Bir suru test yapildi hic bir sorun çıkmıyor eskisehirdeyim daha detaylı nasıl arastırirım bilmiyorum yoruldum herkes ayrı dert burda özele gitsen doktoru bilgisiz devlete gitsen seninle ilgilenecek zaman yokCanim bende dusukden sinra hemen kendim hamile kaldim bence arastir testlerden gec insallah hayırlı saglilla kalırsın dinlendir derim doktora danis her testten gecin benimde skntilar oldi.
Canim genetige kan verdinmi esinde sperm kani verdimi benim vefat eden bebekde genetogo bozukdu bizdeki kani bekliyoz kalirsanda herseyin hayirlisi bidaha olcak diye bisi yok 3 ay dinlensen yeter dusugun arkasi gelir derler.Bir suru test yapildi hic bir sorun çıkmıyor eskisehirdeyim daha detaylı nasıl arastırirım bilmiyorum yoruldum herkes ayrı dert burda özele gitsen doktoru bilgisiz devlete gitsen seninle ilgilenecek zaman yokbir yola ihtiyacım var ama bulamiyorum cıkmaz sokak gibi nolur bugun kandil dualarınızda aklınıza geleyim nolurr
Genetikler normal spermde normal aknimda mokropta yok aklınıza gelebilecek herseyi uaptirdin pihtilasma dısında birsey yok... kurtaj oldugum bebek de genetige gitti o da normal geldi yani anlamadim artik neden oldugunu gercekten bilmiyorumCanim genetige kan verdinmi esinde sperm kani verdimi benim vefat eden bebekde genetogo bozukdu bizdeki kani bekliyoz kalirsanda herseyin hayirlisi bidaha olcak diye bisi yok 3 ay dinlensen yeter dusugun arkasi gelir derler.
Benim kuzenimde kan pıhtılaşması vardı Clexan 06 ve coraspin tablet hamile kaldığı günden doğuma kadar kullandı. Adetten önce ve sonra kan değerlerine bakıldımı? Ben iki güne bir kan verdim adetten önce adetken ve adet bitince... Hormon seviyeleri değişiyormuş vücut kan kaybediyor ya bende Progestan düşüklüğü oluyomuş adetten sonraki dönemde normal yok adet bitince vücut hamileliğe hazırlanıyor yha o zaman düşünüyormuş baktırdınmı bunlara? Çok düşünüyorum ve üzülüyorum bende senin gibi Allah hepimize anneliği yaşatsın.Iyi geceler.. bir çok konuyu takip ettim açıkcası ama kendim gibi kimseyi bulamadım yardımlarınıza ihtiycım var...
tip 1 diyabetim var hba1c degerim 6.3 ve gebelik ile tsh sınıra yükseliyor bu nedenle hem troid ilacina hem insulinlerime devam ediyorum 27 yaşındayım 6 kez hamile kaldım ama hepsi ayrı bi düsük ile sonlandı
İlk 2 gebelik kese bozulması nedeni ile 6. Haftada kurtaj ile alindı. 3 gebelik kimyasal oldu test yapıldı kanda pihtilasma cıkti
4. Gebelikte doktor hemen claxane 0.4 ve folik asit basladi kalp atisini duyduk 8+3de kalbi durdu..
5. Gebelik kimyasal oldu 6. Gebelikte baska doktora gittim o da claxane 0.6 ve coraspirin ile vitaminlere basladı kese icerisinde hematomlar olusunca yatış verdi progestan ampul ve hap a basladik claxane 0.8 e yukseltildi 8+5de kalbi durdu icerdeki hematomlar hic azalmadi hep coğaliyordu..
en son kurtaj sonrasi rahimde polip var dedi histereskopi yapildı fakat patolojide polip cikmadı kurtaja ait bebek kalintisi.. bunun disinda cogu testi yaptirdik esim ile sorun gozukmuyor
Cevremde olsun aile içerisinde olsun aldığım her bebek haberi beni şu an yıkmakla kalmıyor iyice çıkmaza itiyor.. 3 aydır bekliyorum doktorum hala bi tedaviye başlamadı nisan sonunu bekliyor ama ben artık beklemek istemiyorum..
Gücüm kalmadı nolur akil verin yardım edin herkese sevinir gibi yapıp için için kendimi yemekten içime ağlamaktan yoruldum...
Rahimde iltihap varsa o da düsük sebebi oluyormus, örnek aliolar rahimden biraz bi kac hafta sürüyor testin cikmasi istersen onu da yaptir. Bende rahim röntgeni, kan pihtilasmasi, genetik, hormon, rahimde iltihap varmi diye bir sürü test yaptirdim aylar sürdü. Coraspirine hamile kalmadan önce baslamalisin adet olmadan önce cünkü adetken 3. gününde vücut kendini hamilelige hazirliyor. Hatta daha önceden de icebilirsin. Ondan sonra bence yumurta takibi ile hamile kalmayi dene suan bende arastirma hastahanesinde bu sekilde tedavi gördüm hamilemiyim bilmiyorum ayin 18 inde belli olcak. Yumurtlama gününde esimle beraber olduktan sonra günde 3 kez 2 tane Progestani fitil olarak kullaniyorum bebek varsa düsük olmamasinda etkili oluyormus. Düsügü önlesin diye birde bana metformin verdi düsügü önlüyomus genelde seker hastalari kullaniyormus ve düsük icin cok iyi diyorlar sekerden dolayi bebek oksijen alamazmis. Sekerli seyler icme o cok cabuk kana karisiyormus cok canin cekerse bisküvi ye elbette tadimlik. Suan en son gördügüm ve bekledigim tedavi bu bakalim ne olacak. Birde troidin baslarda iki haftaya bir kontrol edilmeli ve ilacin dozu ayarlanmali bende de hasimato var. Rahimde perde varsa rahimi ikiye bölüyormus tüplerde yumurtaliklarda sorun olmadigi icin hamile kalabiliyormussun ama bebek cok erken düsüyormus normal ultrasyonda belli olmuyor o onu da yaptir istersen. Baska seyler ögrenirsem yazarim yine....Genetikler normal spermde normal aknimda mokropta yok aklınıza gelebilecek herseyi uaptirdin pihtilasma dısında birsey yok... kurtaj oldugum bebek de genetige gitti o da normal geldi yani anlamadim artik neden oldugunu gercekten bilmiyorum
Sekerim var hashimotom var pihtılasmam var sanirım bagisiklıktada sorun var perdeyi actılar septum ameliyati oldum tiroidlerde hep tsh t3 t4 bakildi hep normal cikiyordu hic hashimoto icin anti tpo falan bakilmadi ben simdi doktora bu sonuclari gonderince birsey demedi yani ne yapilacak gercekten bilmiyorum artik sekerim sorunsiz ilerliyor evet bazi doktorlara gore yuksek degerlerim ama hba1c diye bi deher var 6.0 benim normal sinırlardaki degerler zaten 5.9 da son buluyor yani düsmüyor 5.9 a da ne yaptiysam olmuyor saglikli bi insanin degeri 5.9 a kadar cıkabiliyorken ben 11 yildir seker hastaaiyim 6.0 i cok goruyorlar.. yani kafam cok karisik olsugum.sehirde zayen benimle ilgilenicek doktor yok bide bunun icin baska yerler gezip birde doktor arayisina giriyorum heryere araba ile gidilmiyor heryere tren otobus vs. İlede gidilmiyor yani zor cok zor bi ugrasRahimde iltihap varsa o da düsük sebebi oluyormus, örnek aliolar rahimden biraz bi kac hafta sürüyor testin cikmasi istersen onu da yaptir. Bende rahim röntgeni, kan pihtilasmasi, genetik, hormon, rahimde iltihap varmi diye bir sürü test yaptirdim aylar sürdü. Coraspirine hamile kalmadan önce baslamalisin adet olmadan önce cünkü adetken 3. gününde vücut kendini hamilelige hazirliyor. Hatta daha önceden de icebilirsin. Ondan sonra bence yumurta takibi ile hamile kalmayi dene suan bende arastirma hastahanesinde bu sekilde tedavi gördüm hamilemiyim bilmiyorum ayin 18 inde belli olcak. Yumurtlama gününde esimle beraber olduktan sonra günde 3 kez 2 tane Progestani fitil olarak kullaniyorum bebek varsa düsük olmamasinda etkili oluyormus. Düsügü önlesin diye birde bana metformin verdi düsügü önlüyomus genelde seker hastalari kullaniyormus ve düsük icin cok iyi diyorlar sekerden dolayi bebek oksijen alamazmis. Sekerli seyler icme o cok cabuk kana karisiyormus cok canin cekerse bisküvi ye elbette tadimlik. Suan en son gördügüm ve bekledigim tedavi bu bakalim ne olacak. Birde troidin baslarda iki haftaya bir kontrol edilmeli ve ilacin dozu ayarlanmali bende de hasimato var. Rahimde perde varsa rahimi ikiye bölüyormus tüplerde yumurtaliklarda sorun olmadigi icin hamile kalabiliyormussun ama bebek cok erken düsüyormus normal ultrasyonda belli olmuyor o onu da yaptir istersen. Baska seyler ögrenirsem yazarim yine....
Cok haklisin... Bende de hasimato ve seker degeri yüksek cikti. iki hafta da bir kan alinip kontrol edildi bende yumurtlama plani yapildiginda ve seker icinde metformin verdi insülin ignesinden daha ii oldugunu söyledi düsük riskini indiriyormus hatta sekeri olmayan düsükleri olan bayanlar bile kullaniyormus bunu. Bende hersey yaptim hamile kalabildigim icin tüp bebegi elediler suan gerek yok dendi. adetin 3. gününden itibaren Progesteron igne vurdum kendime her aksam yumurtlarim yeterli büyüklüge geldiginde doktor catlatma ignesi yapti 18 saat ve 36. saatte beraber olun sonra gün asiri olun dedi ve ilk birliktelikten sonra günde 3 kez 2 tane progestan fitil kullaniyorm suan ve metformin iciyorum. sabahlari da troit ilaci. Pazartesi test yapacagim bakalim ne olacak. Son gördügüm tedavi bu benim belki ii olur ayni sorunlarimiz var doktoruna bahset bunlardan istersen. Cünkü ben arastrma hastahanesinde bu tedaviyi gördüm yurtdisinda.Sekerim var hashimotom var pihtılasmam var sanirım bagisiklıktada sorun var perdeyi actılar septum ameliyati oldum tiroidlerde hep tsh t3 t4 bakildi hep normal cikiyordu hic hashimoto icin anti tpo falan bakilmadi ben simdi doktora bu sonuclari gonderince birsey demedi yani ne yapilacak gercekten bilmiyorum artik sekerim sorunsiz ilerliyor evet bazi doktorlara gore yuksek degerlerim ama hba1c diye bi deher var 6.0 benim normal sinırlardaki degerler zaten 5.9 da son buluyor yani düsmüyor 5.9 a da ne yaptiysam olmuyor saglikli bi insanin degeri 5.9 a kadar cıkabiliyorken ben 11 yildir seker hastaaiyim 6.0 i cok goruyorlar.. yani kafam cok karisik olsugum.sehirde zayen benimle ilgilenicek doktor yok bide bunun icin baska yerler gezip birde doktor arayisina giriyorum heryere araba ile gidilmiyor heryere tren otobus vs. İlede gidilmiyor yani zor cok zor bi ugras
Canım benim ya sende ne kadar ugrasmissin Sen şu an yurtdışındamısın bende bahsedeyim doktoruma ben bi bagisiklik icin deltacortril kullandığım zaman 15 hafyaya kadar ilerledim ama bi sonrakine kanamam baslayinca kan sulandiricilaro biraktim bebegin kesesi toparladi kalp atısı basladı kanama durdu tekrar da baslamamadım ilavlara kaybettim bebegimi.. of artik cok bunaldım gercekten gücüm yok tüp bebek icin gittim ona bile para vermek istemiyorum yine olmayacak diyeCok haklisin... Bende de hasimato ve seker degeri yüksek cikti. iki hafta da bir kan alinip kontrol edildi bende yumurtlama plani yapildiginda ve seker icinde metformin verdi insülin ignesinden daha ii oldugunu söyledi düsük riskini indiriyormus hatta sekeri olmayan düsükleri olan bayanlar bile kullaniyormus bunu. Bende hersey yaptim hamile kalabildigim icin tüp bebegi elediler suan gerek yok dendi. adetin 3. gününden itibaren Progesteron igne vurdum kendime her aksam yumurtlarim yeterli büyüklüge geldiginde doktor catlatma ignesi yapti 18 saat ve 36. saatte beraber olun sonra gün asiri olun dedi ve ilk birliktelikten sonra günde 3 kez 2 tane progestan fitil kullaniyorm suan ve metformin iciyorum. sabahlari da troit ilaci. Pazartesi test yapacagim bakalim ne olacak. Son gördügüm tedavi bu benim belki ii olur ayni sorunlarimiz var doktoruna bahset bunlardan istersen. Cünkü ben arastrma hastahanesinde bu tedaviyi gördüm yurtdisinda.
Anlıyorum seni hamile kaldığıma bile sevinemiyorum, korkuyorum hep. Ben izmirde gittim doktorlara bişey çıkmadı haşimatodan başka yurt dışına geldim bende.Canım benim ya sende ne kadar ugrasmissin Sen şu an yurtdışındamısın bende bahsedeyim doktoruma ben bi bagisiklik icin deltacortril kullandığım zaman 15 hafyaya kadar ilerledim ama bi sonrakine kanamam baslayinca kan sulandiricilaro biraktim bebegin kesesi toparladi kalp atısı basladı kanama durdu tekrar da baslamamadım ilavlara kaybettim bebegimi.. of artik cok bunaldım gercekten gücüm yok tüp bebek icin gittim ona bile para vermek istemiyorum yine olmayacak diye
Umarım bi care bulursun ben bi adet olsam ona gore yolumu cizicem kac ay bekleyecegimi belirleyecegim ama yok daha olamadim simdide leke geliyor kahverengi inan doktoru arayip dert anlatmak bile istemiyorumbelki adete cevirir diye bekliyorumAnlıyorum seni hamile kaldığıma bile sevinemiyorum, korkuyorum hep. Ben izmirde gittim doktorlara bişey çıkmadı haşimatodan başka yurt dışına geldim bende.
Teşekkür ederim ama kahverengi leke geliyorsa bi hafta sürmez adet olursun.Umarım bi care bulursun ben bi adet olsam ona gore yolumu cizicem kac ay bekleyecegimi belirleyecegim ama yok daha olamadim simdide leke geliyor kahverengi inan doktoru arayip dert anlatmak bile istemiyorumbelki adete cevirir diye bekliyorum
Umarım olurum 5 ay olacak yarin kurtaj olali daha adet olamadimTeşekkür ederim ama kahverengi leke geliyorsa bi hafta sürmez adet olursun.
Hamile olma sansin varmi? Kist varsa o da etkiliyo bende 2 ay olmamistim yumurtalik kisti ciktiUmarım olurum 5 ay olacak yarin kurtaj olali daha adet olamadim
Söktürücü falan kullanmadin mi cnmUmarım olurum 5 ay olacak yarin kurtaj olali daha adet olamadim
Cnm belki kan pıhtılaşma vardır bı araştırma doktoruna git gozuk emin olki araştır bir çok kişi bundan mağdurIyi geceler.. bir çok konuyu takip ettim açıkcası ama kendim gibi kimseyi bulamadım yardımlarınıza ihtiycım var...
tip 1 diyabetim var hba1c degerim 6.3 ve gebelik ile tsh sınıra yükseliyor bu nedenle hem troid ilacina hem insulinlerime devam ediyorum 27 yaşındayım 6 kez hamile kaldım ama hepsi ayrı bi düsük ile sonlandı
İlk 2 gebelik kese bozulması nedeni ile 6. Haftada kurtaj ile alindı. 3 gebelik kimyasal oldu test yapıldı kanda pihtilasma cıkti
4. Gebelikte doktor hemen claxane 0.4 ve folik asit basladi kalp atisini duyduk 8+3de kalbi durdu..
5. Gebelik kimyasal oldu 6. Gebelikte baska doktora gittim o da claxane 0.6 ve coraspirin ile vitaminlere basladı kese icerisinde hematomlar olusunca yatış verdi progestan ampul ve hap a basladik claxane 0.8 e yukseltildi 8+5de kalbi durdu icerdeki hematomlar hic azalmadi hep coğaliyordu..
en son kurtaj sonrasi rahimde polip var dedi histereskopi yapildı fakat patolojide polip cikmadı kurtaja ait bebek kalintisi.. bunun disinda cogu testi yaptirdik esim ile sorun gozukmuyor
Cevremde olsun aile içerisinde olsun aldığım her bebek haberi beni şu an yıkmakla kalmıyor iyice çıkmaza itiyor.. 3 aydır bekliyorum doktorum hala bi tedaviye başlamadı nisan sonunu bekliyor ama ben artık beklemek istemiyorum..
Gücüm kalmadı nolur akil verin yardım edin herkese sevinir gibi yapıp için için kendimi yemekten içime ağlamaktan yoruldum...
Var evet ama olmuyor igne ile de aspirin ile de olmuyorCnm belki kan pıhtılaşma vardır bı araştırma doktoruna git gozuk emin olki araştır bir çok kişi bundan mağdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?