6 Haftalık hamilelik kesenin yeni gözükmesi ve 6 günlük kanama olması

Benim kesede bebek gorundu ama kalp atışlarını duymadim ,benimkide normalden küçük gibi yarın tekrar randevum var kanamam hala devam ediyor hiç azalma olmadı ama kesede bozulma yok

Benim kesede bebek gorundu ama kalp atışlarını duymadim ,benimkide normalden küçük gibi yarın tekrar randevum var kanamam hala devam ediyor hiç azalma olmadı ama kesede bozulma yok
Aonuçlarınız nedir aynı olayı bende şu an yaşıyorum

Bende şuan böyle bir şey yaşıyorum sizinki nasıl bitti acaba bana 3 defa almamı söylediler

Bende şuan böyle bir şey yaşıyorum sizinki nasıl bitti acaba bana 3 defa almamı söylediler
Düşük yaptım kendiliğinden düştü 2 hafta sonra adet gördüm sancılı geçti düşük progestanı rahim duvarı kalınlaşsın diye veriyorlar düşüğü önlemek için şuan tekrar hamileyim daha yeni 4 haftalık 2 ay sonra oldu hamilelik zaten 2 ay yapmayın demişti doktor düşükten sonra

Anladım çok geçmiş olsun bende şuan kullanmaya devam ediyorum sadece lekelenmem var sürekli yatış veriyorlar red ediyorum evde dinleniyorum sizede verdilermi

Anladım çok geçmiş olsun bende şuan kullanmaya devam ediyorum sadece lekelenmem var sürekli yatış veriyorlar red ediyorum evde dinleniyorum sizede verdilermi
Ben çalıştığım için müsait oldukça dinlendim progesgan kullandım ama boş gebelikmiş zaten attı vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…