6 haftalık gebelikte kalp atışı duyulur mu?

6+0 vajinal usg kalp atışı duyulur mu?

• Duyulur

OY: 9 81,8%
  • Duyulmaz

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
Ay lütfen içinizi ferah tutun, dilerim siz de bebeğinizin kalp atışlarını gümbür gümbür sağlıkla duyun
Amin inşallah diğerlerinde hiç mide bulantım olmamıştı bu sefer 6.haftayla beraber bulantılarım başladı bakalım hayra alamettir inşallah

Amin inşallah diğerlerinde hiç mide bulantım olmamıştı bu sefer 6.haftayla beraber bulantılarım başladı bakalım hayra alamettir inşallah
İnşallah, ama öyle şeyleri hiç düşünmeyin. Siz sadece olumlu düşünün. Bu bebeğin doğma hakkına sizin de anne olma hakkınıza inanın ve sıkı sıkı tutunun. O da size tutunacak o zaman

İnşallah, ama öyle şeyleri hiç düşünmeyin. Siz sadece olumlu düşünün. Bu bebeğin doğma hakkına sizin de anne olma hakkınıza inanın ve sıkı sıkı tutunun. O da size tutunacak o zaman
Teşekkür ederim İnşallah tutunur da sağlıklı bi hamilelik geçirip aynı zamanlarda alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar selam,

Benim sata göre 4+6’da vajinal ultrasonda kese minicik göründü. Yarın 6+0 doktora gideceğim sizce kalp atışı duyulur mu? Bebişimi görürüm değil mi? Meraktan uyuyamayacağım
Kuzum ben riskli gebelik doktoruna muayane oldum. 5+4 de. Şuan Eylül'ün sonunu bekliyorum. Erken vakitt kalp atışı dinlemek bebeğe yüzde 25 ile 45 arası zarar verir dedi. 8. Haftada dinleyelim dedi. Kalp oluşumu ilerlemiş olur dedi.

kese kaç mm idi ve de yolk göründü mü

Merhaba arkadaşım ben de 6+0 da duydum ama kalp atışı erken dinlemek zararlıymış.Siz de bir zararı oldu mu
Yok olmadı şükür dinlemeddn de bilemeyiz genel herkesin dinletilmiyor mu? Benim zaten dış gebeliktir diye pek heyecanlı değildi doktor alttan muayene edecekti ben istemedim sonra kalp atışını duyunca o da şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…