• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim Kocam haftada 3-4gün arkadaslarıyla bulusuyor

Konusacak nasil biseyiniz yok anlamadim. Otur siyaset konus, dunyadaki guncel uygulamalar hakkinda konusun, realty showlarin insan üzerindeki etkisinden hic olmadi hedef ve dunya goruslerinizden bahsedin. 3.5 senelik iliskim var cogu zaman beraber kaliriz konusacak konumuz yok kivamina gelmedik. Sevgilin esin diye sadece cilve, naz yapacaksin diye bisey yok ki

Konusacak nasil biseyiniz yok anlamadim. Otur siyaset konus, dunyadaki guncel uygulamalar hakkinda konusun, realty showlarin insan üzerindeki etkisinden hic olmadi hedef ve dunya goruslerinizden bahsedin. 3.5 senelik iliskim var cogu zaman beraber kaliriz konusacak konumuz yok kivamina gelmedik. Sevgilin esin diye sadece cilve, naz yapacaksin diye bisey yok ki
Konulari not aldim , ne konusayim ben simdi seninle diyen kocama liste halinde sunacam ;) tesekkurlerrrr

Canım bi konu acsam kocam hemen erteliyor daha sonra bunu konusalım diyor şu an bunları konusucak durumda degilim diyor zaten akraba ortamında sakin biri ancak arkadaslarıyla acılıyor.fikirlerin için teşekkür ederim ama benm tek derdim bu değil canımı en cok yakan baska kadınlara baktıgına şahit olmam.ya kafam cok karısık hiç güvenim kalmadı şu anda sadece tavır yapıyorum en son birine bakarken yakaladığımı paylaşmadım bile...

Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
10 yaş büyük diye lütuf musun sen şimdi o adama?
Öyle olsaydı, haftanın 5 günü seni bırakıp bırakıp gitmezdi.
Bir de millete bakıyormuş, sen de daha bebek yapayım mı diye düşün dur.
He yap annem yap, ardı ardına doğur bir de!

10 yaş büyük diye lütuf musun sen şimdi o adama?
Öyle olsaydı, haftanın 5 günü seni bırakıp bırakıp gitmezdi.
Bir de millete bakıyormuş, sen de daha bebek yapayım mı diye düşün dur.
He yap annem yap, ardı ardına doğur bir de!
Pardon ama benim derdim başımdan aşkın ben kimseye nisbet etmiyorum siz bu sözlerle kendinizimi tatmin ediyorsunuz ????

Pardon ama benim derdim başımdan aşkın ben kimseye nisbet etmiyorum siz bu sözlerle kendinizimi tatmin ediyorsunuz ????
Ben ne kendimi tatmin edeceğim. Durumun epey fena, adam senden başkalarına bakıyor farkında mısın? Ya işleri ilerletirse ne olacak?
Bir de çocuk mocuk diyorsun şu durumda. İletişim sıfır diyorsun, sürekli kaçıyor diyorsun. Bebek olunca ne olacak? Bu sefer bebekle beraber yalnız kalacaksın, değişen bir şey olmaz.

Ben ne kendimi tatmin edeceğim. Durumun epey fena, adam senden başkalarına bakıyor farkında mısın? Ya işleri ilerletirse ne olacak?
Bir de çocuk mocuk diyorsun şu durumda. İletişim sıfır diyorsun, sürekli kaçıyor diyorsun. Bebek olunca ne olacak? Bu sefer bebekle beraber yalnız kalacaksın, değişen bir şey olmaz.
Offff offff ben bunun farkındayım sadece aklı selim birinden desteğe ihtiyacım var o yuzden buradayım ya

Offff offff ben bunun farkındayım sadece aklı selim birinden desteğe ihtiyacım var o yuzden buradayım ya
Valla ne yap et, çöz bunu, eğer çözmeden çocuk falan olursa tümden bunalıma girersin.
Çocukla eve kapalı kalırsın valla.
He nasıl çözeceksin bir de o var. Bakışını falan yakaladığında kavga falan çıkardın mı hiç? Bu durumun yanlış hatta aldatma girişimi olduğundan haber var mı?
Durumu normal görüyorsa ondan yapmaya devam ediyordur. Bazısı eyleme geçmeden göz çapkınlığını yanlıştan saymaz.

Arkadaslar eşim arkadaslarından koparmıyor evde beraberken pekte iyi vakit geçiremiyoruz ayrıca genç ve güzel biri olmama ragmen eşim başkalarına bakıyor henüz bebeğimiz yok ama inanın çok soğuyorum düşündükçe tiksiniyorum başka kadınlara bakmasi çok ağırıma gidiyor ne yapmalıyım

nisanliyken nasildi ? Sevgiliyken nasildi ?Birdenbire arkadaslarina duskun veya sizden baska kadinlara gozu kayan biri olmadi herhalde kocaniz.

Bikaçkez söyledim ama herşeye bir açıklaması var yukardaki mesajlarda ikisini yazdım en sonkini eşimlenpaylaşmadım sadece tavır yapıyorum yanına gitmiyorum yüzüne bakmıyorum hiçbirşry içimden gelmiyor yüzünü görmek istemiyorum ben onun için ne fedakarlıklar yaptım adamın yaptığına bak inan bi açılırsam ona ayrılığa kadar gider çok bunalımdayım

Back