6.haftada bebegimin kalbi durdu

Merhaba hanimler!!! Ayni derdi 3 gun once yasadim. Bebegim 6 haftada kalbi atisi duydum, 7. Haftada da duydum ama 8 haftada duyamadim Kalbi durmus. Durduktan ertesi gun rahmim bile canliligini kaybetmusti. Hemen ertesi gun yani 3 gun once kurtaj oldum ama cok kotuydi. Anastezi almadim sadece agri kesiciyle vakum aspiratorla yapti. 3 gundur sadece kahverengi lekelenme vardi ama bugin kizil kanama basladi anlamadim. Tecrubesi olanlar paylasir mi boyle bisey yadayan var mi?

Sıkıntı yaratacak bir durum yok. Benim de bugun 3.günüm ara ara lekelenme seklinde ara ara nornal adet kanamasi seklinde seyir ediyor. Benimde kirmizi. Doktor bunun 1 hafta kadar sureceginden bahsetmisti. Onemli olan agrinin sancinin olmamasi ve tabi ki de kanamanin cok asiriya kacmamasi. Asiri bir kanaman olursa mutlaka doktoruna git muaneni ol. Cok gecmis olsun...

Belki dünya da olan engellilerden daha da çok sıkıntılı kromozomu var olabiliyor sağlıksız diyince sadece beden ve zihin engeli olarak düşünme. Kaldı ki ilk gebeliklerde olabiliyor şimdi. vücut alışkın olmadığı bir şeyi vücuttan atmak istiyor.ki ben yediklerimiz içeriklerimiz hatta soluduğumuz havanın etkilediğini düşünüyorum

Sizin gibi değil ama genel anestezi ile normal kürtaj oldum 7 ay önce çok değişik gelen bir şey yaşamadım sanırım ki beynimde yer etmemiş. İlla ki kanama olacak en nihayetinde bir organımız işlem görüyor çok aşırı kanama olmadıkça korkma bence . Dr kontrolün ne zaman

@

C Cirpilmisyumurta canim bu benim gecmiste actigim konu. Yapilan yorumlari okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…