6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

Ohhhh buluşulmuş,sohbetler edilmiş,kahveler içilmiş,kaynaşılmış.Çok pis kıskandım-tatlicadiarzu-

Hepiniz süpersiniz.İnşallah bir sonraki buluşmaya gelebilirim.Bir seferde Karşıyaka'da yapın be yavrularopuyorumnanaktan

oohh ooohhh maşallah maşalaahh.
gerci çatlatacak izmirin güzel hatunları beni ama,bakamadan gecemiyorum yinede...
nazar değcek valla,bu kacıncı buluşmaa....

aay aaayyy tekrarına hadi kaydirigubbakcemile3
hepinizde çok hoş tatlı cıkmışsınız, zaten söze ne hacet izmir dedimmi hatunlarıda güzel oluyo..:dilcikar:

ama dikkatimi cekti hepiniz diyettemisiniz kuzum, önlerinizde bol bol su var.biliyorum izmirin sıcaığını ama,yemek yemedinizmi kuzulaaarrrr :uhm:

opuyorumnanaktan

ÇOK GÜZEL Bı BULUŞMA OLMUŞ DOSTLUĞUNUZ DAıM OLSUN
GÜNEŞıM SEN ZATEN GÜNEŞ GıBıSıN Bı DAHA SENı GÖRDÜM OLEYYYYYYYYYYYYY
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canımm benimm sizlerin sayesinde herşey çok güzel oldu bende çok öpüyorum opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanguneş ablam supersınız ya valla çok guzel bır gun olmuş heralde dostlugunuz daım olsun

canlarım çok teşekkür ederim ,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güneş ablam sahiden sen resimlerden çok daha güzelsin....ama resimlerde de iyiçıkmışsın neden beğenmedin ki??? sen bi de gençlik fotonu eklesen de alem güzelgörse....alkisalkisalkis

İzmirin güzel hatunları hepiniz çok güzel çıkmışsınız...
Dostluğunuz daim olsun inşallah..
Güneş abla haksızlık etme kendine sen çok güzel bir bayansın ablacım ...opuyorumnanaktan

ÇOK GÜZEL Bİ BULUŞMA OLMUŞ DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN
GÜNEŞİM SEN ZATEN GÜNEŞ GİBİSİN Bİ DAHA SENİ GÖRDÜM OLEYYYYYYYYYYYYY
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:) masanın şekline hiç dikkat etmemiştim ne var ne yok diye valla siz söyleyince geri dönüp baktım...yemeğe değil kahve içmeğe gitmiştik zaten , kahveler içildi , tatlılar yendi yani herşey olması gerektiği gibi gelişti..garsonların işgüzarlığından kaynaklı su kalabalıklığı sanırsam malum kahvenin yanında su içilir..boşlar masada birikmiş...bir dahaki sefere servisleri ön plana alalımda görün...pişman olursunuz valla benden söylemesiii şakkıdı ben bilmem organizatör bilir :)

dostluğunuz daım olsun

bumuyanı nın yazılarını göruyordum kendısınıde gordum m oldum
guneş ablamı tanıyom burda bıtek
burcu ablam zaten en güzel ızmırlı masallah

hepınız cok guzelsınız kızlar
daım olsun bu dostluk ınş

Hepiniz çok hoşssunuz kaydirigubbakcemile5 Güneş ablam da tam bir güneş gibi doğmuş aranızda vallahi

bı sonrakı buluŞma super olck kızlar sımdıen sınyallerı verelım dımı pınk starcım :)ayy en uzaktan gelenelrden bırı benım ama ses Çıkartmıyorum yanee :))nazar etme nolur gel senınd eolur evet bı sonrakınde mıdelerımız bAyram edıcek :)

evet evet evetttt cokacimcoook yicez gari

maşallah maşallah allah dostluğunuzu daim etsin arkadaşlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız başka bir buluşmaya inşallah aranıza katılırım bende

hemşerilerimm benmmm çok guselsinizz kocaman kocaman öpucukler hepinizee :))

çok güzel bir buluşma olmuş
hepiniz çok güzelsiniz...
güneş abla senide görmüş olduk daha yakından çok tatlısınız
devamı gelir inşallah

hepinizi görmekten çok mutluluk duydum...
yeni yüzler görmekte çok güzelll...
peri ablammm kadriişiimmm canlarımm nasıl da özlemişim sizleri.
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...opuyorumnanaktan

hepinizi görmekten çok mutluluk duydum...
yeni yüzler görmekte çok güzelll...
peri ablammm kadriişiimmm canlarımm nasıl da özlemişim sizleri.
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...opuyorumnanaktan

canım burcuyla kulakarını cınlattık sneınde bısonrakı buluşmaya beklıyoruz ona göree

canım burcuyla kulakarını cınlattık sneınde bısonrakı buluşmaya beklıyoruz ona göree

ziraa ben de nedir diyorumm bu çınnn çınnn diye öten ses:uhm:
ama sol kulağıım çınladıı kötü anıyor derlerr:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…