6 aylık evliyim Kocam haftada 3-4gün arkadaslarıyla bulusuyor

eşim haftada 3-4 gün arkadaşlarıyla buluşmaya çıkıyor demişsiniz. Bu da gayet normal. her gün dizdize oturamazsınız. Önemli olan size YETERİ KADAR KALİTELİ ZAMAN ayırabiliyor mu?
Ancak dizi izliyorz pek sohbetimiz yok yani

Nasil yaa bana ters öyle şeyler bakamaz Kardesim o zaman bende bakayım beni herkesten sakınıyor kıyafetme karısıyor

Canm

Şaka mısınız?
Ne yani kadın kocası karşı cinsten etkileniyo oh demekki gay değil diye şükretsin öyle mi?
Karşı cinsten etkilendiğini karısının sexapelitesi üzerinden de belli edebilir.
Polyannalığın da bu kadarı pes.

polyanna degilim...ne diyeyim kadina
bosan mi? benun fikrim : erkek istedugi
kafar dirensin bir yerde fire verir bakar.
Bem bile arada yakisikli veya guzel birini
gorursem bakarim. adamlar hayli hayli
bakar. goz bu goz kayar. Bu digerlerini daha cok begeniyorum demek degildir. erkek algisi : yanimdaysan benim kralicem
sensin. Digerleri umrumda degil ama o ne popo yok orada meme. Bu kadar.
Bu durum genetik dna lari boyle.
Gozune bant ceksin.
Sadece uyuz oldugum disari cikmasi elbeette cikar da bu kiza da ayni oranda ilgialaka gostermesi lazim. Ki dengelensin. Yoksa bu is bebek yapalim.kadin bebekle ugrassin bende ark.bulusayima doner, sonrada bosanma.

O cıkınca sen de çık dolaş
En güzel kıyafetlerini giy bakalım ne yapacak
Ne sacma birsey ya

10 da çıksa 12 yi buluyor bazen daha erken çıkıyor
Kisasa kisas yaparsan olmaz.
Ve bu adam yeni boyke olmamistir. Sevgiliykende nisanliyken de ayni seyleri yapmistir. goremedin diyelim, fark etmedin o zaman gozu kör liseli asik gibi evlenmissun. Hayaler ile gercekler bir degil bunu da gordun .
Adamini kendibe evine cekmeyi birkikte daha guzel vakit gecirebileceginizi anlatman +gostermen lazim.

yanii zaten bu durumdayken bebek fikrini çıkarın bence aklınızdan. Belliki evliliğiniz henüz oturmamış. Eşiniz bekarlığa veda bile edemeden hooop evlenmişsiniz gibi. Bence evliliği benimsemesini bekleyin eşinizin.

Bebeğinizde bu süreçte olmasın zaten!
Evliliğiniz otursun bir bakalım ,bunun yanında eşiniz başkalarına bakıyor nasıl midesizliktir bu!!!!
Evde olduğunda neden iyi vakit geçiremiyorsunuz ?

Sadece diz
Bebeğinizde bu süreçte olmasın zaten!
Evliliğiniz otursun bir bakalım ,bunun yanında eşiniz başkalarına bakıyor nasıl midesizliktir bu!!!!
Evde olduğunda neden iyi vakit geçiremiyorsunuz ?
Filmseyrediyoruz sanırım işten dolayı kafasi yorgun oluyor aynen ondan asla ummadığım davranıslar olduğu için bende şoktayım ama dün agzinin payini werdim o saatten sonra evin içinde hep ayrı takılıyoruz iki yabancı gibiyiz bi süre böyle dewam etcem çünkü içimden hiçbirşey gelmiyor çok soğudum

Kendisi 3
kendisi 30 yaşinda daha nasil kopamiyorsa artık ..neyse zaten cocuk falan yapmıycam bana göre hava hoş

Pek bi arada bulunmadiğimiz için fatkedemedim bana o kadar güven veriyordu sahipleniyorduki artık onsuz olmaz o benim herşeyim gibiydi ve böyle seylar asla ummazdim nişanlyken bi iki farkediyordum basta içime atıp sonra paylaşınca bi aciklama yapıyordu bni ikna ediyordu öyle

valla şimdi taşlanacağım sanırım...

ama şöyle ki 30 yaşındayım.
20 yaşındakilerle konuşacak konu bulmakta ben zorlanıyorum yahu.

ben yaş farkı evliliklerine hiç önyargılı bakmıyorum, burada bir çok konuda da yazdım, 15-20 yaşlar için bile olabilir diyen insanım.

ama koşul var tabi ki; yaşı küçük olan biraz daha olgun olacak, yaşı büyük olan da küçüğe ayak uyfurmak için dinç ve fiziksel enerjisi yüksek biri olacak. ancak o şekilde olur.

bu şekilde ortak konu bulunamıyorsa, haftanın 3-4 günü başka yerlerde vakit geçiriliyor, birlikte geçirilen vakit de dizi izleyerek oluyorsa çok yazık olmuş gerçekten.

ben öneri sunamayacağım. ancak çocuk yapmayın diyebilirim.
siz mesela olgunlaşmak için daha çaba sarf edebilirsiniz, okuyarak kendinizi geliştirerek biraz ilerleyebiliriniz, yaşıtlarınızdan daha olgun olmak zorundasınız maalesef. Bu olgunluğu kazanana kadar da eşe çok evde takıl diye zorlamamak gerek, kaliteli zaman geçirmedikten sonra ne önemi var ha evde ha dışarıda.

eşiniz de belki daha dinç olmak için birlikte spor programı yapabilir, yürüyüşe, koşuya çıkabilirsiniz, yine birlikte bisiklet gruplarına katılabilirsiniz, dizi izleyeceğiniz zamanda yapılacak çok şey var.

Kendimi gördüm siz de ben 25 esim 34 yasında esim ailesinden yalnız yasayan biriydi evleneli 1.5 yıl oldu benim esimde hemen hemen her aksam nargile icmek icin kafeye gidiyordu cok sey söyledim cok erkekler hemen evliligi kabulllenemiyor maalesef simdi ise hafta da 2 3 defa gidiyor artık gitmek istemiyorum diyor yavas yavas bırakıyor kendisi farkına varmaya basladı sizde sabırlı olun alın karsınıza konusun sakin bir sekilde emin olun kendisi gitmek istemeyecek artık daha yeni evlisiniz ben esimin evlendigimizn 6.ayında baska bir kadinla konusurken yakaladim bir defasına affettim erkeklerin %80 90 nı bakıyor canım bakmaması icin birsey yapamazsın cok üstüne gittikce bunalıyor erkekler cok üstüne düsülmesinden onlara karisilmasindan hoslanmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…