• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

AH AH ist. olmasaydım!keşke orada olabilseydim ama çok güzelsiniz ya muhteşem süper ötesi herkes,bir dahaki buluşmaya kesinlikle gelmek istiyorum çok istiyorum hemde bu karede bende olmak senağlama

olsun canım benim inşallah dediğin gibi diğerine beraber oluruz...çok yakındaaaa zemuszemus

theshe cim ya özelden mesajını aldım yazıyodum aa bi uyarı benim mesajların 50 yi aşmadığı için özelden yazamıyomuşum :sinifsinif: napim bendede fotolar var bi kaç tane ama pek iç acıcı sayılmaz ordada karizmayı çizdirmişiz hakket kötü çıkmışızz halbusükimm biz güzeliz sositososito şaka biyana el olanlarla idare edicez artıkın boşver gönüllerimiz güzel çıksın yeter kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

hepiniz çok güzelsiniz ben gelemediğim için çok üzüldüm güneş arkadaşım çok hoş görünüyorsun hepinizi öpüyorum pinky çok güzelmişsin canım tabiki hepiniz öpüyorum inş birdahakine gelebilirim

canım ablacım utandırıyorsun beni teşekkür ederim :kedi: kulaklarını çınlattık valla bir güzel sen gelmezsen güneş ablayla biz sana gelicez vallaa kaydirigubbakcemile3

İzmir güzel bayanları tabii ki çokkkkkkk güzelllllllllll,başkentten sevgiler sımsıcakkkkkkkkkkkk buluşmanız için opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Çok güzel bi gün geçirdim, herkes müthiş sıcakkanlıydı.
Yaseminin sitede açılan topicler ve olan olaylarla ilgili :bbo: oluşunu hiç unutamıcam :roflol:
yine de muhabbetten o kadar hoşnut kaldı ki en kısa zamanda üye olur.
Fotoğrafları hiç sevmedim ama ben ya :sinifsinif:
Yengeçburcuyla çekildiğimiz fotoları topic içinde, kendisini de forum da görmediğim için üzgünüm ayrıca.

Sayeniz de oradaymışım gibi Alsancağın serinliğini, mis kokusunu aldım... Çok sağolun.
Buluşmalarınızın daim olması dileğim ile Hepinizin o güzel yanaklarından öpüyorum...

Güzelliklerinize Maşallah

canım ablacım utandırıyorsun beni teşekkür ederim :kedi: kulaklarını çınlattık valla bir güzel sen gelmezsen güneş ablayla biz sana gelicez vallaa kaydirigubbakcemile3

canım benim tşk ederim tabii memnuniyetle beklerim güzel bir gün geçirmişsiniz hep aklım sizdeydi çok yoğunum gelemedim haftasonu dbakıra gidiyorum 1 ay kalıp torunuma bakacam gelince muhakkak bekliyorum çok sevinirim öpüyorum bitanam:1hug:Şeniza.s.a.s.

pinkystarcımm özelden mesaj atmışsın olurmu bebeğimm senin yapabileceğin bişey yok bazen insan kendini fotolarda beğenmez yaa galibe theshe de öyle oldu bende pek kendimden memnun kaldım sayılamz ama boşverrr güzelim dediğim gibi özeldende yazamıyorum 50 msj istiyolar yoksa buraya bile taşıncak bi konu değil arkadaşlar dediğim gibi gönüllerimiz güzel çıksın yeterrr boşverinn kaydirigubbakcemile2 öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

evett benim de kendimle barışık olmadığım günler bunlar, ondan oluyo a.s

evett benim de kendimle barışık olmadığım günler bunlar, ondan oluyo a.s

kaydirigubbakcemile3 kız iki dakikada olay çıkarıdık valla delikafadulden neyse pinkstar burdan yazdığımı okmuşştur heralde özelden yazamıyorum yaa hatta biraz daha gayret edersem yazıcam 50 ye yaklaştım hihoyyyt neyse açıklık getirmişiszdir heralde sen bakma canım bize pinkstar kaydirigubbakcemile5

yok canım cidden insanlık hali olabilir bulunmasını istemediğiniz bir foto varsa kaldırabilirim isterseniz içinizi rahatlatmak için sormak istedim..gönlünüz kırılsın istemem canlarım... yerimseniben

yok canım cidden insanlık hali olabilir bulunmasını istemediğiniz bir foto varsa kaldırabilirim isterseniz içinizi rahatlatmak için sormak istedim..gönlünüz kırılsın istemem canlarım... yerimseniben

yok canımcım sen rahat ol ne kaydirigubbakcemile5 bende şu durumda mesaj sayımın azlığının azizliğine uğruyorum yoksa dedğim gibi burda gereksiz olduu ben şimdi bi koşu gidiyim ne olay varsa yorum yapimmm bu gece delikafadulden sizle rahat rahat özelden yazışırız sırnaşık şey

yok canımcım sen rahat ol ne kaydirigubbakcemile5 bende şu durumda mesaj sayımın azlığının azizliğine uğruyorum yoksa dedğim gibi burda gereksiz olduu ben şimdi bi koşu gidiyim ne olay varsa yorum yapimmm bu gece delikafadulden sizle rahat rahat özelden yazışırız sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

ayy yenı buluşmanın heycanı sardı sımdıdıen benıya her buluşmanın ayrı bı yerı oluyor .. tadı damagımda kalıyoryaa

Back