6 haftalık gebelikte kalp atışı duyulur mu?

6+0 vajinal usg kalp atışı duyulur mu?

• Duyulur

OY: 9 81,8%
  • Duyulmaz

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

aylinky

instagram: @birannesenmisin
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
182
123
33
32
Kızlar selam,

Benim sata göre 4+6’da vajinal ultrasonda kese minicik göründü. Yarın 6+0 doktora gideceğim sizce kalp atışı duyulur mu? Bebişimi görürüm değil mi? Meraktan uyuyamayacağım

Ben 6+1 de duydum inşallah sende duyarsın duymazsan korkma streste yapma sonraki haftalarda duyanlar da var.

Kızlar selam,

Benim sata göre 4+6’da vajinal ultrasonda kese minicik göründü. Yarın 6+0 doktora gideceğim sizce kalp atışı duyulur mu? Bebişimi görürüm değil mi? Meraktan uyuyamayacağım
Duyulur da duyulmaz da .bazen 8 haftaya belki de 10 haftaya ancak duyuluyor .bazen de 6 hafta da duyuluyor .benim doktorum tam 6 haftalıkken kalp atışı var diye göstermişti kalbini dinleyemeyiz zarar verebilir daha çok küçük demişti .6+5 te başka bir doktora acil şekilde gitmiştim oradaki doktor dinletmişti .

Kızlar selam,

İkiside olabilir bence. Ortada bir tarih. Vajinal usg ile daha yüksek ihtimal tabi

Duyulmasa bile kalp atışı görülür muhtemelen. Ses daha az oluyor bu haftalarda.

bize de dinletmedi ama gösterdi :)

Kızlar selam,

Ben 6+2 günlükken aşorı kusmadan gitmiştim o zaman duymuştum

Kusura bakmayın ankette belirtmişsiniz ama gözümden kaçmış. Bende 6+0 da gittim karından kese ve yolk sac göründü. Erken duymuşsunuz çok güzel
Maşallah çok sevindim :) aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım, sizin tahmini doğum tarihi ne zaman? :)

Maşallah çok sevindim :) aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım, sizin tahmini doğum tarihi ne zaman? :)
28 Nisan Evet benim hamileliğim devam ederse günü gününe aynı sanırım Benim 2 kaybım var hiç kalp atışlarını duyamadım o yüzden tedirginim biraz, duyanlar adına çok seviniyorum çok mucizevi bi şey

Ay lütfen içinizi ferah tutun, dilerim siz de bebeğinizin kalp atışlarını gümbür gümbür sağlıkla duyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…