görünür diye biliyorum cnm beta hcg kaç senin6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu
6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu
Ultrason cihazı iyi bir yerse duyulabilir canım ama kişiden kişiyede fark olabiliyormuş tabi.. benim 6+2 de devlet hastanesinde duyamadılar aynı gün kendi doktorumun cihazı çok iyi o karından kalp atışlarını gördü
Valla canım en son Pazar günü yaptım 4624 cıkmıştıgörünür diye biliyorum cnm beta hcg kaç senin
İnşaallah canımBenim ilk gittiğimde küçük bi kese görünüyo demişti dr haftaya gittiğimde de 5 haftalikti 6 haftalıkken kalp atışını duyduk canm seninde görünür büyük ihtimalle
gözükür cnm bebeğin baktıra bilirsinValla canım en son Pazar günü yaptım 4624 cıkmıştı
Devlette baktırdım olmazsa özele gıdeyım
Inşaallah canım haftaya Salı gunu gıdecegımgözükür cnm bebeğin baktıra bilirsin
tamam güzel haberlerini bekliyorumInşaallah canım haftaya Salı gunu gıdecegım
Tamam canımtamam güzel haberlerini bekliyorum
Bugun gıttım canım bebek çok şükür göründü ama cok küçük olduğu için cihazdan şuan kalp atısını duyamayız dedı sehır hastanesı olunca cıhazları heralde ıyı degıltamam güzel haberlerini bekliyorum
Tamam canm gözün aydın sağ salim al kucağına inşallahBugun gıttım canım bebek çok şükür göründü ama cok küçük olduğu için cihazdan şuan kalp atısını duyamayız dedı sehır hastanesı olunca cıhazları heralde ıyı degıl
Cok saol canım Allah razı olsunTamam canm gözün aydın sağ salim al kucağına inşallah
Darısı bana inşaallah6+2 de kalp atışını duyduk ama saniyelik dinledik ..
Valla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorumCanım tebrikler ilk önce allahım saglıkla kucagına aldığın günü de göstersn inş ve belirtilerin varmıydı paylaşırmısın
Bni anlatmışsn sanki ya adetm dündü gelmedi hala dün adet olacakmş gbi agrım olmuştuValla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?