok normal. çünkü adet olmuyorsun hormonların şaşıyor rahim büyüyor bebek kendine yer arıyor bunlar cok normal.
benim ablamın 6 ay boyunca ağrısı oldu tosun gibi paşamız var. hiç öyle bir şey yok.. ilk 3 ay her 15 günde bir doktoruna git muayeneni ol.. gerisi Allaha kalmış.
Dış gebelikteki ağrı doğum sancısından beterdir.Ama siz yine de doktor kontrollerinizi aksatmayın.Ben ağrım olduğunda cahillik ettim gitmedim doktora en fazla düşer dedim.Daha önce düşük yaşamıştım.Ama ölümden döndüm ihmal ettiğim için.Dış gebeliktede agri oluyormus ya ben ondan cok korkuyorum
Cok şükür gittim gayet iyiyiz keseyide gördük 10 gün sonra kalp atışı varDış gebelikteki ağrı doğum sancısından beterdir.Ama siz yine de doktor kontrollerinizi aksatmayın.Ben ağrım olduğunda cahillik ettim gitmedim doktora en fazla düşer dedim.Daha önce düşük yaşamıştım.Ama ölümden döndüm ihmal ettiğim için.
Ben de ayni sekilde gordum. 7. Haftada gorursun muhtemelen.5+5 de sadece keseyi gördük 7+1 de bebeği ve kalp atisi duyduk. Yanı geç döllenme ise görünmemesi normal. Moralini yüksek tut bebisin seninledir umarim❤
Belli olmaz ama grnelde 7. Den sonra duyuluyor.Benimde Bugun kontrlm var 6+2 kalbini duyarmıyız acaba..iki ay önce bi düşüğüm var ölüyorum şuan korkudan...bana dua edermisinz..
İnsallah duyarsin canımBenimde Bugun kontrlm var 6+2 kalbini duyarmıyız acaba..iki ay önce bi düşüğüm var ölüyorum şuan korkudan...bana dua edermisinz..
Biz duymuştuk tam bu günlerde.Siz de duyabilirsiniz.Ama duyamazsanız da üzülmeyin.10.haftada duyabilenler var.Benimde Bugun kontrlm var 6+2 kalbini duyarmıyız acaba..iki ay önce bi düşüğüm var ölüyorum şuan korkudan...bana dua edermisinz..