- 25 Nisan 2019
- 29
- 10
- 3
- 38
Hamılemısın sen de canımBni anlatmışsn sanki ya adetm dündü gelmedi hala dün adet olacakmş gbi agrım olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamılemısın sen de canımBni anlatmışsn sanki ya adetm dündü gelmedi hala dün adet olacakmş gbi agrım olmuştu
Malesef canım yine olmadıHamılemısın sen de canım
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahValla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorum
Canim gorunur diye düşünüyorum.Ama gitme şansın varsa özele git benim devlette pek belli olmadı özelde netti.Gorunmezse vajinalden bakmak isteyebilir hazırlıklı ol.6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu
Görmüşsün canım bu msjini yeni okudum kusura bakma hayırlı olsun sağlıklı gebeliklerBugun gıttım canım bebek çok şükür göründü ama cok küçük olduğu için cihazdan şuan kalp atısını duyamayız dedı sehır hastanesı olunca cıhazları heralde ıyı degıl
Valla ıstemıyorm vajınaldan bakmasını canımı cok acıtıyorCanim gorunur diye düşünüyorum.Ama gitme şansın varsa özele git benim devlette pek belli olmadı özelde netti.Gorunmezse vajinalden bakmak isteyebilir hazırlıklı ol.
Teşekkürler canım .Görmüşsün canım bu msjini yeni okudum kusura bakma hayırlı olsun sağlıklı gebelikler![]()
Inşaallah olur canım Allah büyüktürMalesef canım yine olmadı
Canım test yaptır belkı de vardır inşaallah da vardır içini ferah tut.benım de ılk gebeliğim kımyasaldı düşükle attım kürtaj istemedım.Rabbim inşaallah sana da nasip ederMerhabalar öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺
ben de 2 senedir hamile kalamıyorum, eylül ayında gittiğim doktorum Haşimato hastası olduğumu söyledi Onun için bir ilaç kullanıyorum bir aydır, ve insülin direncim var. Ama ilk defa bu ay bugune kadar hiç gecikmeyen günü gününe gelen reglim 3 gün gecikti. Bu geceden itibaren 4 gün olacak nerdeyse. Ama ara ara regl olcakmışım gibi sancılarım oluyor,ama bakıyorum olmuyorum. Sizde de sancı olmuş da o yuzden soruyorum test yaptırmak için erken olduğunu düşünüyorum ama ilginç geldi bu kadar gecikmesi, belki tiroid ilacındandır diye düşünüyorum.
Canım test yaptır belkı de vardır inşaallah da vardır içini ferah tut.benım de ılk gebeliğim kımyasaldı düşükle attım kürtaj istemedım.Rabbim inşaallah sana kımyasaldan ne zaman sonra hamle kaldınız
Malesef canım yine olmadı
İlk defa duydum sizden hemen alıp içemeye başlarım ama eşiniz için aldınız hapı doktor mu vermesi lazm biz eczaneden alabliyrmuyz kafamıza göreAdacayi icin. Ben de 13 aydır hamile kalamiyordum, denemedigim kür kalmadı. 2 ay boyunca adacayi kullandim gunde yalnizca 1kez ve sadece yumurtlama gunume kadar. Orn; yumurtlama gununuz 15.gunse o gunden sonra birakiyorsunuz icmeyi. Ayni zamanda da esime her gün propolis hapi icirdim (30 tablet). Iliskiden sonra bi 10 dk yalnizca sirt ustu uzandim ve bu ay 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim. Tabi daha keseyi fln gormedik, Allah nasil sonuclandirir bilmiyorum ama neticede bu ay yumurtam döllendi. O yuzden bi alerjiniz veya hassasiyetiniz yoksa bu caya karsi kullanin derim.
İnşallah duyarsınız geç döllenme olduysa birazdaha geç duyulabilir yada vajinal yoldan bakabilirlerBende 6 hftalik hamileyim daha kalp atışını duymadik
Doktora carsba gidicem kalp atislarni duymak icinİnşallah duyarsınız geç döllenme olduysa birazdaha geç duyulabilir yada vajinal yoldan bakabilirler
.
hayırlısı olsun tebrik ederim bende hamileyimDoktora carsba gidicem kalp atislarni duymak icin![]()
13 eylül canim son adet tarihim. Bende tebrik ediyorumhayırlısı olsun tebrik ederim bende hamileyimson adet tarihiniz nedir acaba bu gittiğinizde duyacaksınızdır. bende duymadım daha canım
teşekkür ederim. sağlıklı gebelik dilerim13 eylül canim son adet tarihim. Bende tebrik ediyorum![]()