- 26 Şubat 2019
- 4.647
- 6.773
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
6.haftanın icinde iken dusurdum kese düşene kadar cok cok aşırı bir kanama gördüm hatta hastanede yatiyordum koca koca gazlı bezler ile tampon yaptılar ama keseyi düşürünce normal adet gibi kanama gördüm hafif fazla kanamam kac gün sürdü hatırlamıyorum ama düşük sonrası rahim filmi cektirinHerkese merhaba. Konunun yeri burasi degil biliyorum ama acil bilgi almam gerektigi icin buraya yazmak zorundayim.Mune senden ricam konumu en azindan bugunluk burada kalmasina izin ver.
Şuan hafif sancim oldugu icin uzatmadan anlatmak istiyorum. 5+5 Ken kanamalarim basladi. Once lekelenme seklinde olan kanamalarim sonra sonra agirlasmaya yogunlasmaya felan basladi. Ben ta en basindan beri bir seylerin normal gitmedigini anlamistim. Ama gottigim doktorlar kanama sebebini tam olarak bilemedikleri için progestan igne, fitil, kanama onleyici hap( endol) fln yazdilar. Kanamam hemen hemen 10 gundur vardi ama agrisiz sekilde seyir ediyodu. Bugun kontrole gittigimde doktorumu beklerken hafif hafif adet sancim basladi suan hala da o sekilde devam ediyo. Muane esnasinda bebegin kalp atisinin durdugunu ogrendik ve ilaclari biraktim. Suan 6+5 haftaligim doktorumun demesine gore igne hao vs vermeseymis simdiye kadar dusermis zaten bebek. Keske vermeseydiniz madem suana kadar dusurmustum 10 gundur cekiyorum bunu dedim. O da bilemezdik belki sikintisiz devam da edebilirdi fln dedi.
Doktorum bu asamada yogun bir kanama agri yasayabilirsin. Ben kürtaj oneriyorum daha kolay atlatirsin gibilerinden kürtajı bana daha sempatik goatermeye calisti. Ama ben istemedigimi evde kendiligimden dusurmek istedigimi soyledim. Simdi sizlere sorum: bu asamada (6 ile 7 haftalikken) aybi sorunu yasayip evde kendiliginden dusurebilenleriniz oldu mu? Kanama siddetiniz ve agriniz ne yogunluktaydi? Kac gunde dusurdunuz? Kendimi olacaklara hazirlayabilmek acisindan bunlari bilmem lazim.
Sizlerden ricam yalnizca bilenlerin yani bu konuda bilgi ve tecrube sahibi olanlarin yorum yapması.
6.haftanın icinde iken dusurdum kese düşene kadar cok cok aşırı bir kanama gördüm hatta hastanede yatiyordum koca koca gazlı bezler ile tampon yaptılar ama keseyi düşürünce normal adet gibi kanama gördüm hafif fazla kanamam kac gün sürdü hatırlamıyorum ama düşük sonrası rahim filmi cektirin
Doktorun ilaçlarla elinden geleni yapmış keşke vermeseydiniz demeniz yanlış olmus belki tutunabilirdi deHerkese merhaba. Konunun yeri burasi degil biliyorum ama acil bilgi almam gerektigi icin buraya yazmak zorundayim.Mune senden ricam konumu en azindan bugunluk burada kalmasina izin ver.
Şuan hafif sancim oldugu icin uzatmadan anlatmak istiyorum. 5+5 Ken kanamalarim basladi. Once lekelenme seklinde olan kanamalarim sonra sonra agirlasmaya yogunlasmaya felan basladi. Ben ta en basindan beri bir seylerin normal gitmedigini anlamistim. Ama gottigim doktorlar kanama sebebini tam olarak bilemedikleri için progestan igne, fitil, kanama onleyici hap( endol) fln yazdilar. Kanamam hemen hemen 10 gundur vardi ama agrisiz sekilde seyir ediyodu. Bugun kontrole gittigimde doktorumu beklerken hafif hafif adet sancim basladi suan hala da o sekilde devam ediyo. Muane esnasinda bebegin kalp atisinin durdugunu ogrendik ve ilaclari biraktim. Suan 6+5 haftaligim doktorumun demesine gore igne hao vs vermeseymis simdiye kadar dusermis zaten bebek. Keske vermeseydiniz madem suana kadar dusurmustum 10 gundur cekiyorum bunu dedim. O da bilemezdik belki sikintisiz devam da edebilirdi fln dedi.
Doktorum bu asamada yogun bir kanama agri yasayabilirsin. Ben kürtaj oneriyorum daha kolay atlatirsin gibilerinden kürtajı bana daha sempatik goatermeye calisti. Ama ben istemedigimi evde kendiligimden dusurmek istedigimi soyledim. Simdi sizlere sorum: bu asamada (6 ile 7 haftalikken) aybi sorunu yasayip evde kendiliginden dusurebilenleriniz oldu mu? Kanama siddetiniz ve agriniz ne yogunluktaydi? Kac gunde dusurdunuz? Kendimi olacaklara hazirlayabilmek acisindan bunlari bilmem lazim.
Sizlerden ricam yalnizca bilenlerin yani bu konuda bilgi ve tecrube sahibi olanlarin yorum yapması.
6 haftalık evde düşürdüm.
Doktora gitmiştim kanamaların başlamıştı.
Progestan verdi, yat dedi.
Kanamalar yoğun olunca anladım düşeceğini, evde düşürdüm, hastaneye gitmedim.
Kese gelene kadar çok sancım oldu.
Sancılar geldiğinde halıda kendimi rahat edecek pozisyona durdum.
Kese geldiğinde zaten anlaşılıyor.
10-12 gün kanama sürüyor.
Daha sonra doktora gittim.
Kontrol etti. Parça vs yoktu sorun yaşamadım.
Doktorun ilaçlarla elinden geleni yapmış keşke vermeseydiniz demeniz yanlış olmus belki tutunabilirdi de
Ben iki düşük yaptım ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım bebek düştüğü halde içerde parca kalmis
Ikincisinde ise bebegim kendi dusmustu kurtaja gerek olmadi
Bebek eğer kendiliğinden düşmez ise anneyi zehirleyebilimis
Sıkmayın hiç canınızı herşey olacağına varır bebeğin rizki yoksa ne yaparsak yapalım onu dünyaya getiremiyoruz rizki varsa istediği kadar kanama pıhtı olsun yine de dünyaya geliyorHerkese merhaba. Konunun yeri burasi degil biliyorum ama acil bilgi almam gerektigi icin buraya yazmak zorundayim.Mune senden ricam konumu en azindan bugunluk burada kalmasina izin ver.
Geçmiş olsun biliyorum o kanamayı benim de öyleydi ilk dusugumde çok fazla kanamam olmuştuKeske vermeseydinizi sert bir dille soylemedim. O, sagliksiz bir gebelikti demek ki, verdigimiz haplarla zoraki tutunuyodu vermeseydik simdiye dusurmustun coktan dedigi icin ben de uzgun bir sekilde keske vermeseydiniz daha kolay olurdu belki dedim. Neticede 10 gündur suren bir kanamam var benim ve bu kanama normal gorulebilecek turden bir kanama degildi inanin bana. Kurtajdan korkuyorum simdi 10 gun daha kanama yasamak zorundayim. Yapacak bir sey yok. Umarim icerde parca vs kalmaz.
Pedinize düşüyor.Kesenin geldigini nasil anladiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?