6 gün gecikmem var ama idrar testi negatif

Bende bu ay bir ilk yasıyorum tam 11 gün gecikme ve en son 3 gun once yaptıgım idrar testi negatif!

bir sonuc alan var mı kızlar kan testindne cok korkuyorum negatif cıkar diye tüm belirtiler var

Bende bu ay bir ilk yasıyorum tam 11 gün gecikme ve en son 3 gun once yaptıgım idrar testi negatif!

bir sonuc alan var mı kızlar kan testindne cok korkuyorum negatif cıkar diye tüm belirtiler var
Malesef hala adet olmadim 13. Gune kadar surekli idrar testi yaptim negatif 13. Gun kan testi yaptirdim hala negatif. Bugün 17. Gun oldu hala regl olmadim. Ama kan testinden sonrada herhangi bir testte yaptirmadim suan nedir ne degildir bilemiyorum

merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım hepimiz için hayırlısı olur. Peki sizde belirtiler neler?
Mesela ben hep 1 dk sonra regl olacak gibiyim ondan zaten günlerdir sabırla bekleyebiliyorum sanırım :))))
belimin ağrısından ölüyorum ki bel ağrısı dün başladı gece uykudan uyandıran cinsten ve aralıklı sürekli sabit değil.
Vücut ısım çok yüksek ama ayaklarım buz ısınmıyor
Göğüsler sanki aşağı düşüp patlayacak balon gibi
Alt karında batma karıncalanma kramp ne ararsan var
Ne güzel dimi? Hepsi adet belirtisi de aynı zamanda

Arkadaşlar bir bakar mısınız bu ne şimdi?

Eklentiler

• 600275D2-2D56-4C5B-B73E-EAF7A12A688A.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 245
Şöyle söylüyim normalde 8 kasımda adet olmam gerekiyordu o günde asırı ağrım vardı karnım belim bildiginiz regl ağrisi, kesin adet oldum diyip gidip bakiyorum ama tık yok. Bu bir kac gun sürdü bu sekilde daha sonra gecti, ama ara ara kasık ağrısı bel agrısı giriyor sanki adet olacakmişim gibi. Ancak bende asla bi gogus agrisi yok surekli kontrol ediyorum birde surekli idrara cikiyorum bunun disinda hic birsey yok. Paylaştığınız idrar testi bence pozitif bir an once netleştirin derim, öyleysede tebrik ederim:)

Ya kan verim sonucu mail atacaklarmis. Cok heycanliyim tesekkur ederim Peryyx umarim birlikte seviniriz

Kızlar kan testi sonucum çıktı malesef negatif ama hala regl olmadım bu ayda var birsey kesin. hakkımızda hayırlısı gebelik testindeki silik çizgi de çok bombaydı
Hersey psikolojik resmen sinirlerim bozuldu gülüyorum

Düşünce gücüyle 2.çizgiyi yarattım resmen Peryyx mevsim geçişi yaşıyoruz sanırım <0.100 direkt yüzüme çarptığında anladım.

Allah allah cok sasirticii bi durumm :/

Düşünce gücüyle 2.çizgiyi yarattım resmen Peryyx mevsim geçişi yaşıyoruz sanırım <0.100 direkt yüzüme çarptığında anladım.
Hahahah valla gulsekmi aglasakmiii bilemedim bende, korunmasiz iliskinin ardindan bu kadar gecikme yasayinca haliyle gebelik dusunuyoruz. Ben saldim gitti artik 1 hafta daha bekliycem yoksa kadin hastaliklarina gidicem direk

Hahahah valla gulsekmi aglasakmiii bilemedim bende, korunmasiz iliskinin ardindan bu kadar gecikme yasayinca haliyle gebelik dusunuyoruz. Ben saldim gitti artik 1 hafta daha bekliycem yoksa kadin hastaliklarina gidicem direk

En doğrusu rahat olmak lazım biraz, bende koyverdim gitti an itibarı ile yarın hastalanırım kesin isssyaaaaaaaaaaaaannnnn

En doğrusu rahat olmak lazım biraz, bende koyverdim gitti an itibarı ile yarın hastalanırım kesin isssyaaaaaaaaaaaaannnnn
Isyaaan etmeyinnn:) Allah ne zaman uygun gorduyse o zaman vericektir zaten boyle dusunmek lazimm:) simdilik evliliginizin tadini cikarinn

Isyaaan etmeyinnn:) Allah ne zaman uygun gorduyse o zaman vericektir zaten boyle dusunmek lazimm:) simdilik evliliginizin tadini cikarinn

Merhaba ben de bu ay gecikme yaşayıp idrar testi negatif görenlerdenim :) ben yumurtlama günümden eminim. 11 Kasım Pazar gününü 12 Kasım a bağlayan gece yumurtam çatladı. Çünkü felaket ağrı yapıyor bende oradan anlıyorum. Öncesinde de yumurta akı kıvamını görmüştüm zaten. O Pazartesi ve Çarşamba ilişki oldu. Yani üstünden 16 gün geçti ama regl olmadım. Testler de negatif. Hayalet çizgi bile yok :) ne olursa olsun yumurtlamadan 15 gün sonra regl olmuyor muyuz? Yanlış mı biliyorum ben?

anladigim kadariyla daha gecikmeniz olmamis olduysada 1 gun falan. Normal yani:)

Benimde benzer bir sorum olacak. Bu zamana dek her ay döngü süreleri değişkenlik gösterse de adet olurdum. Adet döngüm 22-30 Arası değişse de 26-28 gündü döngüm. Bu ay 33.günde halen adet olmadım. 27. Günde evde test yaptım negatif, 28.gün kanda beta hcg 0.23 çıktı muhtemelen negatif. Ancak geçen ay hem ovulasyon testi hemde akıntı takibi ile yumurtlama olduğuna göre ve geç döllenmelik bir durum da yaşanmadığı halde neden halen adet olamamışımdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…