- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
Hayir kullaanmadm ya demedi doktor kullan diye vallaha doktor benden biktı bende doktordan bekliyoruz bakalim leke devam ediyo ama cevirirmi adete bilemedmSöktürücü falan kullanmadin mi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kullaanmadm ya demedi doktor kullan diye vallaha doktor benden biktı bende doktordan bekliyoruz bakalim leke devam ediyo ama cevirirmi adete bilemedmSöktürücü falan kullanmadin mi cnm
Canım profesere GT bende 3 yıldır ne düşük ne kürtaj nede bı hamilelik geçti en azından hamile kalabiliyorsun cnm bnde oda yokkkkVar evet ama olmuyor igne ile de aspirin ile de olmuyor
Kullan cnm normal değil bu eger gebelik şüphesi yoksa..Hayir kullaanmadm ya demedi doktor kullan diye vallaha doktor benden biktı bende doktordan bekliyoruz bakalim leke devam ediyo ama cevirirmi adete bilemedm
Cnm sakın oyle deme bak dua gibi olur kabul olur. Ayni sey basima geldi ondan diyorum. Ne guzel düşük de yapsalar hamile kalabiliyolar dedim 4 aylikken melek kızımı kaybettim suyu bitmesi sonucuCanım profesere GT bende 3 yıldır ne düşük ne kürtaj nede bı hamilelik geçti en azından hamile kalabiliyorsun cnm bnde oda yokkkk
Kist yok hamilelikte yok cunku hala betam düsmediHamile olma sansin varmi? Kist varsa o da etkiliyo bende 2 ay olmamistim yumurtalik kisti cikti
Adet suphesi yok daha betam sifirlanmadı heraldeKullan cnm normal değil bu eger gebelik şüphesi yoksa..
6 ayda betan in sifirlanmamasina imkan yok ben kızımı 4 aylikken kaybettim 43.gun geldi adetim. Bence iyi bi doktora git söktürücü vermesi lazim bi sıkıntı olanilirKist yok hamilelikte yok cunku hala betam düsmedi
Adet suphesi yok daha betam sifirlanmadı heralde
6 ayda düsende oluyor dedi doktor bilemiyorum ki bende rahim cok yoruldu dengesi şaştı diye dusundum acikcası vermiyo 3 ayri doktora bahsettim konudan vermedi söktürücü hic biri bahsetmedi bilemedimki 1 i tüp bebekci biri perinatolog 1 ide normal kadin dogum uzmanı idi yani artik hic birini arayip ben daha adet olmadim demek istemiyorum oyle sıkıldım yoruldum ki bi ihtimal ankaraya gitme durumumuz var belki hazir oradayken şu tüp bebek icin gorustugum doktorlara gidebilirim6 ayda betan in sifirlanmamasina imkan yok ben kızımı 4 aylikken kaybettim 43.gun geldi adetim. Bence iyi bi doktora git söktürücü vermesi lazim bi sıkıntı olanilir
9 ayda bebeğini kaybedenlerde bile 40 güne adet oluyo bence düşmemesinin sebebi ya tekrar hamile kalman ya bi sıkıntı olduğunun göstergesi.6 ayda düsende oluyor dedi doktor bilemiyorum ki bende rahim cok yoruldu dengesi şaştı diye dusundum acikcası vermiyo 3 ayri doktora bahsettim konudan vermedi söktürücü hic biri bahsetmedi bilemedimki 1 i tüp bebekci biri perinatolog 1 ide normal kadin dogum uzmanı idi yani artik hic birini arayip ben daha adet olmadim demek istemiyorum oyle sıkıldım yoruldum ki bi ihtimal ankaraya gitme durumumuz var belki hazir oradayken şu tüp bebek icin gorustugum doktorlara gidebilirim
Canım testi yaptinmı ne cıktı sonucTeşekkür ederim ama kahverengi leke geliyorsa bi hafta sürmez adet olursun.
Onun icin de gittim 3 ayrı yere ama olmadı nasip olacaksa bi sekilde verecek rabbim ama olmayacaksa ugrasiyoruz ne faydaAblamda iki düşük yaptıktan sonra pıhtılaşmaya bakıldı. Hatta iki ablamda hamilelikleri boyunca iğne kullandı. Ama bunun dışında inanırmısın bilmiyorum söylemeyede çekiniyorum ama ümmü sübyan diye bir şey var. Aslında böyle konuları buralara yazmam ama sana gerçekten çok üzüldüm. Bir araştır istersen. Belki bir faydası dokunur
Maalesef negatif cikti yarin adetimin 3. Günü tekrar tedaviye baslicas randevum var sabah ya bide leke geldiginde mi adetin ilk günü sayiliyo kanama olunca mi?Canım testi yaptinmı ne cıktı sonuc
Leke gelmeye baslayinca sayiliyor da brisey dicem sana sen aspirine basladinya su an o nedenle hamile kalamiyor olabilirsin.. yani konularimda geciyo bi kac kisi var oyle bende oyle binara kullandim 3 ay boyunca hamilelik olmadi ama 4. Ay biraktigimda hamilelik oldu yani aspirin engel oluyor bazi durumlardaMaalesef negatif cikti yarin adetimin 3. Günü tekrar tedaviye baslicas randevum var sabah ya bide leke geldiginde mi adetin ilk günü sayiliyo kanama olunca mi?
Yok ben aspirin kullanmiyorum canim kuzenim kullanmisti bende pihtilasma sorunu yokmus. En son mayista düsük yapmistim bilmiyorum bakalim.Leke gelmeye baslayinca sayiliyor da brisey dicem sana sen aspirine basladinya su an o nedenle hamile kalamiyor olabilirsin.. yani konularimda geciyo bi kac kisi var oyle bende oyle binara kullandim 3 ay boyunca hamilelik olmadi ama 4. Ay biraktigimda hamilelik oldu yani aspirin engel oluyor bazi durumlarda
Canım bende 3 dusuk 2 kımyasal var ümmü sübyanla alakalı kilitmi taktılar göbek altına ben bu gebelıkte onu dusunuyorum takmayıAblamda iki düşük yaptıktan sonra pıhtılaşmaya bakıldı. Hatta iki ablamda hamilelikleri boyunca iğne kullandı. Ama bunun dışında inanırmısın bilmiyorum söylemeyede çekiniyorum ama ümmü sübyan diye bir şey var. Aslında böyle konuları buralara yazmam ama sana gerçekten çok üzüldüm. Bir araştır istersen. Belki bir faydası dokunur