- Konu Sahibi fatmaburhan
panik yapıp kafaya takma bende çok takmıştım sonra gördüm doktor ne dedi pekiBenim zuat acar Reşat beyin odasında vajinal baktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
panik yapıp kafaya takma bende çok takmıştım sonra gördüm doktor ne dedi pekiBenim zuat acar Reşat beyin odasında vajinal baktı
Kotu birsey soylemedi. 6 gun sonra bakicakpanik yapıp kafaya takma bende çok takmıştım sonra gördüm doktor ne dedi peki
Yolk varsa bebek de vardır. Bebeksiz oluşmaz yolkMerhabalar 6+2 haftalik hamileyim. Yolk kesesini gördük yanliz kalp atışını alamadık normal mi? Ekte ultrasyon goruntulerim var. Yolk kesesini siz de gördünüz mü?
6 haftada kalp atisi olmaması normal o zamnYolk varsa bebek de vardır. Bebeksiz oluşmaz yolk
Normal6 haftada kalp atisi olmaması normal o zamn
Yas buyuk olunca tedirgin oluyorumNormal
Ben 7+0 da zor duydum 8 de gittim gümbür gümbür duydum
Daha küçük annesi de o yüzden bu hafta kese haftası onKalp atışını alamadı.
aminnn canım. 10 gün sonra duyulur kalp atışıYaaa çok teşekkür ederim. İnşallah oğlusun gibi tatlı olur benim bebegimde
Ben 3 defa tup bebek tedavisi gördüm olmadı. Şimdi kendiliğinden oldu hiç beklemiyordumDaha küçük annesi de o yüzden bu hafta kese haftası on
aminnn canım. 10 gün sonra duyulur kalp atışı
Ay maşallah canım gözünüz Aydın çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Vakti gelince oluyor. Rabbim neylerse güzel eyler. Ben bu haftada keseyi on gün sonra da çok az kalp atışını duymuştum. Ben de tüp bebekle gebe kalmıştım. Şimdi ikinci için uğraşıyorumBen 3 defa tup bebek tedavisi gördüm olmadı. Şimdi kendiliğinden oldu hiç beklemiyordum
Rabbım ikinciyi nasip etsin. Ben 42 yasindayim imkansiz dedilerAy maşallah canım gözünüz Aydın çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Vakti gelince oluyor. Rabbim neylerse güzel eyler. Ben bu haftada keseyi on gün sonra da çok az kalp atışını duymuştum. Ben de tüp bebekle gebe kalmıştım. Şimdi ikinci için uğraşıyorum
Amin canım Allah ol der olurRabbım ikinciyi nasip etsin. Ben 42 yasindayim imkansiz dediler
.