• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.haftada bebegimin kalbi durdu

Bende o haftalarda kurtaj oldum cok gecmis olsun yeniden olur benim iki tane oldu allaha şükür yeterki kendine iyi bak

Ikincisinde de böyle bir sey yasamaktan korkuyorum. Simdi ikinciye hamile kalsam da her hamilelik akintimda acaba kan mi diye tuvalete kosacagima eminim. Sizin ikinci gebeliginizde psikolojiniz nasildi? Kac ay korundunuz? Ve ne zaman sonrasinda gebe kaldiniz? Kürtaj tuplerimde tikaniklik yapar diye de cok korkuyorum :KK17:

Tam hiç korkma kürtaj ol yazacaktım güncellemeyi okudum. Öncelikle geçmiş olsun hiç üzülme sağlıksız bir gebelikmiş ki erken son bulmuş.
Ben gecikmeli düşük yaşadım kürtaj oldum
Bebek 6 haftada kalmış ben bunu 9 haftada öğrendim beni zehirlememiş olmasına şükür ettik.
Kürtajdan sonra iki gün biraz ağrı sancı oluyor . İlaçlarını düzenli iç hiç korkma öyle aman aman bir kanama görmedim ben umarım sende görmezsin. Kendine iyi bak dikkat et .
Sağlıklı gebeliklere inşallah

Doktorumda bana sizin dediginizi soyledi. Sagliksizsa vucut onu atiyor dedi ama bu durum benim aklima ister istemez şu soruyu getiriyor: madem bedenin boyle bir duyarliligi, misyonu var; o zaman dünyadaki bu kadar engelli çocuk nasıl dünyaya gelebiliyor. Bu cocuklarin annelerinin rahmi bizimkisi kadar duyarli degil miymis yani!? Bu soruya bir yanıt bulamıyorum açıkcası :KK64:

Doktor doğrusunu yapmış.
Benimde 8haftalıktı kalbi durmuştu.
6.haftada kanama başlayınca tutunması için ilaç veriyorlar.
Kalbi durunca doktorum enfeksiyon riski olur kürtaj yapalım dedi.
Kürtaj oldum.
İçerde küçük parça kalmış , bi ilaç verdi rahim kasılması için.öylece düştü.

Gecmis olsun, umarım bende de parca kalmamistir. Kürtaj sonrası ultrasonumu gostermis esime tertemiz yaptık, icerde biriken kanlari bile aldik temizledik demiş. Bunları yaşadıkca kadın olmanın zorluklarıni daha iyi anlıyor insan.

Küretaj olmak sizin için daha kolay kesinlikle. Gözünüzü kapatıp açtığınızda ağrısız bitmiş oluyor. Doktor size o hapları vermeseydi belki de aklınızda hap verseydi belki tutunabilirdi diye bi şüphe olacaktı doktoru suçlayacaktınız doktorunuzla birlikte en azından denediniz aklınızda şüphe kalmadı. Sizin için hayırlısı buymuş demek ki. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Ben de 9 Eylülde 6+2 haftalıkken düşük yaptım. Çok benzer şeyler yaşamışız ama ben kürtaj yerine evde düşüğü tercih ettim. Kanamam 20 gün kadar sürdü ama son bir haftası hep kahverengi akıntı şeklindeydi.

Çok geçmiş olsun. Çok sevdiğim bir arkadaşımında başına buna benzer bir durum geldi. Aradan zaman geçti Şimdi sağlıklı bir hamilelik geçiriyor çok şükür.

Düşük yapan arkadaşlar direk Kırmızı kanamamıydı 7 haftağım çok hafif sarımsı kahverengi leke geldi

Önce kahverengi basladi benim. Sonra arttu ve koyu kirmiziya dondu sonra iyice artti rengi acik kirmiziya hatta bi ara turuncuya ve mora çaldığı bile oldu. Bebegin kalbi hala atiyodu o esnada sonra kanama tekrar kahverengine dondu derken 10 gunum boyle gecti. Benden sarı renk hic gelmedi, mutlaka doktorunuza görünün.

Önce kahverengi basladi benim. Sonra arttu ve koyu kirmiziya dondu sonra iyice artti rengi acik kirmiziya hatta bi ara turuncuya ve mora çaldığı bile oldu. Bebegin kalbi hala atiyodu o esnada sonra kanama tekrar kahverengine dondu derken 10 gunum boyle gecti. Benden sarı renk hic gelmedi, mutlaka doktorunuza görünün.
Bugün gittim doktor genelde oluyor akıntı kırmızı adet gibi olursa haber ver dedi kalp atışı iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi öyle içim rahatladı şuanlık :)))

6 haftalıkken düşük yaptım. Ağrısı zor oluyor. Kürtaj da zor oluyormuş. Düşük olduğunda ağrı birden kesiliyor zaten. :( Allah yardımcın olsun zordur.

6 haftalıkken düşük yaptım. Ağrısı zor oluyor. Kürtaj da zor oluyormuş. Düşük olduğunda ağrı birden kesiliyor zaten. :KK43: Allah yardımcın olsun zordur.

Kürtaj yaptim canım zor olmadı korktugum kadar yokmus. Cogu kisi kuretaj sonrasi agri cekiyormus ama ben cekmedim cok sukur, doktorum da cekmezsin demisti zaten. Kendileri dusurenlerde parça fln kaliyomus bebek anneyi zehirliyomus fln bunlar beni korkuttu acikcasi. 5 dklık islem sonrası hiç birsey olmamış gibi devam ediyorum. Kendin düşük yaptığında kanamada cok oluyormuş. Ben zaten 10 gündur kanama cekiyordum bi 10 gün daha cekmek istemedim. Size se cok gecmis olsun, kac ay önce yasadiniz bunu?

Kürtaj yaptim canım zor olmadı korktugum kadar yokmus. Cogu kisi kuretaj sonrasi agri cekiyormus ama ben cekmedim cok sukur, doktorum da cekmezsin demisti zaten. Kendileri dusurenlerde parça fln kaliyomus bebek anneyi zehirliyomus fln bunlar beni korkuttu acikcasi. 5 dklık islem sonrası hiç birsey olmamış gibi devam ediyorum. Kendin düşük yaptığında kanamada cok oluyormuş. Ben zaten 10 gündur kanama cekiyordum bi 10 gün daha cekmek istemedim. Size se cok gecmis olsun, kac ay önce yasadiniz bunu?
Geçmiş olsun. Ben 2sene önce yaşadım. Bayramdı ve ben kadın doğum hastanesinin kantininde düşük yaptım. 😂 Sorarsanız sağlıkta bir numarayız. 😂 Benim felaket ağrım olmuştu. Evet parça falan tehlikeli oluyor beni adet ağrısı diye eve göndermişlerdi. Sonra başka hastaneye gitmiştim. Allah hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar versin hepimize. :)

Geçmiş olsun. Ben 2sene önce yaşadım. Bayramdı ve ben kadın doğum hastanesinin kantininde düşük yaptım. 😂 Sorarsanız sağlıkta bir numarayız. 😂 Benim felaket ağrım olmuştu. Evet parça falan tehlikeli oluyor beni adet ağrısı diye eve göndermişlerdi. Sonra başka hastaneye gitmiştim. Allah hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar versin hepimize. :)

A aaaa 😁 siz hamile oldugunuzu bilmiyordunuz demek ki. Valla adet sancısı gibi olmuyor maleseff. Dün hastaneye giderken tekerlekli sandalyede bile oturamadim yere çömeldim öylece islemlerin yapilmasini bekledim. Tölere edilebilecek bir sancı olsa adet sancısı sanmalarıni anlarım da... size de cok gecmis olsun sizin dusugunuz 4. Haftada fln oldu buyuk ihtimal

A aaaa 😁 siz hamile oldugunuzu bilmiyordunuz demek ki. Valla adet sancısı gibi olmuyor maleseff. Dün hastaneye giderken tekerlekli sandalyede bile oturamadim yere çömeldim öylece islemlerin yapilmasini bekledim. Tölere edilebilecek bir sancı olsa adet sancısı sanmalarıni anlarım da... size de cok gecmis olsun sizin dusugunuz 4. Haftada fln oldu buyuk ihtimal
Yooo biliyordum elimde kan testi sonuucmla gittim 6 haftalık gebeydim. 😂 bana adet oluyorsun dedi doktor hanım kantinde bekle ağrın geçmezse gel dedi. Gittim dolarex yazıp gönderdi. Eve geldiğimde pedde keseyi gördüm. 😂 Şimdi gülüyorum ama o zaman çok üzülüp ağlamıştım.

Yooo biliyordum elimde kan testi sonuucmla gittim 6 haftalık gebeydim. 😂 bana adet oluyorsun dedi doktor hanım kantinde bekle ağrın geçmezse gel dedi. Gittim dolarex yazıp gönderdi. Eve geldiğimde pedde keseyi gördüm. 😂 Şimdi gülüyorum ama o zaman çok üzülüp ağlamıştım.

Düşük yapiyosum demek yerine adet oluyosun ne demekse artık. Simdiki durumunuz nedir peki kac ay once oldu bu olay, sonrasinda hamile kalabildiniz mi?

Düşük yapiyosum demek yerine adet oluyosun ne demekse artık. Simdiki durumunuz nedir peki kac ay once oldu bu olay, sonrasinda hamile kalabildiniz mi?
2 sene önce oldu. Tedaviyle olmuştu. Doktorum kürtajsız düşük olduğu için korunma önermedi. Vitamin takviyesi yaptı. Şimdi 15 aylık canavar gibi bir kızım var ellerinizden öper 🥰. Düşükten sonra daha kolay oluyor bebiş bana demişlerdi ama o zamanlar inanmamıştım.

2 sene önce oldu. Tedaviyle olmuştu. Doktorum kürtajsız düşük olduğu için korunma önermedi. Vitamin takviyesi yaptı. Şimdi 15 aylık canavar gibi bir kızım var ellerinizden öper 🥰. Düşükten sonra daha kolay oluyor bebiş bana demişlerdi ama o zamanlar inanmamıştım.

Allah bagislasın, darısı isteyen herkesin başına inşallah. 2. Gebeliginizde bir sikinti yasamis miydiniz peki? Kanama, agri vs olmuş muydu hiç?

Back