Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yedi haftadan sonra basladi bulantilarim.Illa bulanti olucak diye bir sey de yok.Belki de sizin cok rahat gecicek.Hamileliginiz hayirli olsun .6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Insallah bakalim canim sağolBenim yedi haftadan sonra basladi bulantilarim.Illa bulanti olucak diye bir sey de yok.Belki de sizin cok rahat gecicek.Hamileliginiz hayirli olsun .
Endiselenmeniz cok normal hatta doguma kadar devam edicek.inşallah rahat ,kolay sorunsuz bir hamileliginiz olur.Insan endiseleniyor ister istemez ya doktorada gitmedim hic daha acaba canli mi yasiyormu merak ediyorum
Hamileligin butun olumsuz etkilerini yasamis biri olarak soyliyim, maşallah cok sansliymissiniz.İlk hamileliğimde ne midem bulandı, ne de doğuma yakın olan belirtiler oldu.
Üstüne bir de sezeryan doğum.
Nişanmış, doğum sancısıymış hiç neye benziyor bilmeden çocuk sahibi olduydum.
Hamileligin butun olumsuz etkilerini yasamis biri olarak soyliyim, maşallah cok sansliymissiniz.
Ilk iki hamileligimde bulantilardan dolayi 6 veya 7 serumla tamamladim ama ucuncude 27 tane serum aldim .Inşallah kimse benim gibi olmasin hamileligini kolaylikla tamamlasin .İkincide arayı kapattım ama :)
Yine sezeryan oldu, doğumla ilgili bir anım yok da öncesi dolu dolu bir 9 ay, baya zor geçmişti.
Ilk iki hamileligimde bulantilardan dolayi 6 veya 7 serumla tamamladim ama ucuncude 27 tane serum aldim .Inşallah kimse benim gibi olmasin hamileligini kolaylikla tamamlasin .