- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Kocam ilişkiye müdahale etmeme fırsat wermiyor evde cok sıkldım konusalm diyorum erteliyo şu an o havada değişm sonra konusurz diyo film esnasnda diyosam şu an film izlyorz diyo gelecegte beklentilerimzi konusmak istyorm kısa soğuk cevaplar offf aklma geldkçe bi hiç gbi görüyorum onu varlgı yokluğu bir sanki20 yaşındasınız, uzun zaman çıktık dçyorsunuz kaç sene mesela?
çalışmıyorsunuz,okumadınız da byük ihtimal,evde sevişip dizi izlemekten başka yapacak işiniz yokmuş.o zaman adam da dışarı çıkar elbette..
kendinizi geliştirin,dünya görüşünüz olsun,birikiminiz olsun,ki adamla konuşacak birşeyleriniz olsun..
öyle gencecik kız aldı ,şanslı falan demekle olmuyor o işlerio çıtır kız ancak sevişirken işe yarıyor o bile tartışılır..kendinizi çıtırlıktan fazla biri haline getirin bence..
Ben bunu burda paylasıyorum tabikş eşime bunu bellie etmek çok basit bi davranış olduğunun farkındayım yani konuyu burdan ele almak hiçbiryere götürmez ayrıca okuyup meslek edinmenin evliliğe ne gibi artı sonuçlar gerireceğini anlamadımBaşkalarına bakma konusuna bir yorum yapamıcam belki o amaçla bakmıyordur, bakıyorsa da karakterle alakalı durum. Yanlış anlamayın ama ben sizde mütevazilik namına bir hareket göremedim. Erkekler bu tip davranışlardan hoşlanmazlar erkekleri de geçtim kimse hoşlanmaz. Sıkılır, kaçar, değersiz hisseder. Aldı benim gibi gencecik kızı gibi bir cümle kurmuşsunuz 30 yaşta geç bir yaş değil. Sizde biliyordunuz evlenirken yaşını bu adam sonradan 30 olmadı. Madem büyük kaldı size göre 17 yaşında 27 yaşında biriyle neden görüştünüz orası da ayrı konu. Sana bir lütufum ben tarzı yaklaşmaya devam ederseniz bu evliliği toplamanız çok zor olacak gibi görünüyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Kendinize evdeki genç hanım statüsünden farklı şeyler katın. Mesela okuyun, meslek edinin. Çevreniz olsun
yalniz yaşiyoruzCanım yanlızmisiniz.kayinpeder ve kayinvalide yaninizdami
Kocam ilişkiye müdahale etmeme fırsat wermiyor evde cok sıkldım konusalm diyorum erteliyo şu an o havada değişm sonra konusurz diyo film esnasnda diyosam şu an film izlyorz diyo gelecegte beklentilerimzi konusmak istyorm kısa soğuk cevaplar offf aklma geldkçe bi hiç gbi görüyorum onu varlgı yokluğu bir sanki
Ayrıca ben sadece genc olusumdan ibaret bi varlık değilim konuyu okuduysanız baska seyler de mevcutKocam ilişkiye müdahale etmeme fırsat wermiyor evde cok sıkldım konusalm diyorum erteliyo şu an o havada değişm sonra konusurz diyo film esnasnda diyosam şu an film izlyorz diyo gelecegte beklentilerimzi konusmak istyorm kısa soğuk cevaplar offf aklma geldkçe bi hiç gbi görüyorum onu varlgı yokluğu bir sanki
Getirmez olur mu? İlk önce kendin için çabalıyor olacaksın, herşeye rağmen hayata dair amacın olacak. Evlilik, çocuk yapmak elbetteki önemli. ama hayat bunlardan ibaret olmamalı. Üretebilmelisin. Akşam eve geldiğinde eşinle paylaşabileceğin kendine ait bir hayatın olmalı. Bende şunu şunu yaptım diyebilmenin tadı bambaşka birşey. Bırak eşini herkesin sana bakışı yaklaşımı değişecek. Eşine hadi sana şurda yemek ısmarlıyım diyebilceksin mesela, bunu gerçekten sen yapmış olacaksın. Saymakla bitmez. İlla örgün okumak zorunda değilsin ki bence oku çevren olsun mutlu ol ki, mutlu et. Belki çok zor ama kendim için herşey diyorum artık. denemeye değer.Ben bunu burda paylasıyorum tabikş eşime bunu bellie etmek çok basit bi davranış olduğunun farkındayım yani konuyu burdan ele almak hiçbiryere götürmez ayrıca okuyup meslek edinmenin evliliğe ne gibi artı sonuçlar gerireceğini anlamadım
Ben bunu burda paylasıyorum tabikş eşime bunu bellie etmek çok basit bi davranış olduğunun farkındayım yani konuyu burdan ele almak hiçbiryere götürmez ayrıca okuyup meslek edinmenin evliliğe ne gibi artı sonuçlar gerireceğini anlamadım
Bi taraftan doğru yalnız eşim beni okutma yada çalıştırma taraftarı değil ama başka yönlerde bu fikri kullanabilirim tesekkür ederim inşallah bunu başarırımGetirmez olur mu? İlk önce kendin için çabalıyor olacaksın, herşeye rağmen hayata dair amacın olacak. Evlilik, çocuk yapmak elbetteki önemli. ama hayat bunlardan ibaret olmamalı. Üretebilmelisin. Akşam eve geldiğinde eşinle paylaşabileceğin kendine ait bir hayatın olmalı. Bende şunu şunu yaptım diyebilmenin tadı bambaşka birşey. Bırak eşini herkesin sana bakışı yaklaşımı değişecek. Eşine hadi sana şurda yemek ısmarlıyım diyebilceksin mesela, bunu gerçekten sen yapmış olacaksın. Saymakla bitmez. İlla örgün okumak zorunda değilsin ki bence oku çevren olsun mutlu ol ki, mutlu et. Belki çok zor ama kendim için herşey diyorum artık. denemeye değer.
Okuyup meslek edinmek kendine ait bir hayatının olması demek. Hayatının merkezinde koca denen varlığın olmaması demek. Adam arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde senin de gidebilecek bir yerlerin olması demek.
Eşimle 14 yaş var aramızda. Senin tabirinle ben de çıtırım yani. Ama ayaklarımın üstünde duruyorum. Okuyorum araştırıyorum, hala öğreniyorum. Akşam eşim eve geldiğinde bugün ne yaptın dediğinde anlatacak şeylerim oluyor, yemekten temizlikten ibaret değil hayatım çünkü. Her konuda edecek iki çift lafım var. O yüzden dizi izlemek ya da arkadaşlarıyla zaman geçirmek yerine benimle sohbet etmeyi tercih ediyor eşim.
Yani sözün özü güzelcim sen kendini geliştirmezsen ne gençliğinin önemi var ne güzelliğinin. Bir adamın sana saygı duymasını seni dinlemesini, önemsemesini istiyorsan önce ayaklarının üzerinde duracaksın sonra çok bileceksin.[/QU offff offff çok iyi hoş söylüyorsun gayette akla mantığa uyar ama eşim beni çaliştırmıyor gelde işin içinden çık yoksa benim içinde çok iyi olur eve kapandım kaldım mensup olduğum bi yerde haftanın iki günü gittiğim toplantıdan baska birşey yok ama bunuda yapıcam gerekirse o alanda kendmi geliştirirm..hea bu arada çıtır tabirini ben kullanmadım sadece adım öyle çıktı
offff offff çok iyi hoş söylüyorsun gayette akla mantığa uyar ama eşim beni çaliştırmıyor gelde işin içinden çık yoksa benim içinde çok iyi olur eve kapandım kaldım mensup olduğum bi yerde haftanın iki günü gittiğim toplantıdan baska birşey yok ama bunuda yapıcam gerekirse o alanda kendmi geliştirirm..hea bu arada çıtır tabirini ben kullanmadım sadece adım öyle çıktıOkuyup meslek edinmek kendine ait bir hayatının olması demek. Hayatının merkezinde koca denen varlığın olmaması demek. Adam arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde senin de gidebilecek bir yerlerin olması demek.
Eşimle 14 yaş var aramızda. Senin tabirinle ben de çıtırım yani. Ama ayaklarımın üstünde duruyorum. Okuyorum araştırıyorum, hala öğreniyorum. Akşam eşim eve geldiğinde bugün ne yaptın dediğinde anlatacak şeylerim oluyor, yemekten temizlikten ibaret değil hayatım çünkü. Her konuda edecek iki çift lafım var. O yüzden dizi izlemek ya da arkadaşlarıyla zaman geçirmek yerine benimle sohbet etmeyi tercih ediyor eşim.
Yani sözün özü güzelcim sen kendini geliştirmezsen ne gençliğinin önemi var ne güzelliğinin. Bir adamın sana saygı duymasını seni dinlemesini, önemsemesini istiyorsan önce ayaklarının üzerinde duracaksın sonra çok bileceksin.
ilişkinizi konuşun demiyorum ki ben..ne bileyim siyaset konuşun,hobilerinizdne konuşun,ülkeden dünyadan,kitaplardan,felsefeden,fotoğrafçılıktan ne bileyim sonsuz konu var konuşup tartışacak.Kocam ilişkiye müdahale etmeme fırsat wermiyor evde cok sıkldım konusalm diyorum erteliyo şu an o havada değişm sonra konusurz diyo film esnasnda diyosam şu an film izlyorz diyo gelecegte beklentilerimzi konusmak istyorm kısa soğuk cevaplar offf aklma geldkçe bi hiç gbi görüyorum onu varlgı yokluğu bir sanki
offff offff çok iyi hoş söylüyorsun gayette akla mantığa uyar ama eşim beni çaliştırmıyor gelde işin içinden çık yoksa benim içinde çok iyi olur eve kapandım kaldım mensup olduğum bi yerde haftanın iki günü gittiğim toplantıdan baska birşey yok ama bunuda yapıcam gerekirse o alanda kendmi geliştirirm..hea bu arada çıtır tabirini ben kullanmadım sadece adım öyle çıktı
Kendi alanımdaki imkanlar biraz kısıtlı ama zorlarsam olabilir artık sadece kendim için yapcam herşeyi geliştirme konusunda .. Sagolun..ilişkinizi konuşun demiyorum ki ben..ne bileyim siyaset konuşun,hobilerinizdne konuşun,ülkeden dünyadan,kitaplardan,felsefeden,fotoğrafçılıktan ne bileyim sonsuz konu var konuşup tartışacak.
film izlerken de değil,yemek yerken,sonrasında..her akşam dizi izlemek yerine bunları yapın..adam evde bulamadığını dışarda arıyor elbette..
bunlar için de kendinizi geliştirmelisiniz.var mı hobileriniz,ilgi alanlarınız,mesleğiniz?? adamla gün içinde yaptıklarınızı konuşacak olsanız,ev işinden başka söyleyebilecekleriniz var mı???
Satış müdürüKendi alanımdaki imkanlar biraz kısıtlı ama zorlarsam olabilir artık sadece kendim için yapcam herşeyi geliştirme konusunda .. Sagolun..
İnanki şimdili aklım olsa hiç öyle olmazdı kücük yasta aldandım nasib artık bsy diyemiyorumEvlenirken çalışıyor olsan ya da bir eğitimin olsa sesi çıkamayacaktı işte. O yüzden genç kızlara okumadan, işinizi bulmadan evlenmeyin diyoruz bağıra çağıra. Ama sesimiz duyulmuyor malesef.
Satış müdürü okuyarak sahip olmadieşinizin mesleği nedir,çalıştığı yer???
bu ne demek okuyarak sahip olmadı? üniversite okumasa da çalışmış çabalamış bir kariyer yapmış.satış müd. olduğuna göre sosyal ve konuşkan biri olmalı..dediğim gibi evde bunu bulamayınca dışarda arıyor bunları.Satış müdürü okuyarak sahip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?