6 aylık evliyim Kocam haftada 3-4gün arkadaslarıyla bulusuyor

Saol canm fikirlerin için..haklısın artık o kadar sinir oldumki onu kıskandırmak uğruna he

canim seni cok iyi anliyorum hem yas konusunda hem gurbet konusunda benzermisiz.benim de aramda 12 yas var ben de ayni senin gibi kendimi onun icin bir sans olarak gorurum.gerci ben suan ayriyim bir daha birlesmemek uzere o ayri neyse senin yapman gereken cok net..bu tip igrenclikleri gordugun anda kiyameti koparacaksin biliyorum gururun kalbin kiriliyor assagilanmis hissediyorsun hatta tepki verirken de boyle hissediyorsun cunku sanki o diger kadinin kendinden ustun oldugunu kabul etmissin gibi oluyor halbuki alakasi yok ama tepki gosterdiginde boyle gorunuyor.ama yine de sen utanma.seni bu durumlara sokan o adam olamamis adam utansin.kiyametleri kopar tepkilerini icinden geldigi gibi ver cunku yapmamasi gereken birsey var ve bunu alenen yapiyor acilen kendine gelmesi lazim. kucuk ufak tefek bir sorun gibi gorme onun boyle gormesine de izin verme.bekar olmadigini hatirlat.hayret bisey ya erkeklerden tiksindim artik cidden

E
Arkadaslar içimi döktüm sizde duyarsız kalmayın ya
Eşinin bakması hiç normal değil hoş değil sanırım resmen beğenerek isteyerek bakmış bana sanki böyle geldi ki aldatmaya yakın eşin eşinle bunları konuş ciddice ama sert bi tavır yap cok fazla sende ilgilenme onunla yanaştırma yanına hani bana eşin çapkın geldi sanki . Bi süre eşine yüz verme . Kesinlikle ve kesinlikle cok dikkatli ol hamile kalma . Asla bebek yapma canım cok yeni evlisiniz ve senin yaşın cok genc daha şimdiden soğumuş ve tiskinmişsin . Ona göre aklını kullan .

Arada 10 yaş fark var.
Suan yaslarimiz ikimizinde hemen hemen ayni.
Ben kendimi 30 yasinda bir adamla evli dusunemiyorum.
Ben gayet olgun dusunceli birisi olarak kendimi gorurum ama yinede 10 yas fark biriyle ve daha ben yeni yeni reşit olmusken evli olmak şaka gibi.
Hem erken evlenmissin. Hem abin yasinda insanla evlenmissin.
Bunlar sorun olmazdi belki ama senin kafan hala genc.

Canım

Ya canım inanki yaptım ama yine aynı değişmiyor baya bi konuştum önceleri... ama hep ben kötü oluyorum olan bana oluyor biraz dikkat ediyor sonra tek tük yakalıyorum artık şöyle bi karar werdim onun yaptığının fazlasıyla ben yapıcam kafaya koydum yeter artık bıktım

Aynen canm doğru anlamişsin aynen öyle offffff cidden 20 yaşındayım altı ayın içinde hayat bana çok ağır şeyler öğretti ya işin garibi ailesiylede çok iyiyim beni kendilerinden biri gibi görüyorlar offffff offff neye düştüm ben inşallah ahım çıksın ama onun yaptığını artık bende yapcam görsün bakalım noluyomuş

Canım hemde severek üç yıl konuşarak evlendim ama fazla buluşamiyorduk şehirler farklıydı bak sana benden tavsiye evleneceğin kişide böyle birşey görürsen asla taviz verme düzelmiyor değişmiyor düğüne bir gün bile kalsa bırak bpz herşeyi

"Gulfemgul, post: 46095781, member: 753615"]Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
Benimde yaşım 20 eşim 30. Ama bizim 8,5 aylık prensesimiz var esimde arkadaşlarıyla oyuna gider haftada 2 kere . Ama tek olsan hayatta gitmem der annem bizle cunku sizinki biraz garip geldi. Esinizle konussaniz

Canm aynı şey yinede gidiyo yani evli adamin gitmemesi gerek artık buna alışsınlar yani ben kabul etmiyorum

Acaba kendinize farklı uğraşlar edinseniz eşiniz haricinde farklı bi hayatınız olsa diye düşündüm bilmiyorum mesela sınavlara hazırlanıp okusaniz eşiniz bu durumu nasıl karşılar
Canm benm kafam bunlarla doluyken beyle uğrasayım huzursuzluktan evde iş bile yapamıyorum

neden evlendin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…