Amin canım inşallahBen 6+1 de duyduminşallah sende duyarsın duymazsan korkma streste yapma sonraki haftalarda duyanlar da var.
Daha sonra duyanlar da var ama inşallah duyarsınızAmin canım inşallahşu an yoldayım gidiyorum bakalım Yazacağım buraya
Duyulur da duyulmaz da .bazen 8 haftaya belki de 10 haftaya ancak duyuluyor .bazen de 6 hafta da duyuluyor .benim doktorum tam 6 haftalıkken kalp atışı var diye göstermişti kalbini dinleyemeyiz zarar verebilir daha çok küçük demişti .6+5 te başka bir doktora acil şekilde gitmiştim oradaki doktor dinletmişti .Kızlar selam,
Benim sata göre 4+6’da vajinal ultrasonda kese minicik göründü. Yarın 6+0 doktora gideceğim sizce kalp atışı duyulur mu? Bebişimi görürüm değil mi? Meraktan uyuyamayacağım
İkiside olabilir bence. Ortada bir tarih. Vajinal usg ile daha yüksek ihtimal tabiKızlar selam,
Benim sata göre 4+6’da vajinal ultrasonda kese minicik göründü. Yarın 6+0 doktora gideceğim sizce kalp atışı duyulur mu? Bebişimi görürüm değil mi? Meraktan uyuyamayacağım
eveeeet görüldü çok şükür duyamasak da :)Duyulmasa bile kalp atışı görülür muhtemelen. Ses daha az oluyor bu haftalarda.
bebişimizi ve kalp atışını gördük ama henüz duyamadık bir dahakine inşallah :)İkiside olabilir bence. Ortada bir tarih. Vajinal usg ile daha yüksek ihtimal tabi
bize de dinletmedi ama gösterdi :)Duyulur da duyulmaz da .bazen 8 haftaya belki de 10 haftaya ancak duyuluyor .bazen de 6 hafta da duyuluyor .benim doktorum tam 6 haftalıkken kalp atışı var diye göstermişti kalbini dinleyemeyiz zarar verebilir daha çok küçük demişti .6+5 te başka bir doktora acil şekilde gitmiştim oradaki doktor dinletmişti .
Hayırlı olsuneveeeet görüldü çok şükür duyamasak da :)
Bizde önce görüp sonraki gidisimizde duymuştukbebişimizi ve kalp atışını gördük ama henüz duyamadık bir dahakine inşallah :)
Evet vajinal bakıldı :)Hayırlı olsunvajinal mi bakıldı acaba
Amin canım çok teşekkürler :)Bizde önce görüp sonraki gidisimizde duymuştuksağlıkla gelsin insallah
Ben 6+2 günlükken aşorı kusmadan gitmiştim o zaman duymuştumKızlar selam,
Kusura bakmayın ankette belirtmişsiniz ama gözümden kaçmış. Bende 6+0 da gittim karından kese ve yolk sac göründü. Erken duymuşsunuz çok güzelEvet vajinal bakıldı :)
Maşallah çok sevindim :) aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım, sizin tahmini doğum tarihi ne zaman? :)Kusura bakmayın ankette belirtmişsiniz ama gözümden kaçmış. Bende 6+0 da gittim karından kese ve yolk sac göründü. Erken duymuşsunuz çok güzel
Maşallah çok sevindim :)Ben 6+2 günlükken aşorı kusmadan gitmiştim o zaman duymuştum
28 NisanMaşallah çok sevindim :) aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım, sizin tahmini doğum tarihi ne zaman? :)
Ay lütfen içinizi ferah tutun, dilerim siz de bebeğinizin kalp atışlarını gümbür gümbür sağlıkla duyun28 NisanEvet benim hamileliğim devam ederse günü gününe aynı sanırım Benim 2 kaybım var hiç kalp atışlarını duyamadım o yüzden tedirginim biraz, duyanlar adına çok seviniyorum çok mucizevi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?