6 aylık evliyim Kocam haftada 3-4gün arkadaslarıyla bulusuyor

Kendimi ifade edebilmek adına mütevazı olamayacağım inanin kesinlikle yaşıtlarım gibi değilim kesinlikle...hayattan beklentilerim gereğinden fazla ve bulunduğum konumu taşımak için oldukça kendimi geliştirdim.bunu çevremdende duyuyorum.özellikle eşimin akrabaları benden oldukça memnunlar ve 45-50 yaşındaki kişilere bile öneride bulunup iletişime girebiliyorum sadece işişkimizde eşim benim müdahale etmeme fırsat vermiyor genelde sakin ve sade hayatı yercih ediyor ama buda bana göre değil örneğin ben cok cıvıl cıvık şen şakrak biri iken daha dizginlendim öyle işte bilmem anlatabildimmi

Offff canm ya sana da üzüldüm ama ben sindiremiyorum elimde değil ve kimseyede yapmacık davranamıyorum o bakarsa bende bakarım gezerim tozarım bende direkt böyle bi zihniyet oluşuyor tabiki kimseye yavsiye etmem dogru birşey değil sadece içimi paylastım

yaşı büyük olduğu için bu zamana kadar nasıl yaşamışsa bundan sonra da öyle devam ediyor. yani bu adam 30 yaşına kadar gece gezmelerine alışmış evlenip 6 ayda değişmesi hemen olmaz. yavaş yavaş bitirmesini sağlasanız. mesela haftada 7 gün çıkıyorsa 5 güne indirmesini deneyin sonra 4 sonra 3 falan derken belki bazı eyler değişecektir.
artık evli olduğunu idrak etmesi lazım. evde zaman geçirirken de ikinizin de mutlu olacağı şeyler yapmaya çalışın bu da deneye deneye bulacağınız şeyler.

selam arkadaslar herkesın gorusu farklıdır tabıkı ama ben sahsım adına konusmam gerekırse cok buyuk yas farkına karsıyım ama tabı cok fark olup mutlu olanda hıc fark olmayıp mutsuz olanda var kısıye yasama ve evlılıge gore degısıyor evlılık demek paylasmak demek aynı evı aynı yatagı EN ONEMLISI HAYATI paylasmak demek gunduzunde tıksındıgın adamın gece yatakta tenındende tıksınırsın esler aynı seye gulmelı dır sen gulerken o bakarsa olmaz bı zaman sonra gulmelerde batar aglamalarda AMMA bu dısarı goz suzme konusuna gelınce onun yasla da boyla poslada guzellıklede alakası yok o tamamen AHLAKLA EDEPLE SAYGIYLA alakalı

SAKIN KIYASTA YAPMA BU SEFERDE KENDI YAPTIGINI UNUTUR SENIN YAPTIGINI BUYUTUR zamanla vazgecıyaptıgının yanlıslıgını gorecektır belkı evet cok zor bır durumdur emınım ama ınsan hatasından vazgecmeyı esının rahatsızlıgını gormeyı once kendısı ısteyecek nısanlıyken ne gıbı bahaneler buluyordu benı ıkna edıyordu demıssınya

Bende aynı esime diyorum ikinci olursa bende yapicam dedim Allah korusunda ikinci olursa son olur dedim cok seviyorum cunku

Görüşleriniz için sağolun ne yazıkki herşeyi kenara koysamda bunu yapamıyorum sindiremiyorum gayri ihtiyari nefret olusuyor içimde dün onunla konusunca kendmi ifade edince bi nebzede olsa rahatladım

Bende aynı esime diyorum ikinci olursa bende yapicam dedim Allah korusunda ikinci olursa son olur dedim cok seviyorum cunku
Kesinlikle böyle tiplere sevgini fazla belli etme ve her zaman mesafeni agırlığını koru cnm benden sana en büyük tavsiye yoksa olayı unutup aynı şeye devam eder

Sen yaparsan inan sen affedersin orospu olursun kendi yaptigini unutur kadın yapinca göze batar erkek yapinca elinin kiri olur ne yazikk ki

Kesinlikle böyle tiplere sevgini fazla belli etme ve her zaman mesafeni agırlığını koru cnm benden sana en büyük tavsiye yoksa olayı unutup aynı şeye devam eder
Sevgimi belli eden biri degilim zaten canım cok seviyorum ama öyle vıcık vıcık degilim güzel söz bile söylemiyorum icimden gelmiyor

Ya
ne biliym mesela mini etekli birine baktıysa eteği dikkatimi çekti dedi kendisi bi ara mağazada caliştığı için insanların kılık kıyafeti ilgisini çekiyo zaman zaman öyle seyler işte bende o an ona toz konduranadgım için afiyetle yedim

Canım eşinizi eve bağlama yollarını bul
Eşiniz dışarda yaninda göz kaymasi hiçte iyi bir durum değil

Sevgimi belli eden biri degilim zaten canım cok seviyorum ama öyle vıcık vıcık degilim güzel söz bile söylemiyorum icimden gelmiyor
Yeri gelir onlarda olur ama mesafe baska bsy mesela biz birbirimize hiç isimle hitap etmezken şimdi sadece ismiyle hitap ediyorum iki gündür

anladım sımdı aslında o gostermıs sız gormek ıstememıssınız haklısınızda ınsan nısanlıyken boyle bır durundan cokta suphelenmezkı hele bıde sevıyorsa

gunluk hayatta nasılsın yanı hanı ısvelı cılvelı fıkır fıkır kısıler vardır onlardan mısınız eve baglasanız baskalarına bakmaya fırsatı kalmasa

anladım sımdı aslında o gostermıs sız gormek ıstememıssınız haklısınızda ınsan nısanlıyken boyle bır durundan cokta suphelenmezkı hele bıde sevıyorsa
evet o dönem çok seviyordum

gunluk hayatta nasılsın yanı hanı ısvelı cılvelı fıkır fıkır kısıler vardır onlardan mısınız eve baglasanız baskalarına bakmaya fırsatı kalmasa
Bı haftaya kadar genel anlamda yine iyiydik yeri gelince çok iyi cilve yaparım ve onuda fazlasıyla memnun ederim öyle ucustuğumuz zamanlar oluyordu gereğinden fazla tatmin ediyorum her anlamda.kılık kıyafetimle gözünüde doyuruyorum ama anladmki bu karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…