• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik hamileyim hic belirtim yok

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba

Anladim ve ben doktora gitmedim daha ocak 5 te ilk kontrolum olacak kalp atisini duycam mi duymicam mi endiseleniyorum

6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Benim yedi haftadan sonra basladi bulantilarim.Illa bulanti olucak diye bir sey de yok.Belki de sizin cok rahat gecicek.Hamileliginiz hayirli olsun .

Benim hiç bulanmadı.yani normal.bir kac hafta sonra uyku hali olabilir yogunlukla.hayırlı olsun bebeginiz

7. Haftaya kadar bu nasıl gebelik, hiç mi bi belirti olmaz diyordum. Büyük konuşmuşum mide bulantıları ve kusmalar kabusum oldu. Biteceği günü iple çekiyorum.

İlk hamileliğimde ne midem bulandı, ne de doğuma yakın olan belirtiler oldu.
Üstüne bir de sezeryan doğum.

Nişanmış, doğum sancısıymış hiç neye benziyor bilmeden çocuk sahibi olduydum.

Benim 7. haftada sabah öğürme ile başlamıştı. 13. haftada bitti..
Olmayadabilir..

İlk hamileliğimde ne midem bulandı, ne de doğuma yakın olan belirtiler oldu.
Üstüne bir de sezeryan doğum.

Nişanmış, doğum sancısıymış hiç neye benziyor bilmeden çocuk sahibi olduydum.
Hamileligin butun olumsuz etkilerini yasamis biri olarak soyliyim, maşallah cok sansliymissiniz.

Sadece gogus agrisi ve yorgunluk hissiyle hamileligini gecirebilirsin belki. Herkes ayni belirtileri gostermiyor

İkincide arayı kapattım ama :)
Yine sezeryan oldu, doğumla ilgili bir anım yok da öncesi dolu dolu bir 9 ay, baya zor geçmişti.
Ilk iki hamileligimde bulantilardan dolayi 6 veya 7 serumla tamamladim ama ucuncude 27 tane serum aldim .Inşallah kimse benim gibi olmasin hamileligini kolaylikla tamamlasin .

Ilk iki hamileligimde bulantilardan dolayi 6 veya 7 serumla tamamladim ama ucuncude 27 tane serum aldim .Inşallah kimse benim gibi olmasin hamileligini kolaylikla tamamlasin .

:KK57: 27 mi?
Ben de diyorum 1 buçuk ay ülkeri çubuk kraker satış kategorisinde 1. yaptıydım. Seninkinin yanında neymişki..

Back