• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

çok güzelsinz kızlar sohbetlerde nasıl güsel olmştr düşünebiliorm inş. bir daha ki sefere orada olabilirim:)

çok güzel bir buluşma olmuş
hepiniz çok güzelsiniz...
güneş abla senide görmüş olduk daha yakından çok tatlısınız
devamı gelir inşallah
destinam teşekkür ederim canım,,:1huga.s.:
Her zamanki gibi güzel İzmir'in güzel bayanları. Buluşmalarınız ve dostluğunuz daim ve kalıcı olsun. Hep böyle neşeli kalın. Öpüyorum hepinizi. Güneşcim mantı sözünü unutma:)))

unuturmuyum canım benim ,,inşallah,,aklımdasına.s.:1hug:

Hepiniz çok hoşssunuz kaydirigubbakcemile5 Güneş ablam da tam bir güneş gibi doğmuş aranızda vallahi :nazar:
esyn güzel yorumuna çok teşekkürler canım,,:1hug:
öfff nerdeyse bütün gün size çok yakındım aklım hep sizdeydi ama olmadı ..çok üüzldüm gerçekten..burcumu görmeyi çok isterdim..
güneş ablam saçların harika olmuş çok yakışmış sana...
peri cim seni görmek çok güzel hemşom benim süper görünüyosun...
pinkstar,bumuyani ve diğer arkadaşlarım süpersiniz gerçekten..gelebilseydim yeni arkadaşlar edincektim yaniii...kısmet inşallah birdahaki sefere ...son buluşmalardan hep mahrum kaldım zaten yaa hepinizi öpüyorum çok..hepinize maşallah.

teşekkür ederim canım,,:1hug:

MAŞALLAH SİZLERE İZMİR Lİ GÜZELLER..a.s.:nazar:

ALLAH DOSTLUĞUNUZU DAİM ETSİN..YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN...:Saruboceq:

ah benım de haberım olsaydı keşkeee..kızlar bir sonraki izmir buluşmanızda bana haber verin olurmuu

dsc08241.jpg

ay bunu koymadan edemeyeceğim buluşmamızın baş kahramanı naniknanik

şu foto ne anlamadmm :D ahh ah ben de olacaktmm kadınlar toplantısı gibi olmuş :D

şu foto ne anlamadmm :D ahh ah ben de olacaktmm kadınlar toplantısı gibi olmuş :D

malum ilk buluşmaydı bir çoğumuzun onu masaya koydum canım arkadaşları beklerken ondan tanıdık birbirimizi kaydirigubbakcemile3 yakın zamanda olacak sıradaki buluşma buradan takip et yine sen buluşma topiğini önümüzdeki hafta çıkar sanırım zamanı mekanı

yine süper bir izmir buluşması :gitme:
özellikle dicemki the she şekerim çok hoş hatunsun canım opuyorumnanaktan

Back