Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hariç herkes süper çıkmış valla haksızlık etmeyin kendinize birinde gözlerim kapalı
diğerinde surat kaymış resmen kaydirigubbakcemile3
Hem ben gittikten sonra coşmuşsunuz bakıyorum pis küstüm hee :umursamaz:
Birdahaki buluşmada görürsünüz her foto karesine gircem delikafadulden
Yorumlar için çok teşekkürler hala gülümsüyorum o anları düşündükçe
Erencik senin sayende tatlım çok mersi öpüyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanguneş ablam supersınız ya valla çok guzel bır gun olmuş heralde dostlugunuz daım olsun
hepiniz çok güzelsiniz ben gelemediğim için çok üzüldüm güneş arkadaşım çok hoş görünüyorsun hepinizi öpüyorum pinky çok güzelmişsin canım tabiki hepiniz öpüyorum inş birdahakine gelebilirim
güneş ablam sahiden sen resimlerden çok daha güzelsin....ama resimlerde de iyiçıkmışsın neden beğenmedin ki??? sen bi de gençlik fotonu eklesen de alem güzelgörse....alkisalkisalkis
İzmirin güzel hatunları hepiniz çok güzel çıkmışsınız...
Dostluğunuz daim olsun inşallah..
Güneş abla haksızlık etme kendine sen çok güzel bir bayansın ablacım ...opuyorumnanaktan
perim, güneşim, bumuyani ve yengeçimde oradaymış. hepinizi çok özlemiştim. bu aralar aranıza katılamıyorum. inşallah ilerde görüşürüz. yeni katılan arkadaşlar sizlerde çok hoşsunuz. dostluğunuz daim olsun. hepinizi kucaklıyorum.opuyorumnanaktan
ÇOK GÜZEL Bİ BULUŞMA OLMUŞ DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN
GÜNEŞİM SEN ZATEN GÜNEŞ GİBİSİN Bİ DAHA SENİ GÖRDÜM OLEYYYYYYYYYYYYY
opuyorumnanaktan![]()
oohh ooohhh maşallahmaşalaahh
.
gerci çatlatacak izmirin güzel hatunları beni ama,bakamadan gecemiyorum yinede...
nazar değcek valla,bu kacıncı buluşmaa....
aay aaayyy tekrarına hadi kaydirigubbakcemile3
hepinizde çok hoş tatlı cıkmışsınız, zaten söze ne hacet izmir dedimmi hatunlarıda güzel oluyo..:dilcikar:
ama dikkatimi cekti hepiniz diyettemisiniz kuzum, önlerinizde bol bol su var.biliyorum izmirin sıcaığını ama,yemek yemedinizmi kuzulaaarrrr :uhm:
opuyorumnanaktan
bı sonrakı buluŞma super olck kızlar sİmdİen sİnyallerı verelım dımı pİnk starcım :)ayy en uzaktan gelenelrden bırı benım ama ses Çıkartmıyorum yanee :))nazar etme nolur gel senınd eolur evet bı sonrakınde mıdelerımız bAyram edıcek :)
maşallah maşallah allah dostluğunuzu daim etsin arkadaşlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız başka bir buluşmaya inşallah aranıza katılırım bende![]()
hepinizi görmekten çok mutluluk duydum...
yeni yüzler görmekte çok güzelll...
peri ablammm kadriişiimmm canlarımm nasıl da özlemişim sizleri.
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...opuyorumnanaktan
canım burcuyla kulakarını cınlattık sneınde bısonrakı buluşmaya beklıyoruz ona göree