• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Hikayelerim sonrası

Herkese merhaba arkadaşlar,
Daha önce bir çok kere konu açmıştım düşüklerim ile alakalı. Öncelikle 4 senedir evliyiz ve son bir buçuk senedir çocuk düşünmeye başladık. Sonrası ile şöyle gelişti;
1. Hamilelik- 2020 hazıran ayında hamile olduğumu öğrendim.Tam sevindim derken 4+3 te kanama başladı hastaneye gittik. Betamda problem yoktu ama kesem görünmesi. ertesi gün yine aynı şekilde kanama ile uyandım ama beta yine yükseldi. Ertesi gün ise pıhtı düşmeye başladı ve beta kese görünmeden düştü. Aşırı üzgündüm, her sabah içimde ateşle uyanıyordum. Doktor kimyasal gebelik demişti sonraki gebeliğii planlayabilirsiniz demişti.
2. Hamilelik 2020 ekim ayı regli bir gün gecikti beta testi verdim 790 çıktı yine hamileydim. Ertesi gün beta 2590 olmuştu çok mutluydum. Derken 4+4 te yoğun kanama ile beta düşüşe geçti ve yine kese görünmedi.
3. Hamilelik - 2021 şubat regli bir gün gecikti beta baktırmak istemedim en azından 5 haftalık olalım dedim. Tam 5. haftaya girdiğimiz gün idrar testini yeniledim ama ilk yaptığım testten daha silik çıktı ve ben kimyasal gebelik olduğunu anladım. Beta baktırmaya gittim 5. haftada 270 çıktı derlen yoğun kanama ile gebelik kese görünmeden sonlandı.
sonrasında peritanolog ile görüüştüm bazı tahliller istedi. Kromozom analizi, trombofoli paneli, rahim filmi, bağışıklık sistemi testleri.
4. Hamilelik- 2021 haziran reglime 4 gün kala rüyamda kendimi hamile gördüüğüm için test yaptım silik çizgi çıktı. Doktora gittim beta verdim 315 çıktı. Hamileyim dedim hemen kan sulandırıcı iğne ile progestana başlanıldım. Beta takibi yapalım denildi ve beta düşüşe geçti 4+4 dü. Aşırı ağladım bu sefer olacaktı sanıyordum. Sonra testi yeniledim beta yükselmeye başladı bu sefer kaygılandım dış gebelik olabilir denildi. Testi tekrar ettikçe beta 2 kat olacak şekilde artışa geçti. Sonrasında kese göründü. Doktor iki gün sonra gel dedi. Kese görüldü diye o kadar sevinmişken 2 saat sonra ağrısız şekilde gri kocaman bir parça düştü çamaşırıma. Sonrasında yoğun kanama başladı ve bu gebeliğimde 6. haftada sonlanmış oldu.
Şuan 5 aydır çıkmayan kromozom analiz sonuçlarını bekliyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bazen aşırı ümitsiz oluyorum. Benim gibi olup güzel gelişmeler yaşayan arkadaşlarım var mıdır?Sorunumun ne olduğunu çok merak ediyorum.
Merhaba düşük yaşarken mide bulantısı oldumu sizde

Merhaba test sonucunda hiç bir şey çıkmadı. Sperm testi ile bağışıklık sistemim kaldı. serviks yetmezliğim olabilir mi diye düşünmeye başladım?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle rabbim bidaha yaşatmasın birebir olmasada benzer durumları bende yaşadim genetik sonuçlarımızı bekliyoruz halen daha çikmadı 5 ay olacak nerdeyse sizinki ne kadar surede çıktı? Artik kaybettiler felan vs bisey oldu diye düşünmeye başladım

Merhaba düşük yaşarken mide bulantısı oldumu sizde
Merhaba geçmiş olsun öncelikle rabbim bidaha yaşatmasın birebir olmasada benzer durumları bende yaşadim genetik sonuçlarımızı bekliyoruz halen daha çikmadı 5 ay olacak nerdeyse sizinki ne kadar surede çıktı? Artik kaybettiler felan vs bisey oldu diye düşünmeye başladım
Amin, Allahım kimseye yaşatmasın. Ben 3 martta yaptırdım testleri 2 ağustosta çıktı sonuçlar. Haydarpaşa numunede yaptırmıştım. 5 aya çıktı bizimde, siz telaş etmeyin. Tüm testlerinizi yaptırdınız mı? Bu bağışıklık sistemi testleri beni korkutuyor.

Amin, Allahım kimseye yaşatmasın. Ben 3 martta yaptırdım testleri 2 ağustosta çıktı sonuçlar. Haydarpaşa numunede yaptırmıştım. 5 aya çıktı bizimde, siz telaş etmeyin. Tüm testlerinizi yaptırdınız mı? Bu bağışıklık sistemi testleri beni korkutuyor.
Teşekkur ederim o zaman bizimde bu ay cikar inşallah. Bende pihtilaşma bozukluğu cıktı 4 genimde birisi en onemli iki gen varya benimki FIIprothrombin bu gen düsüğe sebebiyet veriyomuş gittigim butun doktorlar aynisini soyledi gebelikte coraspin ve iğne, bağışıklıgıma gelince malesef sıkıntılı anti tpo yüksek cikti yani haşimatom varmış troidin bi hastalığı. En son kimyasal gebelik yaşadım öğrenmemle düşmesi kısa sürdü zaten hiçbisey anlayamadim doktorum bidahaki gebelikte bağışiklik baskilayıcı kullancağımızı soyledi hematoloğada gittim kan aldılar ne için olduğunu anlayamadim malum devlet hastanelerinde soru sormak mümkün deil haftaya onun sonucu icin gitcem valla aylardir ugrasiyorum cok yiprandim. Korkmayın insallah bisey cikmaz çikarsada ilaç vs çözümü varmış allahta nasip ederse olur zaten

Teşekkur ederim o zaman bizimde bu ay cikar inşallah. Bende pihtilaşma bozukluğu cıktı 4 genimde birisi en onemli iki gen varya benimki FIIprothrombin bu gen düsüğe sebebiyet veriyomuş gittigim butun doktorlar aynisini soyledi gebelikte coraspin ve iğne, bağışıklıgıma gelince malesef sıkıntılı anti tpo yüksek cikti yani haşimatom varmış troidin bi hastalığı. En son kimyasal gebelik yaşadım öğrenmemle düşmesi kısa sürdü zaten hiçbisey anlayamadim doktorum bidahaki gebelikte bağışiklik baskilayıcı kullancağımızı soyledi hematoloğada gittim kan aldılar ne için olduğunu anlayamadim malum devlet hastanelerinde soru sormak mümkün deil haftaya onun sonucu icin gitcem valla aylardir ugrasiyorum cok yiprandim. Korkmayın insallah bisey cikmaz çikarsada ilaç vs çözümü varmış allahta nasip ederse olur zaten
Sizin kaçıncı gebeliğinizdi acaba? bende de pıhtılaşma problemi vardı sizinki gibi değil ama 2 genim heterezigot çıktı. Coraspron ve kan sulandırıcı iğne kullandım ama sonuç alınamadı bence bende başka problem var hayırlısı. Bağışıklık testlerinden yaptıracağım işte bakalım :)

Sizin kaçıncı gebeliğinizdi acaba? bende de pıhtılaşma problemi vardı sizinki gibi değil ama 2 genim heterezigot çıktı. Coraspron ve kan sulandırıcı iğne kullandım ama sonuç alınamadı bence bende başka problem var hayırlısı. Bağışıklık testlerinden yaptıracağım işte bakalım :)
Benim 1 sagliklı dogumum var ilk eşimden hiç sıkıntı yaşamadım onda pıhtılaşmam olduğunu bile bilmiyordum şuanki eşimle evlendikten sonra 7haftalık kalp durması, bide rahim ağzı gebeliği yaşadıktan sonra arastirmaya basladik hazirandada tekrar deneyelim dedik o da kimyasal oldu doktor devam edin ara vermeyin dedi hopp ustune yumurtam catlayamamis kist olusmuş beklemedeyiz yani bakalım hayirlisi artik genetik sonuclarımız cikmadıgi icinde tam anlamiyla sıkıntinın ne oldugunu bende bilmiyorum normal bi gebelik elde edebilsek igne ilac ise yariyomu anlicazda o aşamayada gelemedik. Ihmal etme testini yaptir kesinlikle,umarım bi sıkıntı çikmaz çıkarsada en azından ne oldugunu ogrenmis olursun ona gore bi tedavi uygulanir

Merhaba benimde dusuklerim oldu 1pihtilasma genim cikti önemsiz dediler diger testlerimiz normal bagisiklik icin ne testi isteniyor onu yaptirmadik biz bir tek.yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba benimde dusuklerim oldu 1pihtilasma genim cikti önemsiz dediler diger testlerimiz normal bagisiklik icin ne testi isteniyor onu yaptirmadik biz bir tek.yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba, benden sırayla şunlar istendi rahim filmi sonra trombofoli paneli, sonrasında eşimden ve benden kromozom analizi ve bağışıklık sistemi için testler( homosistein, si3, si4, antitromfin ııı, protein c ve ısh, antiglikoprotein ıggm ve ııgm anti ds dna, ana testleri

Rahim filmi çekildi. Rahim sola yatık çıktı ama bu problem değil dediler.pıhtı testinde iki değer heterezigot çıktı. Hemotolog ve bir kaç kadın doğum uzmanı önemsiz olduğunu söyledi. Bir iki hekim önemli dedi ve ilaca başlattı.bende içim rahat etsin dedim nasıl olsa vücuda zararı yok diye başladım
Merhaba rahim filmi nerede çekildiniz

Back