Gebeliğe Hazırlık 6 haftalık hamileyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorum
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
ben de 2 senedir hamile kalamıyorum, eylül ayında gittiğim doktorum Haşimato hastası olduğumu söyledi Onun için bir ilaç kullanıyorum bir aydır, ve insülin direncim var. Ama ilk defa bu ay bugune kadar hiç gecikmeyen günü gününe gelen reglim 3 gün gecikti. Bu geceden itibaren 4 gün olacak nerdeyse. Ama ara ara regl olcakmışım gibi sancılarım oluyor,ama bakıyorum olmuyorum. Sizde de sancı olmuş da o yuzden soruyorum test yaptırmak için erken olduğunu düşünüyorum ama ilginç geldi bu kadar gecikmesi, belki tiroid ilacındandır diye düşünüyorum.

6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu
Canim gorunur diye düşünüyorum.Ama gitme şansın varsa özele git benim devlette pek belli olmadı özelde netti.Gorunmezse vajinalden bakmak isteyebilir hazırlıklı ol.

Bugun gıttım canım bebek çok şükür göründü ama cok küçük olduğu için cihazdan şuan kalp atısını duyamayız dedı sehır hastanesı olunca cıhazları heralde ıyı degıl
Görmüşsün canım bu msjini yeni okudum kusura bakma hayırlı olsun sağlıklı gebelikler

Canim gorunur diye düşünüyorum.Ama gitme şansın varsa özele git benim devlette pek belli olmadı özelde netti.Gorunmezse vajinalden bakmak isteyebilir hazırlıklı ol.
Valla ıstemıyorm vajınaldan bakmasını canımı cok acıtıyor

Canım test yaptır belkı de vardır inşaallah da vardır içini ferah tut.benım de ılk gebeliğim kımyasaldı düşükle attım kürtaj istemedım.Rabbim inşaallah sana da nasip eder

Doktora gıttım klomen dıye catlatma hapı verdı doktor 3 ay snrasında kaldım hamıle

Malesef canım yine olmadı

Adacayi icin. Ben de 13 aydır hamile kalamiyordum, denemedigim kür kalmadı. 2 ay boyunca adacayi kullandim gunde yalnizca 1kez ve sadece yumurtlama gunume kadar. Orn; yumurtlama gununuz 15.gunse o gunden sonra birakiyorsunuz icmeyi. Ayni zamanda da esime her gün propolis hapi icirdim (30 tablet). Iliskiden sonra bi 10 dk yalnizca sirt ustu uzandim ve bu ay 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim. Tabi daha keseyi fln gormedik, Allah nasil sonuclandirir bilmiyorum ama neticede bu ay yumurtam döllendi. O yuzden bi alerjiniz veya hassasiyetiniz yoksa bu caya karsi kullanin derim.

İlk defa duydum sizden hemen alıp içemeye başlarım ama eşiniz için aldınız hapı doktor mu vermesi lazm biz eczaneden alabliyrmuyz kafamıza göre

Alabiliyosun, doktorun yazmasina gerek yok. Sperm hizini ve kalitesini arttiyor. Bu hapi ayni zamanda anne adaylari icinde oneriyorlar ama ben kullanmadim ben de kist var diye, nolur nolmaz kistimi büyütmesin diye. Esiniz test yaptirdi mı bilmiyorum ama benim esim yaptirmisti ve normal cikmisti degerleri. Her gittigim doktor esinizde bir problem yok (problem sizde manasinda) diyerek ona bisey yazmadi. En son gittigim doktordan ozellikle rica ettim esime de biseyler yazin en azindan iyiyse bile daha iyi olmasi icin. Neticede spermlerin yalnizda 30 adeti yumurtaya ulasabiliyor ve bunlarin yumurtanin keyfini bekleyebilmeleri icin uzun omurlu olmalari gerekiyor; yani kaliteli olmasi gerekiyor diye dusunuyorum. Şahsen ben her erkegin sperminin 36 saat boyunca (ki bu googleda yazan en yuksek ortalama saattir) canlı ve hareketli kalabildiklerini düsünmüyorum. Neticede ben bu ay sadece bu ikisini yaptım (adacayi ve propolis icirme) ve olumlu sonuc aldim. Daha onceleri sogan kürü, serbetci otu, testere disli aslan pencesi vs hepsini deneyip olumsuz sonuc alinca epey bir kendi haline bitakmistim. Sonra bi kac kisiden "adacayi ictigim ay hamile kaldim" laflarini duyunca ben de denemek istedim. Illa aktardan kurusunu almaniza gerek yok ben poset cay (sallama cay) seklinde olanlardan aldim gayet pratik oldu demlemesi. Bes dakkika sicak suyumun icinde tutup cikardim. Bazen kahvaltida bazen oglen veya aksam aklima ne zaman gelirse tukettim (gunde bir kez olacak sekilde ictim ben fazlasinin bir zarari olur mu bilmiyorum.)
Siz de insallah iyi sonuc alirsiniz. Kac kaydir deniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…