Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6. Gün oldu transferim sarı ve sünen akıntım var
- Konu Sahibi glcn51
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2024
- 5.862
- 6.066
- 113
- 26 Şubat 2024
- 5.862
- 6.066
- 113
İnşallah vardır dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizede6.günde belirti olmaz ki, gebelik belirtileri 5-6.haftalarda başlar. Doğal gebelik süreciyle aynı.
- 30 Aralık 2024
- 33
- 11
- 3
- 31
Akıntı gebelik belirtisi değil, ilaçlardan dolayı akıntıda artış oluyor zaten. Sarı-beyaz akıntı genel olarak kadınlarda görülen bir durum.
12.12.Transfer günüm bugün 6 gün test yaptım negatif ama doktorda dedi çıkmaz henüz sakın üzülme ama sarı ve sünen akıntım var normal mi yada bi belirtimi 7/24 tutmu belirti arıyorum 5. Gün emriyosu 2 transfer oldum 40 yasındayım
- 30 Aralık 2024
- 33
- 11
- 3
- 31
Merhaba kızlar 24 aralıkta transfer oldum dün kahverengi akıntı geldi bugün de devam ediyor. Bugün idrar testi yaptım negatif. Biliyorum erkendi test için ama bazılarının silik de olsa çıktığını gördüm. Çok üzgünüm olmadı gibi hissediyorum. Regl olacağımda da iki üç gün öncesinden kahverengi lekem gelir sonra söker reglim. Bu durumu yaşayan var mı sonrasında pozitif olan
Merhaba ben de 24 aralikta transfer oldum akintiniz yerlesme kanamasina isaret ediyo olabilir her dort kadindan biri yasarmis, bana test gunu 6 ocak dedi doktorum sizin ne zamanMerhaba kızlar 24 aralıkta transfer oldum dün kahverengi akıntı geldi bugün de devam ediyor. Bugün idrar testi yaptım negatif. Biliyorum erkendi test için ama bazılarının silik de olsa çıktığını gördüm. Çok üzgünüm olmadı gibi hissediyorum. Regl olacağımda da iki üç gün öncesinden kahverengi lekem gelir sonra söker reglim. Bu durumu yaşayan var mı sonrasında pozitif olan
- 30 Aralık 2024
- 33
- 11
- 3
- 31
Benım 4 ocakta. Beklemek çok zor kafayı yiyecek gibiyim. İnsalah dediğiniz gibidir ama nedense olmadı gibi hissediyorum. Sizin neden 6 sında. Benım dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu dondurulurken 3bc ydi çözünce 5ab olmuştuMerhaba ben de 24 aralikta transfer oldum akintiniz yerlesme kanamasina isaret ediyo olabilir her dort kadindan biri yasarmis, bana test gunu 6 ocak dedi doktorum sizin ne zaman
Ben catlatma ignesi oldum hem 17 hem de 24 aralikta, normalde doktorum tum hastalarindan 12.gun istiyor kan testini ama 5 ocak pazara geldiginden 6 ocak dedi erkene degil gece cekti yani bilmiyorum, herhalde en sagliklisi o. Benim de tek 5. gun embriyosu 5aa dediler kalitesine, beklemek cidden delirticiBenım 4 ocakta. Beklemek çok zor kafayı yiyecek gibiyim. İnsalah dediğiniz gibidir ama nedense olmadı gibi hissediyorum. Sizin neden 6 sında. Benım dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu dondurulurken 3bc ydi çözünce 5ab olmuştu
- 30 Aralık 2024
- 33
- 11
- 3
- 31
Anladım. Sizin doktorunuz kim? Benım Mehmet reşit asoglu bahçeci deBen catlatma ignesi oldum ben 17 hem de 24 aralikta, normalde doktorum tum hastalarindan 12.gun istiyor kan testini ama 5 ocak pazara geldiginden 6 ocak dedi erkene degil gece cekti yani bilmiyorum, herhalde en sagliklisi o. Benim de tek 5. gun embriyosu 5aa dediler kalitesine, beklemek cidden delirtici
- 16 Kasım 2023
- 813
- 448
- 23
Bendemde kahverengi akıntı geldi 3 gün önce beta 20 çıktı korkmaMerhaba kızlar 24 aralıkta transfer oldum dün kahverengi akıntı geldi bugün de devam ediyor. Bugün idrar testi yaptım negatif. Biliyorum erkendi test için ama bazılarının silik de olsa çıktığını gördüm. Çok üzgünüm olmadı gibi hissediyorum. Regl olacağımda da iki üç gün öncesinden kahverengi lekem gelir sonra söker reglim. Bu durumu yaşayan var mı sonrasında pozitif olan