- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 27
- Konu Sahibi Youlost2224
Sizde onun çok seyine karsisiniz ama yapmaya devam ediyoO tarz seylere de karşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde onun çok seyine karsisiniz ama yapmaya devam ediyoO tarz seylere de karşı
bu görülmeyecek bişey değil.Neyle uğraşayım
ahhh ahhh keske önceden birşeyleri görsekte ona göre evlensek
Benim mi neyi kastedtigimi anlamadinizNeui kasdetyiğinzi anlamadım
Konulari not aldim , ne konusayim ben simdi seninle diyen kocama liste halinde sunacam tesekkurlerrrrKonusacak nasil biseyiniz yok anlamadim. Otur siyaset konus, dunyadaki guncel uygulamalar hakkinda konusun, realty showlarin insan üzerindeki etkisinden hic olmadi hedef ve dunya goruslerinizden bahsedin. 3.5 senelik iliskim var cogu zaman beraber kaliriz konusacak konumuz yok kivamina gelmedik. Sevgilin esin diye sadece cilve, naz yapacaksin diye bisey yok ki
Canım bi konu acsam kocam hemen erteliyor daha sonra bunu konusalım diyor şu an bunları konusucak durumda degilim diyor zaten akraba ortamında sakin biri ancak arkadaslarıyla acılıyor.fikirlerin için teşekkür ederim ama benm tek derdim bu değil canımı en cok yakan baska kadınlara baktıgına şahit olmam.ya kafam cok karısık hiç güvenim kalmadı şu anda sadece tavır yapıyorum en son birine bakarken yakaladığımı paylaşmadım bile...Konusacak nasil biseyiniz yok anlamadim. Otur siyaset konus, dunyadaki guncel uygulamalar hakkinda konusun, realty showlarin insan üzerindeki etkisinden hic olmadi hedef ve dunya goruslerinizden bahsedin. 3.5 senelik iliskim var cogu zaman beraber kaliriz konusacak konumuz yok kivamina gelmedik. Sevgilin esin diye sadece cilve, naz yapacaksin diye bisey yok ki
Evet nie evlendin dedin ya ben bunları sonradan öğrendimBenim mi neyi kastedtigimi anlamadiniz
Pardon siz değilsiniz bi öncekine sordumBenim mi neyi kastedtigimi anlamadiniz
Son gördüklerimden sonra asla yapmam zaten güvenmediğim adamdan aslaCocuk yapmayin
10 yaş büyük diye lütuf musun sen şimdi o adama?Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
Pardon ama benim derdim başımdan aşkın ben kimseye nisbet etmiyorum siz bu sözlerle kendinizimi tatmin ediyorsunuz ????10 yaş büyük diye lütuf musun sen şimdi o adama?
Öyle olsaydı, haftanın 5 günü seni bırakıp bırakıp gitmezdi.
Bir de millete bakıyormuş, sen de daha bebek yapayım mı diye düşün dur.
He yap annem yap, ardı ardına doğur bir de!
neden okumadın neden çalışmıyorsun?[/QUOTEşim çaliştirmiyor
Ben ne kendimi tatmin edeceğim. Durumun epey fena, adam senden başkalarına bakıyor farkında mısın? Ya işleri ilerletirse ne olacak?Pardon ama benim derdim başımdan aşkın ben kimseye nisbet etmiyorum siz bu sözlerle kendinizimi tatmin ediyorsunuz ????
Offff offff ben bunun farkındayım sadece aklı selim birinden desteğe ihtiyacım var o yuzden buradayım yaBen ne kendimi tatmin edeceğim. Durumun epey fena, adam senden başkalarına bakıyor farkında mısın? Ya işleri ilerletirse ne olacak?
Bir de çocuk mocuk diyorsun şu durumda. İletişim sıfır diyorsun, sürekli kaçıyor diyorsun. Bebek olunca ne olacak? Bu sefer bebekle beraber yalnız kalacaksın, değişen bir şey olmaz.
Valla ne yap et, çöz bunu, eğer çözmeden çocuk falan olursa tümden bunalıma girersin.Offff offff ben bunun farkındayım sadece aklı selim birinden desteğe ihtiyacım var o yuzden buradayım ya
Arkadaslar eşim arkadaslarından koparmıyor evde beraberken pekte iyi vakit geçiremiyoruz ayrıca genç ve güzel biri olmama ragmen eşim başkalarına bakıyor henüz bebeğimiz yok ama inanın çok soğuyorum düşündükçe tiksiniyorum başka kadınlara bakmasi çok ağırıma gidiyor ne yapmalıyım