- 5 Mayıs 2020
- 1.806
- 752
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
hemde nasıl ya bide ben vermek istemiyorum diye resmen kötü anne ilan edicekler az kaldıEtrafınız cahiller ile dolu..
Geçmiş olsun Allah şifa versin
6 ay olsa daha iyi, 6 günlük bebeye şekerli su verecekler6 aydan kucuk bebege su dahil anne sutu ve formul mama disinda hiçbir sey verilmez.
6 aylik bebege sekerli su verilmez
6 aylik bebege tuzlu su verilemez
6 aylik bebege sekerli tuzlu su verilmez.
Bol bol emzirin. Emmiyorsa saatlerine dikkat ederek formul mama verin
Kimseye kulak verme lütfen. O senin bebeğin onu en iyi sen anlarsın,en iyi sen beslersin.. bana da mama veriyorum diye çok yuklendiler.hemde nasıl ya bide ben vermek istemiyorum diye resmen kötü anne ilan edicekler az kaldı
dün acile gittik pazartesi doğdu bebeğim şükürler olsun ... 2 gün sonra sarardı ve dün acile ölçtürdüğümüz de 8 çıktı sarılığı. şekerli su bir diyen de var geçene kadar şekerli tuzlu suyu bir diyen de böyle bişey deneyen varmı Allah aşkına
Lütfen sadece düzenli ve yeterli besleyin. Gerekirse zaten hastane de müdahale ediyor. O küccük minnoş o seker direkt verilmez bence.dün acile gittik pazartesi doğdu bebeğim şükürler olsun ... 2 gün sonra sarardı ve dün acile ölçtürdüğümüz de 8 çıktı sarılığı. şekerli su bir diyen de var geçene kadar şekerli tuzlu suyu bir diyen de böyle bişey deneyen varmı Allah aşkına
Benim kızım doğduktan bir kaç gün sonra sarılık olmuştu çok oldu tâbi büyüdü artık ama yazayım dedim. Doktor bol bol sıvı yani bol bol anne sütü demişti.Sık sık emzirin dışında bir tavsiyesi olmamıştıdün acile gittik pazartesi doğdu bebeğim şükürler olsun ... 2 gün sonra sarardı ve dün acile ölçtürdüğümüz de 8 çıktı sarılığı. şekerli su bir diyen de var geçene kadar şekerli tuzlu suyu bir diyen de böyle bişey deneyen varmı Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?