6 haftalık gebelik 10 gündür bitmeyen kanama..

Umutvar13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
11
6
33
Mrblar kızlar ne olur bana yardımcı olun. 3 ay önce kürtaj oldum 2 adet gördük ten sonra gebe kaldım. Şuan tekrar 6 haftalık gebeyimb kanama gördüm. Doktora gittim keseye baktı kese yerinde duruyor dedi 5 gün serum tedavisi uyguladılar. Şuan evde dinleniyorum ama hala kanamam var bazen kahverengi bazen pembe sadece peçeteye geliyor.. 10 gün oldu devam ediyor kanamam progestan kullanıyorum hala. Cuma günü doktora gidecem tekrar.. Düşük mü yapıyorum.. Aynı durumu yaşayanlar varsa beni bilgilendirir misiniz

Şuan yüksek miktarda progesteron aldığınız için düsükse bile geciktirir bilinemez. İnsallah gecici birseydir. Cuma günü bebeğin gelisiminden anlasılır.

Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu bebeğiniz sağlıklıysa endişe etmeyin bende aynı durumdayım şuan 5. Haftamda adet kanaması gibi çok yoğun yaşadım sonra hep kahverengi lekem geliyor tüp bebekle hamileyim üstelik doktorum yatacaksın dedi kese bebek iyi rahim içinde kanama alanı var umarım oda zamanla geçer iki gün sonra 8 haftalık olcaz 12. Haftaya kadar devam eder dediler

Progestan da kullanılsa kanama kesilip bitmez içerideki kanamayı atana kadar devam ediyor 4.haftadan 8,haftaya kadar bu gebelikte devam etti, önceki gebeligimde daha uzun sürdü, ondan önce ki de beş hafta kadar sürdü.. alacak nefesi varsa gelecektir inşallah stres yapma stres kanamayı tetikliyor, kanama yokken stresten titreyip kasilmaktan kanama başlattım bu gebeligimde, yani donlen ve sakin kal, oluyor böyle ilk 12haftaya kadar hatta bazialrinda daha uzun sürebiliyor doğuma kadar kanamalı giden de var

Yp
Yok henüz kalp atışı duymadık. Bu cuma doktor bakacak. Üstelik beta hcg ikiye katlanması gerekirken az artıyor. Kese iyi kanama alanı yok kesenin etrafında dedi doktor. Ama kanamam Bi duruyor Bi başlıyor. Sancım yok ama kanamam var. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Kanmam ilk pıhtıydı kahverengi pembe soluk kırmızıda oluyor ardından kahverengiye pembeye dönüyor. Streste yapıyorum. Normal mi diyorsunuz. Biraz rahatladım Allah razı olsun. İnşallah düşük değildir

Doktorum progestan kullan dedi. Bende mecbur kullanıyorum. Daha kalp atışı da duymadık. Bu cuma gidecez bebeğin kalp atışını duymak için.. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

Aynısıyım şuanda. Geçen hafta salı başladı kahverengi leke. Hala devam ediyor. Lavaboya gitmekten artık böyle ödüm kopuyor. Benimde ağrım yok ama geçen hafta salı karından ultrason 8mm kese hafif kanama alanı vardı. Geçen hafta cuma kontrol vardı kese 10mm olmuştu kanama alanları biraz silinmiş demişti doktor. Bu cuma içinde gel dedi. Duphaston kullanıyorum, bugün. 6+3 üm çok canım sıkılıyor. 1 yıl önce düçüm yaptım leke görüp kırmızıya döndü ve kaybettim. Şimdide bir azalıyor yok gibi oluyor geri başlıyor bugün biraz daha sulu ve pembe. Sulu boya gibi hafif pembe ve sulu peçeteye geliyor.

Sanki beni anlattınız o kadar güzel anlattınız ki inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kalp atışını dinlediniz mi.? Bide sık idrara çıkıyorum

Doktorum progestan kullan dedi. Bende mecbur kullanıyorum. Daha kalp atışı da duymadık. Bu cuma gidecez bebeğin kalp atışını duymak için.. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
Bize de haber verin sizin için dua ettim insallah güzel haberler verirsiniz

Meraba benim de bu sabah kanamam oldu 5 haftalık hamileyim çok korkuyorum düşük olur diye. Daha doktora girmedim uzak ve hava şartlarından dolayı. Sizde durum nasıl şuan

Meraba benim de bu sabah kanamam oldu 5 haftalık hamileyim çok korkuyorum düşük olur diye. Daha doktora girmedim uzak ve hava şartlarından dolayı. Sizde durum nasıl şuan
Bol bol dinlen sıvı al. Benim 12 gündür kanamam vardı. 1 saat önce Bi parça büyük pıhtı attım kanamam da var adet sıvı kırmızı şuan acildeyim sonuçları bekliyoruz ona göre uzman doktor ultrasonda bakacak. Düşük mü değil mi Bi kaç saate öğrenirim. İnşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Stres yapmayın stresin kanamamı tetiklediğini fark ettim. Kanama rengin kahverengi ve pembeyse korkma

bnde aynı durumdayım 5+4 te kanamam başladı koyu kırmızı hastaneye yatırdılar magnezyum utrogestan ve kan sulandırıcı iğne vuruyolar bugün 4 günüm hala devam ediyor ama açık kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…