• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

ayy yenı buluşmanın heycanı sardı sımdıdıen benıya her buluşmanın ayrı bı yerı oluyor .. tadı damagımda kalıyoryaa

heyecanlandın dimi :) bol bol enerji depolayacağım ozmana kadar..inşşallah yine hepberaber oluruuuuzzz... yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı buluruz... :teytey:

şu günü soyleyın de ayarlayım kendımı ,bu sefer erkenden :kedi:

rabbim dostluğunuzu dahada pekinleştirsin canlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz mahşallah mahşallah

şu günü soyleyın de ayarlayım kendımı ,bu sefer erkenden :kedi:

kaydirigubbakcemile3 ayyy erkenden mi? bunu bir ay önceden kararlaştırdık canım yaa alemsin:) bu sefer o kadar vaktimiz olmayacak sanırsam ben bilmem organizatöre sormak gerek ne zaman derse o zman :)

heyyyt maşallahh.....:nazar:ne güzelbuluşma olmuş....pinkçm emeğine sağlık....Güneş ablamla Periyi özlemiştim ne iyioldu gördüm onları....Şenizkızlar sizi de tanımaktan memnuniyet duydum canlarım...Pinkycim, gülşah, bumuyani, obensi, the she hepinizçok güzelsiniz maşallahh....pinky yakında belki gelirim oraya bir buluşma isterem ona göre tatlım.....-tatlicadiarzu-ıstanbuldan selamlar sevgiler....:teytey:

Son düzenleme:
heyyyt maşallahh.....:nazar:ne güzelbuluşma olmuş....pinkçm emeğine sağlık....Güneş ablamla Periyi özlemiştim ne iyioldu gördüm onları....Şenizkızlar sizi de tanımaktan memnuniyet duydum canlarım...Pinkycim, gülşah, bumuyani, the she hepinizçok güzelsiniz maşallahh....pinky yakında belki gelirim oraya bir buluşma isterem ona göre tatlım.....-tatlicadiarzu-İstanbuldan selamlar sevgiler....:teytey:

sen gel buluşmanın alasını yaparız ablacım :) başımın üstüne.zaten sıradakine yetişirsin gibi geliyor bana

yine güzel bir buluşma olmuş..
yüreğinize sağlık..
tekrarı da olsun bende gelebileyim inş..

Son düzenleme:
iyi geceler hatunlar malum mesai yarın ben yatayım mışıl mışıl uyuyayım sizlerede allah rahatlık versin öpüyorum çok ....

:[COLOR="DarkOrange"çok güzel bir gün geçirdim,yeni genç ve güzel arkadaşlarla tanıştım,,perimi,burcumu gördüm hasret giderdim,,,ilk tanışmamız olmasına rağmen çabuk kaynaştık,çok samimi bir ortam oluştu,,
yanlız kendi adıma söyliyim çok kötü çıkmışım kendimi hiç beğenmedim,,,aslında resimlerden çok güzelim dermişim::utangac:

güneş ablam sahiden sen resimlerden çok daha güzelsin....ama resimlerde de iyiçıkmışsın neden beğenmedin ki??? sen bi de gençlik fotonu eklesen de alem güzelgörse....alkisalkisalkis

güneş ablam sahiden sen resimlerden çok daha güzelsin....ama resimlerde de iyiçıkmışsın neden beğenmedin ki??? sen bi de gençlik fotonu eklesen de alem güzelgörse....alkisalkisalkis

sibelcim sağol canım,,ne bileyim birinde güzel çıkmamışım diğerleri idare eder,
opuyorumnanaktan

:[COLOR="DarkOrange"çok güzel bir gün geçirdim,yeni genç ve güzel arkadaşlarla tanıştım,,perimi,burcumu gördüm hasret giderdim,,,ilk tanışmamız olmasına rağmen çabuk kaynaştık,çok samimi bir ortam oluştu,,
yanlız kendi adıma söyliyim çok kötü çıkmışım kendimi hiç beğenmedim,,,aslında resimlerden çok güzelim dermişim::utangac:

Sen de bizdensin ablacımmm, ama biz sonunda bu aralar kendimizle barışık olmamamıza bağladık :dilcikar:

perim, güneşim, bumuyani ve yengeçimde oradaymış. hepinizi çok özlemiştim. bu aralar aranıza katılamıyorum. inşallah ilerde görüşürüz. yeni katılan arkadaşlar sizlerde çok hoşsunuz. dostluğunuz daim olsun. hepinizi kucaklıyorum.opuyorumnanaktan

Ben hariç herkes süper çıkmış valla haksızlık etmeyin kendinize birinde gözlerim kapalı
diğerinde surat kaymış resmen kaydirigubbakcemile3
Hem ben gittikten sonra coşmuşsunuz bakıyorum pis küstüm hee :umursamaz:
Birdahaki buluşmada görürsünüz her foto karesine gircem delikafadulden

Yorumlar için çok teşekkürler hala gülümsüyorum o anları düşündükçe
Erencik senin sayende tatlım çok mersi öpüyorum

Back