- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
- Konu Sahibi neslihamje
-
O kadar haklısınız ki . Aslında zaten her şeylerini biliyordum ama gözüm karardı çok aşıktım hala da öyle gerçi .. her şeyi en başından biliyordum ve evet bile bile lades dedimEvlilik öncesi ailenin tarzını az, cok öğrenmiş olmalıydınız. Tanışma görüşme safhası bundan var. Kalabalık yerine sakin bir yasam istiyorum demeliydiniz ve buna göre bir cözüm olmalıydı. Bayramın ilk iki gününü sizle gecirip 5 günlüğüne memlekete gidebilirdi mesela. Tabi şuan hamilelik nedeniyle gitmediğiniz için bu sene hiç olmamalıydı o ayrı. Ben de ilk gebeliğimde tatil için bırakıp giden adama toplam üç evlat verdim. Sans işte bizimki.
Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Oturup bekleyecek misiniz?Sanırım beni hala ailesi olarak görmüyor . Ailesi ablası onun kutsalı . Ben hala onun sevgilisiymişim gibi davranıyor .
Çok haklısınız . Şöyle ki 3 tane evli abisi var ve eşleri yanında ve bu duruma gık demiyorlar . Aşırı normal karşılıyor ve eşim beni onlarla karşılaştırıyor. Sen abartıyorsun diyor sürekli . Geçen yıl eltim 9 aylık haliyle gitmişmiş ben fazla kırılganmışımPeki siz? Siz onun ailesi /kutsalı değil misiniz?
İnsanlar evlendikten sonra asıl aileleri eşleri ve çocukları olmalıdır. Aksi bir durumda zaten üzülen siz olacaksınız oluyorsunuz da. Siz kendinizden ve değerinizden vazgeçmeye razıyken karşıdan farklı davranmasını beklemeyin bence.
Lütfen yanlış anlamayın. Bunu sizi üzmek için değil hem eşinizin hem sizin önceliğiniz olmanız için söylüyorum.
Şuan evde oturup bekliyorum ve çıldırıyorum . Nasıl bir tepki vereceğimi bilemiyorum çünkü ben git dedimEee ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Oturup bekleyecek misiniz?
Bütün ailesi bu durumu o kadar normal karşılıyor ki ben mızmızlanıyormuşum. Eltim 9 aylık haliyle gitmiş ben fazla kırılganmışım. Dolayısıyla eşimi dolduruyorlarHormon falan değil.
Eşiniz düpedüz saygısız, aile olmayı becerememiş biri.
Siz gidemiyorsunuz gitmeyecek bu sene hu kadar basit.
O kadar kalabalığa hiçbir zaman gitmek istemeyebilirsiniz, onda da sartlar müsaitse ki şu saatten sonra çocuğunuz olacak yine sizi bırakıp 10 gün gidemez.
Asla kabul edilir bir şey değil benim açımdan.
Peki o zaman bekleyin.Şuan evde oturup bekliyorum ve çıldırıyorum . Nasıl bir tepki vereceğimi bilemiyorum çünkü ben git dedim
Ay siz yazdıkça ben sinirleniyorum. Baya metanetlisiniz 6 aylık gebesiniz bir de maşallah gerçektenÇok haklısınız . Şöyle ki 3 tane evli abisi var ve eşleri yanında ve bu duruma gık demiyorlar . Aşırı normal karşılıyor ve eşim beni onlarla karşılaştırıyor. Sen abartıyorsun diyor sürekli . Geçen yıl eltim 9 aylık haliyle gitmişmiş ben fazla kırılganmışım
Aşık olarak evlenen biri varsa o da sizsiniz. Eşiniz size aşık gibi durmuyor. Bir de hamile kadına kırılgan diyip başkasıyla karşılaştırıyor. Valla yuh diyorumGitme dedim 1 hafta önce yine kavgalar etti benimle ailemden ne istiyorsun bir türlü kabullenemedin vs vs . Hele şimdi evde oturup gitmeseydi ve o stroyleri görseydi benim burnumdan getirirdi
Ne yapmalıyım sizce ben akıl tutulması yaşıyorum çünküPeki o zaman bekleyin.
Ne yapmalıyım sizceAşık olarak evlenen biri varsa o da sizsiniz. Eşiniz size aşık gibi durmuyor. Bir de hamile kadına kırılgan diyip başkasıyla karşılaştırıyor. Valla yuh diyorum
Çocuk yapmak yerine boşanmalıydınız, adam adam değil ki ...Gitme dedim 1 hafta önce yine kavgalar etti benimle ailemden ne istiyorsun bir türlü kabullenemedin vs vs . Hele şimdi evde oturup gitmeseydi ve o stroyleri görseydi benim burnumdan getirirdi
O zaten inanılmaz manipülasyon ustası bir insandır . Aynen dediğiniz gibi ne halin varsa gör dedimSiz isteyerek gitme demediniz muhtemelen seni manipüle etti git Allah'ı cezası beni rahat bırak şeklinde duygusunda söylediniz ...benim eski evlendigim mendeburda öyle yapmıştı bi halt olmaz bundan ...ayy insalalh eğlencesi b.k olsun ..gıcık oldum
Ooo ona kalsa ondan iyisi ve mükemmeli yok . Her şeyi ben abartıyorumÇocuk yapmak yerine boşanmalıydınız, adam adam değil ki ...
Ben büyük olay çıkarırdım, tüm aileme anlatır ne halt olduğunu gösterir sonra bir güzel boşardım, boşamazsan bile büyük ders vermen lazım...Ne yapmalıyım sizce
Ailen iyiyse yanına git telefonlarıni açma eğlencesi mahfolsun ..annene babana da bir şey soylettirmeO zaten inanılmaz manipülasyon ustası bir insandır . Aynen dediğiniz gibi ne halin varsa gör dedim
Eşiniz sizin acil bi durumda ne yapacağınızı düşünüyor mesela? Allah korusun acil bişey oldu ağrınız sızınız oldu ne olmasını bekliyor? Bence bunun cevabına göre ona haksızlık ediyorum etmiyorum bem git dedimi yorumlayın.Ne yapmalıyım sizce
Hamilesiniz artık kendinizi üzmemeye çalışın. Riskli bir hamileliğiniz varsa aileniz gelebilir yanınıza. Eşiniz konusunda ise bilemiyorum böyle konularda yorum yapıp vebal de almak istememNe yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?