Aslinda streslik bi durumda olmadi ama bilemiyorum:) genelde duzenlidirAdetleriniz duzenli midir normalde?
Stres yaptiysan gecikme olmus olabilir
Canım bende senin gibi bu gün 5 gün geçidi olmadim adet sabah tes yapdim negatif cikdi Arda belim agriyoa kasık ağrım oluyor geçiyor bekliyorum insalain bebek olurAslinda streslik bi durumda olmadi ama bilemiyorum:) genelde duzenlidir
Insallahh, Allah gonlunuze gore versinn bakalim biraz daha bekleyelim olmassa kan testi yaptiralimCanım bende senin gibi bu gün 5 gün geçidi olmadim adet sabah tes yapdim negatif cikdi Arda belim agriyoa kasık ağrım oluyor geçiyor bekliyorum insalain bebek olur
Amin ben yarın sağlık ocağına gidip kan testi yapdiracgimyInsallahh, Allah gonlunuze gore versinn bakalim biraz daha bekleyelim olmassa kan testi yaptiralim
Tamam burayada yazarsaniz sonucu cok sevinirim:)Amin ben yarın sağlık ocağına gidip kan testi yapdiracgimy
Tabiki yazarim canım ben biran önce kan verip ne oluyor bakmak lazım hiç bir belirti yok hamile değilimTamam burayada yazarsaniz sonucu cok sevinirim:)
Gittim almadılar pazartesi gel dedi saatini geçirmişim 9 ile 10 arası aliyorlarmis cuma gunude almiyorlarmis sende bir belirti varmı ben hala yumurtuluyorum devamlı akıntı beyaz sumuksu geliyorKan verebildinizmii?
Bende bi belirti yok sadece midem surekli yaniyo ama neyden kaynakli bilmiyorum. Hala adet olmadim ama ara ara resmen adet olucakmisim gibi agri giriyo karnima ve belime , gidip bakiyorum hic birsey yokGittim almadılar pazartesi gel dedi saatini geçirmişim 9 ile 10 arası aliyorlarmis cuma gunude almiyorlarmis sende bir belirti varmı ben hala yumurtuluyorum devamlı akıntı beyaz sumuksu geliyor
Benimde Arda belim karnimaz agriyorBende bi belirti yok sadece midem surekli yaniyo ama neyden kaynakli bilmiyorum. Hala adet olmadim ama ara ara resmen adet olucakmisim gibi agri giriyo karnima ve belime , gidip bakiyorum hic birsey yok
Ne yaptiniz adet oldunuz mu ben daha olmdimBende bi belirti yok sadece midem surekli yaniyo ama neyden kaynakli bilmiyorum. Hala adet olmadim ama ara ara resmen adet olucakmisim gibi agri giriyo karnima ve belime , gidip bakiyorum hic birsey yok
Yok daha adet olmadim ama dün tekrar test yaptim hic bisey çıkmadı 10 gun oldu artik olsaydi cikardi herhaldeNe yaptiniz adet oldunuz mu ben daha olmdim
Bende daha adet olmadım bende bugün tes yaptım negatif malesfe bende kis vardı o yüzden galiba adet olmuyorum soğan kürü başladım bu günYok daha adet olmadim ama dün tekrar test yaptim hic bisey çıkmadı 10 gun oldu artik olsaydi cikardi herhalde
Doktora gittinizmii? Veya adetiniz geldimi?Bende daha adet olmadım bende bugün tes yaptım negatif malesfe bende kis vardı o yüzden galiba adet olmuyorum soğan kürü başladım bu gün
Yok canım adet olmadım daha dün kan verdim negatif çıktı bütün kanlarım bakdi hiç bir bürüz çıkmadı bende soğan kürü başladım bolikistik over var bende ondan uzadı galiba adet tim belimde kasiklarimda çok ağırm oluyor bugün 9 gün oldu sen ne yaptın kan verdinmi merak ediyordum seniDoktora gittinizmii? Veya adetiniz geldimi?
Bende daha gitmedim yarin sabah gidicem bi aksilik cikmassa kan vericem bakalim ne cikicak sonuc bende merak ediyorum benimde 12 gun oluyoYok canım adet olmadım daha dün kan verdim negatif çıktı bütün kanlarım bakdi hiç bir bürüz çıkmadı bende soğan kürü başladım bolikistik over var bende ondan uzadı galiba adet tim belimde kasiklarimda çok ağırm oluyor bugün 9 gün oldu sen ne yaptın kan verdinmi merak ediyordum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?