Merhaba gözünüzaydın öncelikleGeçen hafta 5BB 6.gün embriyosu transferi yapıldı. Perşembe günü test günüm, sonucumu öğrenince burada paylaşırım. Bizim de erkek infertilitesi, 3 denememiz başarısız olmuştu 1.5 seneye yakın ara verdik ve bu 4. denememiz. Ara vermek iyi geldi ve bu sefer stresli değilim öncekilerde olduğu gibi, umarım bu sefer sonuç bizi şaşırtır.
Merhabasonucunuz nedirMerhaba gözünüzaydın öncelikle
Kaliteleri hakkında bilginiz var mı acaba ?
Bana da 6.gün 3CC transfer edildi
Orta kalite dendi ama internette hiç bilgi yok
Perşembe günü test günüm ama pek umudum yok maalesefMerhabasonucunuz nedir
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. İnşallah her şey yolundadır.Geçen hafta 5BB 6.gün embriyosu transferi yapıldı. Perşembe günü test günüm, sonucumu öğrenince burada paylaşırım. Bizim de erkek infertilitesi, 3 denememiz başarısız olmuştu 1.5 seneye yakın ara verdik ve bu 4. denememiz. Ara vermek iyi geldi ve bu sefer stresli değilim öncekilerde olduğu gibi, umarım bu sefer sonuç bizi şaşırtır.
Merhaba sonucunuz ne oldu, Tuttu mu? Benim de kalan emriyolarım 6. Gün 3bb ve 3bc. Ben de korkuyorumMerhaba gözünüzaydın öncelikle
Kaliteleri hakkında bilginiz var mı acaba ?
Bana da 6.gün 3CC transfer edildi
Orta kalite dendi ama internette hiç bilgi yok
Merhaba benim de 6.gün 3bb var, doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi b iyi kalite olarak geçiyormuş ama ilk 5aayı deneyeceğiz bizMerhaba sonucunuz ne oldu, Tuttu mu? Benim de kalan emriyolarım 6. Gün 3bb ve 3bc. Ben de korkuyorum
Çok sevindim hamileliğiniz ne durumda, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDün hamile olduğumu öğrendim inanmakta zorluk çekiyorum inşallah sağlıkla devam eder.
Merhaba tuttuMerhaba sonucunuz ne oldu, Tuttu mu? Benim de kalan emriyolarım 6. Gün 3bb ve 3bc. Ben de korkuyorum
Hayırlı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba tuttu
Darısı başınıza
Amin inşallahMerhaba tuttu
Darısı başınıza
Geçen yaz 1 tane 5. Gün 3bb orta kalite dondurulmuş transfer edildi, çok geç kalp atışını duyduk dr hep umutsuz konuştu en sonunda 10 haftalikken kalbi durdu düşük yaptım. Şimdi 2 embriyom, kaldı onlarda 6. Gün 3bb ve 3bc. Tabi kalite düşme ihtimali var. 5AA çok iyi benim tedavi ile bir oğlum var o 5AB. İnanın olacak Allah'ın izniyle.Merhaba benim de 6.gün 3bb var, doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi b iyi kalite olarak geçiyormuş ama ilk 5aayı deneyeceğiz biz
Evett inşallah inanıyorum benimkiler 5.gün değil 6.gün oldular o yüzden çok endişelendim ama araştırdığım kadarıyla 5 ve 6. Günde harf önemliymiş gebelik oranı düşmüyormuş inşallah 6.güne kadar dayanan embriyom bana sımsıkı tutunurGeçen yaz 1 tane 5. Gün 3bb orta kalite dondurulmuş transfer edildi, çok geç kalp atışını duyduk dr hep umutsuz konuştu en sonunda 10 haftalikken kalbi durdu düşük yaptım. Şimdi 2 embriyom, kaldı onlarda 6. Gün 3bb ve 3bc. Tabi kalite düşme ihtimali var. 5AA çok iyi benim tedavi ile bir oğlum var o 5AB. İnanın olacak Allah'ın izniyle.
Merhabalar hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inş embrıyonuz nasıldı..benımde dondurulmuş embriyo m var 6 gün 4/BC ıkı tane de gününe uygun 3.gun orta kalıte dedıler .. Bu kalite de transfer olan arkadaşlar varsa nasıl gebelık şansı varmıdırMerhaba tuttu
Darısı başınıza
Merhaba 4ab çok iyi, 6.gün olmasıyla doktorunuz bir açıklama yaptı mı tutma oranıyla ilgili6. gün 4ab transferi olacağım gelecek ay. sonucu yazarım canım.
6. gün 5ab ile kimyasal yaşadım geçen ay. ama bence embriyodan ziyade rahimdeydi sorun.
7 yaşında bi kızım var ona kardeş diye tüp bebeğe başladık asla 2 embriyo koydurmam diyordum , çünkü ikiz bakamam diye, ilk transfer de en iyi kalite 1 embriyo transferi oldum düşük yaptım 2 . Transfer de aynı sekil kimyasal gebelik oldu 3. Transfer de onlardan geriye kalan orta kalite embriyolar olduğu için 2 tane transfer edildi, ikizlerim su an 14 aylık, varlıklarına şükürler olsun ama ikiz bakmak çok çok zor inanın bide sizin diğer çocuğunuz 2.5 yaş bence 1 taneden fazla embriyo transferi yaptırmayın ben şu an tekrar sorulsa tek tek denemeye devam edelim derdim o zman maliyetli diye 2 tane deneyelim biri olur en azından gibi düşündük, evlatlarimi çok seviyorum iyi ki olmuşlar, yine de çalışan bi anne olduğum için sürekli yetersizlik duygusu yasiyorm birine gitsem biri ardımda kalıyor birini kucaklasam birinin boynu bükük çok zorMerhaba ben 2020 yılında erkek infertiletisi yüzünden tüp bebek tedavisi gördüm. 3 tane 5. Gün, 2 tane 6. Gün embriyosu elde edildi. Ve bir tane 5. Gün emriyoru transfer edildi ve oğlum şuan 2.5 yaşında. Biz tekrar çocuk planladık ve temmuz ayında içinde iki tane 5 Gün embriyosu olan tüp çözüldü iyi kalite olan tranfer edildi, sanki ikisi de tutar gibi konuşuldu korkutuldum bu yüzden tek embriyo tranfer edildi, diğeri imha oldu çünkü tekrar dondurma maliyetini karşılayamazdık. Geçte olsa bebeği ve kalbini gördük ama 2.5 hafta önce kalbi durdu ve doğal düşük yaptırıldım. Dr başta 2/3 ay sonra yani aralıkta tekrar transfer yaparız dedi, şimdi ise bekleyelim ocağı geçsin diyor. Zaten temmuzda transfere 14 bin ödedim, Aralığı geçerse ne kadar daha zam gelecek bilmiyorum. Kalan emriyo 2 tane ve 6.Gün Embriyosu orta kalite çözüldüğünde daha da düşme ihtimali var. Kafam çok karışık, sene dolmadan ikisini de koydursam mi? Siz olsanız ne yapardınız? 6.Gün orta kalite emriyo ile hamile kalan ve sağlıklı gebelik elde eden var mı?
ilk transfere %70-80 şans vermişlerdi:)))Merhaba 4ab çok iyi, 6.gün olmasıyla doktorunuz bir açıklama yaptı mı tutma oranıyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?