6.gün orta kalite embriyosu ile hamile kalan var mı?

Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Orta kalite dendi 3CC idi ama Embriyolog “bebek beklediğimiz embriyolar “ demişti

Merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet ikiz çok zor zamanında ikiz bebek bakıcılığı yaptım ve ablamında tüp bebek ile ikizleri oldu. Ama ya olmazsa korkusu ve maddi imkansızlıklar insanin elini kolunu bağlıyor. Çözdürdüğümüzde kalitesinin iyice düşme ihtimali de var hatta hiç olmama da. Olmazsa sıfırdan başlayacak maddi olanak zaten yok ilaç olmadan sadece tedavi 53 bin ilaçlar ile bu rakam 130/150 binlere çıkıyor. Umudun ve hayal kırıklığı da cabası, o yüzden korkak ve endişeliyim.

Merhaba benim de 6.gün 3bb var, doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi b iyi kalite olarak geçiyormuş ama ilk 5aayı deneyeceğiz biz
5AA en kaliteli olan, sayı ve rakamlar küçüldükçe kalite de düşük demek oluyor. Bebenim ilk çocuğum 5AB, ikinci için 3BB kondu geç tuttu ve kalbini geç duyduk 8+3 de kalbi durdu 10. Haftada düşük yaptım.

Merhaba gözünüzaydın öncelikle
Kaliteleri hakkında bilginiz var mı acaba ?
Bana da 6.gün 3CC transfer edildi
Orta kalite dendi ama internette hiç bilgi yok
Merhaba tek embriyo mu transfer edildi

Merhaba aslında yazarken biraz korkuyorum kötü şeyler duyarsam diye çok çabuk etkileniyorum ama merakta ediyorum, 6.gün 4bb kalite tek embriyom 1 ay sonra transfer edilecek pcosluyum sizce tutunma neye göre oluyor daha önce pcoslu olup tüp bebek gebeliği olan varmı ilk denemede.? 6.gün olduğunda korkutmuştu ama araştırmalarıma göre 6.günde de dondurma işlemi olması normal bir durummuş.

5. gün ve 6. gün embryolarının hamileliğe ulaşma ihtimali yakın.

6. gününki birazcık daha az ama çok da büyük fark yok, araştırmalarda okuduğum kadarıyla.

Merhaba 4BB kötü değil ortanın üstü denebilir. Ben 2020 yılında başladım tüp bebeğe o zaman bir oğlum oldu. Çok okudum araştırdım ve pcos olup hamile kalan kişiler var. Bura da en önemli şey psikolojik olarak rahatlamanız kendinize ve embriyonuza inanın. Ben ikinci kez transfer olacağım öncesini okuduysaniz bir kaydım oldu şimdi son şansımı kullanacağım çok korkuyordum ama korkularımı aştım ara ara açıp embriyolarima baktım ve güçlendim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Allah dinledikten sonra olmayacak şey yok O değil mi ki Hz. Meryem'in rahmine babasız Hz. İsa'yı (as) koydu. Hep işim sana emanet diye dua ettim. İnanın ve dua edin. Daha iki gün önce bir arkaşımın gebelik haberini aldım 4. Deneme denemesiydi ve son şansıydı, başka embriyosu kalmamış sıfırdan başlayacak maddi gücü de yoktu Rabbım nasip etti hemde ikiz

Öncelikle çok teşekkür ediyorum çok haklısınız allah ol der ve olur ona güvenim sonsuz ztn 4.yılıma girdim ara vererek hep çabaladık eşimle tüp bebek ilk deneyimiz psikolojik olarak en zoru sonuna gelip sonucu bilememek her yolu deniyorum psikolaga da gidiyorum hatta. Rabbim inşallah hepimizin sonucunu hayırlı eylesin.Ne kadar güzel arkadaşınızında bende tüp bebeğe başladığımızda ikiz olur diye tahmin ediyordum ama tek embriyom kaldı ona tutunuyorum.

İnşallah dualarım tüm kardeşlerimle. İnşallah buradan hepimiz iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimize

Benimde 4ab 6.gün genetiğine gönderdik sonuç iyi gelirse transfer olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…