6 gün gecikmem var ama idrar testi negatif

Geç döllenme olmuş olabilir canım aynı şey benimde başımda şuan bugün dr a gittim ve grç yumurtlamışım. Hala bekliyorum...

Bu ay bende de gecikti 5.gün bugün hep olacakmış gibi ağrım var belirtiler var. Test yaptım 2 gün önce negatif çıktı kan vermeye korkuyorum. Umutlanmakta istemiyorum.. Ama yazdıklarınızı okuyunca bi hüzün çöktü içime... Acaba bende mi geç yumurtladım.

Kızlar benımde bat 28 kasım bugunle 4 gun gecıktı dun test negatıftı halsızlık uyku halı ve dustayken daha cok fark edıyorım gogus ucumda kararma vat kasık ve bel agrısı

Kızlar mesajlarınızı görünce yazmak istedim adetim 13 gun gecikmişti. Ve 13. Gunden onceki testler negatifti hep.
En son gecikmenin 9.gunu test yapmstm ve baktm ki testler negatif bende diyetw başladım 3 gun boyunca ipler atladım sporlar yaptm pcos oldugu için yıne oyle gecikti dedim.
Ama 5 kasmda dr yumurtamın çatladıgını söylemişti 1 tanede çatlamams yumurta vardı buyuyordu hala. Ve dr buyuk ihtimalle diğer yumurta çatlamadan adet olursn demişti. Demekki o yumurta da çatladı veeeeeee hamileyim şimdi. Gecikmenin 13. Gunu 27 kasımda öğrendim.
Degerim 113.27 çıktı. Sonra 257.88 ve yarın bir daha kan vercem. Salı gunude inşallah keseyi görürüz.❤

Tebrik ederim. :) Benim bugün 18.günü gecikmenin. en son kan testini gecikmenin 10. Yapılmıştı ve negatifti . Bende yarın sabah kan testini tekrarlayacağım. İdrar testleri zaten negatif .. hiç umudum kalmadı artık
Geç döllenme olmuş sende de.. peki döllenme tarihini biliyor musun?

Hayır naalesef bilmiyorm . 2 defa yumurtladıgım için karsık biraz

Kızlar bu ay herkesin mi gecikti acaba
Bende 5 günlük bir gecikme yaşıyorum her an olacakmış gibi karın ve göğüs ağrım var ama bir türlü olamıyorum,dün kan testi verdin ne olur ne olmaz diye,negatif çıktı ama hala olamadım.

Kızlar ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay gecikmemin 9. günü. 8 gün önce erken gebelik testi, dün de normal gebelik testi yaptım hep negatif. 11 kasımda adetlenmiştim bugün tam 40 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…