ayy yenı buluşmanın heycanı sardı sımdıdıen benıya her buluşmanın ayrı bı yerı oluyor .. tadı damagımda kalıyoryaa
evet evet yine buluşalımm mutlaka çok güzel bi gündü opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy yenı buluşmanın heycanı sardı sımdıdıen benıya her buluşmanın ayrı bı yerı oluyor .. tadı damagımda kalıyoryaa
şu günü soyleyın de ayarlayım kendımı ,bu sefer erkenden :kedi:
şu günü soyleyın de ayarlayım kendımı ,bu sefer erkenden :kedi:
heyyyt maşallahh.....ne güzelbuluşma olmuş....pinkçm emeğine sağlık....Güneş ablamla Periyi özlemiştim ne iyioldu gördüm onları....Şenizkızlar sizi de tanımaktan memnuniyet duydum canlarım...Pinkycim, gülşah, bumuyani, the she hepinizçok güzelsiniz maşallahh....pinky yakında belki gelirim oraya bir buluşma isterem ona göre tatlım.....-tatlicadiarzu-İstanbuldan selamlar sevgiler....:teytey:
yine güzel bir buluşma olmuş..
yüreğinize sağlık..
tekrarı da olsun bende gelebeliyelim inş..
güneş ablam sahiden sen resimlerden çok daha güzelsin....ama resimlerde de iyiçıkmışsın neden beğenmedin ki??? sen bi de gençlik fotonu eklesen de alem güzelgörse....alkisalkisalkis
:[COLOR="DarkOrange"çok güzel bir gün geçirdim,yeni genç ve güzel arkadaşlarla tanıştım,,perimi,burcumu gördüm hasret giderdim,,,ilk tanışmamız olmasına rağmen çabuk kaynaştık,çok samimi bir ortam oluştu,,
yanlız kendi adıma söyliyim çok kötü çıkmışım kendimi hiç beğenmedim,,,aslında resimlerden çok güzelim dermişim: